עבור לתוכן

איפה קונים פין שבת?

Featured Replies

פורסם

תלוי איפה בהנדסה. יש את אלה שרק נוהגים ב- D9 / גשרים ניידים / מפוצצי מוקשים למניהם.

בכל מקרה, יצא לי להיות כמה חודשים עם חבר'ה מהנדסה. הם עשו טירונות 05 לא 07.

שלא תבין לא נכון, יש לי המון כבוד לכל הלוחמים באשר הם, בין אם בשריון, הנדסה תותחנים וכל השאר. אבל עדיין יש הבדל בינם לבין חי"ר רגיל מבחינת הפק"לים של כל לוחם וההקצאות שמקבל הגדוד / חטיבה.

מובן מאליו שיש הבדל בהכשרה אבל אתה מציג את הדברים כאילו חיר זה רמה אחת מעל כולם,ואתה טועה במקרה הזה.

אי אפשר לאמר שיחידה לוחמת מסויימת יותר חשובה מהשניה.

הצבא לא יכול לתפקד ללא מודעין חיל אוויר שיריון הנדסה תותחנים חיר וכו...הכל יחד יוצר את המערכת והתחרות המטופשת שיש בין חיל לחיל זה דבר טיפשי למדי.

• תגובות 100
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני שירתתי ביחידה קרבית (חי"ר. לא שריון, תותחנים, הנדסה, נ"מ וכו') ויצאנו לסיורים בכפרים, למעצרים, מארבים ולכל מיני משימות כאלה ואחרות וכמו שתמיד היה מישהו שסוחב קשר, ככה גם היה מישהו שסוחב פק"ל מים.

זה כל מה שאמרתי בנושא. לא הפחתתי מערכן של אף אחת מהיחידות הלוחמות.

הפק"לים ביחידות שאינן חי"ר שונים מאלה של יחידות חי"ר, כמו שהפק"לים של שיריון שונים מאלה של תותחנים ושונים מאלה של הנדסה וכו' (אבל לכולם יש פין פציל ;))

פורסם

לכולם יש פין פציל,כן.

אבל החשוב ביותר זה שלכולם יהיה זוג גדול של רימונים וחתיכה יפה של קנה היי שם בין רגל שמאל לימין :xyxthumbs::lol:

פורסם

(אבל לכולם יש פין פציל ;))

לתבור יש פין פציל?

אבל החשוב ביותר זה שלכולם יהיה זוג גדול של רימונים וחתיכה יפה של קנה היי שם בין רגל שמאל לימין :xyxthumbs::lol:

:s05: :s05: :s05:

פורסם

ביצים חמוד, ביצים.....

פורסם

יכול להיות שסופר סוניק מעביר חוטר?

מרים סבונים?

מרמה בדמקה?

שותה עם קשית?

מנפח בלונים?

:lol:

פורסם

יכול להיות שסופר סוניק מעביר חוטר?

מרים סבונים?

מרמה בדמקה?

שותה עם קשית?

מנפח בלונים?

:lol:

נראה לי יותר בכיוון של זורק אבוקדו על ילדים מהחלון.

פורסם

הבא שמסטלבת מקבל בראש

פורסם

ממה הסקת שאנחנו מסתלבטים ?

פורסם

הבא שמסטלבת מקבל בראש

עם מימיה מלאה בחול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים