עבור לתוכן

בעיות מוזרות במחשב צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

הבדיקה של GPU ב- OCCT מפעילה גרפיקה תלת מימדית אשר מביאה את כרטיס המסך לכמעט 100% מאמץ

אין שם יותר מידי הגדרות, רק תשנה את זמן הבדיקה - אתה אפילו יכול לשים infinite ולעצור את זה בבוקר שזה ירוץ כל הלילה

ותשאיר את ERROR CHECK לא מסומן

תוריד ותתקין את התוכנה ואם יהיו לך שאלות כלשהן אתה מוזמן לשאול

לינק להורדה:

http://hwzone.co.il/downloads/diagnosis/performance_and_stability/?download=419&section=665&version=414

אם היית רואה את מה שהוא רשם בתחילת הדיון היית רואה שהבעיה היא לא מקורה בכרטיס המסך שלו ...

לפותח הדיון : אם אין לך בעיה מסויימת ע"פ זה שאני רואה שהיידע שלך הוא לא משהו במחשבים ( בלי להעליב )

עדיף שתלך שוב למעבדה ותגיד להם מה קורה , את כל מה שניתחת פה בפורום ואת כל מה שרשמת מילה במילה ,

אם המחשב באחריות עדיף שתלך אליהם מהסיבה שברגע שאתה תפתח את המחשב ותעשה נזק ( אפילו קל )

האחריות על המחשב שלך תפוג , ואת זה לא אתה ולא אני רוצים ,

אז משתמש יקר ,

פעל ע"פ המוסכמות , לך למעבדה שתבדוק לך את המחשב

פורסם

אם היית רואה את מה שהוא רשם בתחילת הדיון היית רואה שהבעיה היא לא מקורה בכרטיס המסך שלו ...

ואם הייתה מסתכל בתמונות שהוא העלה הייתה רואה ארטיאפקטים

פורסם
  • מחבר

לפותח הדיון : אם אין לך בעיה מסויימת ע"פ זה שאני רואה שהיידע שלך הוא לא משהו במחשבים ( בלי להעליב )

עדיף שתלך שוב למעבדה ותגיד להם מה קורה , את כל מה שניתחת פה בפורום ואת כל מה שרשמת מילה במילה ,

אם המחשב באחריות עדיף שתלך אליהם מהסיבה שברגע שאתה תפתח את המחשב ותעשה נזק ( אפילו קל )

האחריות על המחשב שלך תפוג , ואת זה לא אתה ולא אני רוצים ,

אז משתמש יקר ,

פעל ע"פ המוסכמות , לך למעבדה שתבדוק לך את המחשב

אחי אני לא נעלב אבל המחשב עושה בעיות מוזרות שאפילו טכנאי מחשבים לא יודע מה הבעיה שלו

והלכתי כבר לאיבורי והם לא מצאו בעיה .....

לגבי התוכנה

הפעלתי אותה וזה גילה שהמעבד מתחמם יותר מידי אז פתחתי וניקיתי את הצלעות קירור של המעבד וזה באמת עזר לי

התקיעות נעלמו והכרטיס לא עושה ארטיפקטים

אבל זה נראה לכם היה הבעיה של המחשב שלי ??

ואם כן אז למה הכרטיס מסך הגיב ככה ??

פורסם

התחממות --> ארטיפקטים

התחממות קיצונית --> נזק ל GPU --> ארטיפקטים קבועים

קבלים מנופחים --> ארטיפקטים

קבלים מנופחים (שמשאירים הרבה זמן בלי להחליף) --> GPU שרוף

ספק דפוק או חלש --> ארטיפקטים

אבק (במיוחד אל הזכרון של הכרטיס מסך) --> ארטיפקטים

פורסם

אחי אני לא נעלב אבל המחשב עושה בעיות מוזרות שאפילו טכנאי מחשבים לא יודע מה הבעיה שלו

והלכתי כבר לאיבורי והם לא מצאו בעיה .....

לגבי התוכנה

הפעלתי אותה וזה גילה שהמעבד מתחמם יותר מידי אז פתחתי וניקיתי את הצלעות קירור של המעבד וזה באמת עזר לי

התקיעות נעלמו והכרטיס לא עושה ארטיפקטים

אבל זה נראה לכם היה הבעיה של המחשב שלי ??

ואם כן אז למה הכרטיס מסך הגיב ככה ??

סבבה , הלכת פעם אחת

לך פעם שניה , תגיד להם שאתה רוצה בדיקה מקיפה ללילה של המחשב שלך , תראה להפ אפילו את הארטיפקטים ,

במעבדה אתה יכול להרים את המחשב ופשוט להראות להם את הבעיה ...[br]פורסם בתאריך: 31.12.2010 בשעה 19:34:03

הפירמוט עזר לי אבל אחרי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע לי !!!! והסאונד ברקע גם !!!! אני כבר מתחיל להשתגע ואני לא יודע מה זה !!!!

אחרי שאני עושה ריסטרט הכרטיס רשת שלי נעלם ואני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כמה פעמים עד שהוא מזהה אותו :kopfpatsch:

אולי זה הכרטיס רשת שמקצר ??????

או זיכרון ראם ????

אולי זה לוח אם ??????

ל - sashakrik

ע"פ זה נראה שיש איזשהו קצר ,

רוב הסיכויים קבלים נפוחים על הלוח

פורסם
  • מחבר

סבבה , הלכת פעם אחת

לך פעם שניה , תגיד להם שאתה רוצה בדיקה מקיפה ללילה של המחשב שלך , תראה להפ אפילו את הארטיפקטים ,

במעבדה אתה יכול להרים את המחשב ופשוט להראות להם את הבעיה ...[br]פורסם בתאריך: 31.12.2010 בשעה 19:34:03

ל - sashakrik

ע"פ זה נראה שיש איזשהו קצר ,

רוב הסיכויים קבלים נפוחים על הלוח

אחי אחרי שניקיתי את הצלעות קירור המחשב הפסיק לעשות את הארטיפקטים :yelclap:

אבל עדין יש בעיות של תקיעות מדי פעם ( עכבר נתקע ואז משתחרר )

נראה לי שהבעיה היא עם המשחת קירור, כי כשפתחתי את הגוף קירור ראיתי שאין כבר מספיק חומר .....

ושמתי לב שהכרטיס רשת נעלם ברגע שהמעבד מתאמץ

הגיוני מה שאני אומר ??

אם כן אז איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות ?? ( אני רוצה לשים סוף לסיפור )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים