עבור לתוכן

האם משלוח של מוצר מחו"ל לישראל בעזרת UPS אומר שצריךלשלם 38שח דמי שחרור,כמו בEMS?

Featured Replies

פורסם

שלום

הזמנתי מכנס מחו"ל, והחברה שולחת אותו רק באותה ארץ.

אז חבר שגר שם(בצ'כייה) יקבל את זה אליו הבייתה, ואז ישלח את זה אליי לישראל.

השאלה שלי היא כזו.

אני זוכר שהרבה אנשים שדיברו על קנייה בהקשר של deal extreme, אמרו לא להשתמש ב-EMS, ולהשתמש רק במשלוח הרגיל,

כי אם משתמשים ב-EMS אז כשמקבלים את החבילה בארץ, צריך לשלם 38שח דמי שחרור משהו כזה.. (גם אם החבילה מכילה פריט שעולה 2$ בלבד)

האם אותו דבר חל עבור UPS, FEDEX וכו'?

או שזה משהו שקשור רק ל-EMS?

(תתעלמו מהעובדה ש-UPS מן הסתם יותר יקר מאשר משלוח של דואר רגיל של מדינה.. תתיחסו רק לעלויות נוספות שעלולות להיות לי.. ה-38שח האלה, או אולי בדיקה קפדנית יותר של המכס? או דברים כאלה)

דרך אגב, האם כדאי לבקש ממנו לצלם את הקבלה, ואז להדביק אותה על המעטפה/קופסא של החבילה?

הקנייה עצמה הינה פחות מ-50$..

אם הקבלה לא תודבק על המעטפה אז המכס עלול למסות את זה?

(אפילו שתוכן החבילה זה מכנס אחד?)

תודה רבה..

פורסם

EMS זה השירות של הדואר "המתחרה" בFADEX DHL UPS וכו

בשניהם יש עמלה ושניהם עוברים במכס לרוב.

פורסם
  • מחבר

באמת?

אז אם כך כדאי שזה יישלח בדואר רגיל..

כדי לא להוסיף לכל הסיפור את ה-38שח האלה..

:/

פורסם

העלויות בFEDEX ושות' הרבה יותר גבוהות מ38 שקל שכן תצטרך גם לשלם על ההובלה עד הבית (ב-EMS לא מובילים עד הבית).

לכן אין שום סיבה הגיונית להזמין דרך החברות האלה אם אתה יכול לשלוח בדואר רגיל.

פורסם

העלויות בFEDEX ושות' הרבה יותר גבוהות מ38 שקל שכן תצטרך גם לשלם על ההובלה עד הבית (ב-EMS לא מובילים עד הבית).

לכן אין שום סיבה הגיונית להזמין דרך החברות האלה אם אתה יכול לשלוח בדואר רגיל.

EMS זה 81.90 שקלים

ואם יתחשק להם הם גם ישלחו אותך לבית דואר בת"א\חיפה לריב ולהתעצבן עד שתקבל את החליפה.

דרך חברות השילוח זה יותר מסודר ויותר יעיל, אבל כאמור יש עלות נוספת שלפעמים יוצא יותר יקר.

פורסם

לא יודע איך זה ב-UPS אבל ב-DHL ו-FEDEX לא לוקחים לי אגורה על משלוחים מתחת ל-50$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים