עבור לתוכן

האם יש דרך להריץ משחקים בחלון מוקטן?

Featured Replies

פורסם

מלבד הרצת המשחקים דרך מכונה וירטואלית.

פורסם

אני מניח שאתה מתיחס למשחקים שאין בהם אפשרות להריץ בחלון לא באפשרויות ולא בשורת קוד בקובץ ההפעלה (למשל W- ועוד כמה שקיימים במשחקים שמשתמשים במנועים של VALVE). התשובה היא כן ולא, ניתן דרך הדרייבר להתאים את שטח התצוגה לרזולוציה של התוכן המוצג מה שאומר שהמשחק יופיע באמצע בריבוע ושאר המסך יהיה שחור. ברגע שתעשה ALT+TAB ותעבור לשולחן עבודה התצוגה תחזור להיות על מסך מלא. זה לא בדיוק חלון אבל זה כן עוזר למשחקים שבהם אין רזולוציה מתאימה (לרוב משחקים ישנים).

אם זה עוזר לך יש פה הסבר איך להפעיל את האפשרות

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=721059

פורסם
  • מחבר

^הפונקציה הזאת לא עובדת בכל המשחקים. לדוג': אני רוצה לשחק בחלון מוקטן למשל ב- Age Of empires 2.

(אני מוגבל למשחקים ישנים יחסית: על המחשב המדובר יש כרטיס מסך מובנה של SIS)

פורסם

אין משחקי DirectX מהתקופה ההיא שאפשר לשחק בהם בחלון, כניראה ש MS לא חשבו על האפשרות הזו...מאיפה יש לך מחשב עם כרטיס מסך מובנה של SIS :lol:

פורסם
  • מחבר

בעבודה...

אני יכול להריץ גם משחקים יותר מודרניים: אנריל (הישן) בספק ש-2004 ומעלה יעבוד עליו...

פורסם

לחצן ימני על קובץ ה EXE של המשחק ובהגדרות שם אמור להיות אופציה להריץ את המשחק על מסך לא מקסימלי.

תנסה גם בהגדרות של המשחק, יש הרבה משחקים שמאפשרים להריץ את המשחק במצב מסך מוקטן..

ומצאתי לינק שיכול לעזור..

http://compsimgames.about.com/cs/firsttimehere/ht/gamewindowed.htm

יש משחקים שלא יאפשרו לך. כפי שרשום.

פורסם
  • מחבר

מצאתי משהו: זה לא עובד הכי חלק, אבל אוליי על XP זה יעבוד טוב יותר.

מצאתי איזה כלי שמישהו פיתח לפני מס' שנים שנקרא: Dxwnd

אפשר להפעיל את המשחקים בעזרתו על חלון מוקטן. בינתיים הצלחתי להפעיל עליו Heroes 3 ו- AGE OF EMPIRES II.

פורסם

אבל הוא לא ממקם את החלון באמצע וב WIN 7 לא הצלחתי להזיז את החלון מהפינה הימנית למעלה :pissed:

נ.ב.

יש אותו בקישור שנתתי לאתר של STEAM, התוכנה הזו מאוד נפוצה אצל שחקני מייפל סטורי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני לא יודע אם זה מעניין מישהו אבל מצאתי דרך לא רעה, להתגבר על הבעיה. בבית זה עובד דיי טוב, צריך לבדוק את זה בעבודה.

שימוש במכונה וירטואלית קלילה וחינאמית - Vmware Player + התקנת מערכת הפעלה קלילה MINI XP שתופסת 70MB RAM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים