עבור לתוכן

עזרה עם המנילה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום מנילה,הכל שמה זה תפקידים קרביים,לא בראש שלי להיות קרבי(אני מקווה שפה לא יגידו לי לך תהיה קרבי ותפסיק להיות פרזיט כי אנשים אחרים מתים ואתה רוצה ג'וב),מה אני יכול לעשות במצבי?

הפרופיל 97,חשבתי שאני גם בן יחיד בהתחלה,בסופו של דבר רק אתמול גיליתי שבן יחיד זה בכלל אחד שהוא בן יחיד להורים(אני עם 2 אחיות).

הכיוון הכללי שלי זה משהו שקשור למחשבים,למרות שהסיכוי לזה מאוד נמוך,אני יוצא מהבית ספר תעודת טכנאי PC סיסקו אם זה משנה.

קראתי פה באחד הת'ארדים על להיות כאבי,יש חייה כזאת בכלל?

איזה תפקידים מעניינים עוד יש בכללי שהם לא קרבי?

פורסם

אם לא אותרת מודיעין וקיבלת מנילה את הולך לקרבי. עם זאת קיים מסלול של תוכניתן ממ"רם שבו אתה עושה י"ג, אם אתה נמצא מתאים (רק שליש מסך אלו שעושים י"ג מאותרים כמתאימים) אז אתה מתחיל קורס תוכניתן ממר"ם שזה אומר קד"צ (למזלך לפחות פז"מ דרגות), וחתימה של שנתיים קבע (סה"כ מסלול של שבע שנים) .

אופציה נוספת היא עתודה. אפשרי להגיע לכל מני קורסים בבה"ד 7 (תקשוב) שיכולים להיות מעניינים אבל זה הולך לכלול הרבה עובודות רס"ר לנצח.

פורסם
  • מחבר

נוותר על זה.

אם אני רוצה ג'וב פשוט מה אני עושה?

פורסם

דרך אחת שחבר שלי עשה:

עושה בלגן בטירונות, נפקד, יושב בכלא, ואז מקווה שקיבלת ג'וב, אם לא, תחזור על שלב ב' וג' עד שתצא מרוצה.

כמובן, זאת תוך כדי שאתה גורם למפקדים הסובבים אותך שאתה לא מרוצה מהמקום אליו שובצת.

כמובן שלא תשובץ במקום שדורש אחראיות אחרי בלגן כזה.

פורסם

גם לי יש פרופיל 97 וגם אני קיבלתי מנילה קרבית למרות שלא רציתי, אז פשוט לא שלחתי מנילות (שלחו לי שתי מנילות לפני זימון לקצין מיון). בערך שבועיים לפני הגיוס שהיה אמור להיות ב 22/11 שלחו אותי לקצין מיון ומילאתי מנילה רק כדי שהוא יעזוב אותי. בסוף לא קיבלתי שום זימון לגיבושים, דחו לי את התאריך ל9/12 והקצין מיון בוואקום אמר לי שהאופציות שלי הם חיל חימוש, תקשוב ,או אוויר בתור טכנאי...

פורסם

ת"ממ של חיל האוויר או ט"ממ של תקשוב.

בכל מקרה, זה תפקיד מעולה רק תלוי איפה אתה נופל.

בקריה - תיחשף לתחום אחד ותשתעמם.

ביחידות בשטח - כמו שאני משרת - תחשף למלא מלא תחומים.

פורסם
  • מחבר

אם אני רוצה ליפול על תקשוב,בשורה תחתונה מה אתם אומרים שהקב'ן אומר לי לחתום ולהיות קרבי לסרב פקודה ולשבת בכלא?

פורסם

דחו לי את התאריך ל9/12 והקצין מיון בוואקום אמר לי שהאופציות שלי הם חיל חימוש, תקשוב ,או אוויר בתור טכנאי...

:s07:

פורסם

וואקום חחחחח, איזה צעיר xD

זה בטח יש לו מילון משלו.

פז"מ : פטריות זיתים מסאבחה.

ש"ג - שובר גגות חחחחחחחחח

רס"ר - רוצה סיגריה

מ"צ - מחפש צנוניות

קב"ן - קצין ברכת ניסור.

ת"ש - תופסת שיניים

מג"ד - מסרק גינות דוהר.

פורסם

ROFL!!! :lol:

פורסם

רס"ר - רוצה סיגריה

ת"ש - תוספת שיניים

הרגת אחי

מג"ד - מסרק גינות דוהר.

נשמע כמו כינוי להומו. א"א (אהבתי אימצתי)

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות אנשים?

פורסם

קודם כל אל תדאג לגבי קרבי - אם אתה לא רוצה אתה לא תגיע לשם. אם קצין המיון בבקו"ם יגיד לך שאתה מיועד לקרבי תסרב ותגיד שאתה לא מסוגל ואין מצב שאתה הולך לשם. רוב הסיכויים שהוא יוותר עליך די בקלות (במקרה שלא - פשוט תסרב ויוותרו לך בהמשך).

בשביל להגיע ל"ג'וב פשוט", (מש"ק/פקיד/אפסנאי/נהג/מאבטח וכו' - בהתאם לקב"א) אתה לא צריך לעשות יותר מדי - רק לדעת מה להגיד לקב"ן (אחרי הגיוס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים