פורסם 2010 בדצמבר 2314 שנים הייהבנתי שבשבועות הקרובים לימודי התאוריה יתחילו להיות יקרים ומסובכים יותר ממה שהם עכשיו. (אשמח אגב לפירוט בעניין זה).רציתי לדעת מה אני צריך לעשות לפני שאני ניגש למבחן תאוריה. הבנתי שצריך משהו כמו טופס ירוק מה זה בדיוק ואיפה אני משיג את זה?הבנתי שצריך גם בדיקת עיניים, איפה בדיוק צריך לעשות את זה? אצל כל רופא עיניים או שיש מקום מיוחד?ודבר אחרון, איזה אתר הכי מומלץ ללמוד ממנו לתאוריה?תודה רבה
פורסם 2010 בדצמבר 2314 שנים אתה מוציא טופס ירוק ואז צריך לעשות בדיקת ראייה ובדיקה אצל הרופא משפחהאחרי שהם חותמים אתה יכול לעשות תאוריה
פורסם 2010 בדצמבר 2314 שנים מחבר תודה לכם! משהו יכול לתת לי מידע בדיוק ממתי יחל השינוי בלימודי התיאוריה, ומה בדיוק יהיה השינוי? תודה
פורסם 2010 בדצמבר 2314 שנים השינוי אם אני לא טועה יחול רק ב-2012.התיאוריה תיהיה במלני"ם (מרכז ללימוד נהיגה) יעני כיתה עם מורה והכלהשיעורים יהיו אחרים ויתבססו על 52 מטלות שהמורה צריך להעביר את התלמיד תוכל לגשת לטסט ב-16.9 ויהיה לך חצי שנה מלווה מתוכם 3 חודשים רק בלילה.
פורסם 2010 בדצמבר 2414 שנים הדבר הזה עבר סופית? כי כבר לפחות שנתיים (נראה לי שיותר אפילו) מדברים על זה... אני זוכר שכשאני עשיתי רישיון דיברו שזה ייכנס בינואר 2010, ואח"כ אמרו שזה ייכנס במאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.