עבור לתוכן

מארז GIGABYTE המיועד ללוחות Gigabyte MIB T5140 ITX - מוצר לא תקין

Featured Replies

פורסם

רכשתי את המוצר הבא: Gigabyte MIB T5140 ITX

http://skypc.co.il/pl_product~407300~6~0.htm

המוצר לא תקין - מפורסם מותאם ללוחות ITX - בפועל לאחר מספר ניסינות של אותו דגם - בחנות סקייפיסי התייאשו ואמרו לי שהמארז הזה לא מותאם ללוחות אם ITX הספק כוח המובנה כחלק מיחידת החשמל חלש מדיי בתכנון של המוצר ולכן המוצר לא שמיש (לא ניתן להחליף יחידה כזו היא מובנית).

פורסם

באופן תאורטי ניתן לא להשתמש ביחידת החשמל החלשה בכלל, ע"י קנייה של לוח אם מיני-ITX של ZOTAC, שמגיע עם ספק כח חיצוני משלו. יש דגמים כאלה.

לא שזה מוריד מהאחריות של Gigabyte על המארז הלא-תקין שהם בנו...

פורסם

60 W זה ספק מספיק להרבה מחשבים. ללפטופ יש ספק 65 W שמחזיק גם את המסך

פורסם

למערכות היותר חזקות של ITX, אלו שמשתמשות במעבדים שולחניים, זה לא מספיק.

http://www.tomshardware.com/reviews/mini-itx-motherboard,2472-13.html

בנוסף, בחלק מהבדיקות, גם ללוחות מבוססים מעבדי Atom הספק הזה לא מומלץ:

http://www.tweaktown.com/reviews/2898/gigabyte_ga_gc330ud_mini_itx_dual_core_atom_tested/index11.html

  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למי ששוקל לקנות את המארז ונבהל בגלל הספק. ניתן להסיר את הספק (הסרת 4 ברגים) ולהתקין ספק פיקו DC-DC בהספקים גבוהים יותר. אני הזמנתי מאיביי ספק פיקו 120W שמתיישב ישירות על לוח האם. ביחד עם יחידת הכח החיצונית עלה לי כולל משלוח לישראל כ-300 ש"ח. עובד עם מעבד G620 סנדי ברידג' ללא בעיה. היות והמארז מאד זול (כ-260 ש"ח), מקבלים בכ-500 ש"ח מארז יוקרתי שנראה כמו DVD, מאפשר התקנת דיסק קשיח 3.5 אינץ וצורב 5.25 אינץ מה שחוסך בעלויות. נראה מצויין במערכת המדיה בסלון.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים