עבור לתוכן

מתלבט בין Iphone 4 ל Samsung Galaxy S

Featured Replies

פורסם

מה שאתה מדבר קשור למעבד יותר מאשר לGPU , עם כבר המעבד בשניהם הוא אחד לאחד כמו בSGS ...

ההבדל הוא בGPU שסמסונג בחרה להשתמש ב540 ואפל ב535 מסיבה לא מובנת אבל שיהיה .. .

ככה או ככה אני עדיין חושב שיש משהו בתוכנה ,זה לא נורמאלי לקבל 5 FPS כשכשירים כמו הDROID עם מעבד בתדר של 550 וSGX530 מקבלים הרבה יותר , ככה או ככה מבחנים כאלו לא משקפים בצורה טובה את הביצועים .הביצועים אפילו עם מעבד בתדר 850 אמורים להגיע לפחות לADRENO 205

סתם עם תשים לב עד כמה הביצועים קרובים בין הM9 לאיפון בGLBENCH 1.1 ,ככה שציונים עם 2 נראים מוזרים .

• תגובות 124
  • צפיות 31k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ועדיין, זה לא עובד כמו ה-SGS.

לגבי Iphone 4, אני יכול להסכים איתך על דבר אחד.

מהירות התגובה שלו עקבית, לא משנה מה תעשה, המכשיר תמיד יעבוד באותה צורה.

ב-SGS כאשר לא מופעל עליו כלום, הוא טס. כשמעמיסים עליו באפליקציות שעובדות בו זמנית,

הוא מתחיל להגיב לאט יותר(אבל רק כשמדובר באפילקציות כבדות, לא MAKO וסטרימינג של RADIO או מוזיקה בו זמנית).

השאלה האם אני בכלל יכול להפעיל גם Cardio Trainer וגם נגן מוזיקה ב-Iphone ולצאת לריצה,

תוך כדי לקבל שיחות ולהעביר שירים?

SGS עם לאגפיקס עובד יותר מהר מ3GS עם iOS4, זה נכון.

לגבי העבודה על כמה תוכנות במקביל באייפון, מאז iOS4 אין שום בעיה לעבוד על כמה תוכנות במקביל, ואישית אני גם חושב שהאייפון עושה את זה טוב יותר.

בכלל, לגבי זמן סוללה, אחת הסיבות שבשלם קניתי את הSGS בכלל הייתה זמן הסוללה שדיברו עליו כאן, ואת האמת התאכזבתי. כי אמנם הסוללה של האייפון נגמרת מהר יותר במצב standby, אבל בשימוש רגיל (אינטרנט, מוזיקה ושיחות) הSGS נגמר הרבה יותר מהר. וזה מנסיון לא בנצ'מרק.

פורסם

אתה תמיד יכול לבדוק מה בדיוק אוכל לך סוללה.

אם בגלישה זה מתבזבז לך יותר, אתה יכול לבדוק למה,

אולי זה איזשהו וידג'ט או משהו.

פורסם

אני לא מבין איך בanandtech הגיעו למסקנה שבIP4 יש מעבד 850MHZ אבל בעצם זה 1GHZ :facepalm:

בכל מקרה אני יכול להגיד דבר אחד

יש אנשים עם העדפות שונות, יש כאלה יקחו IP4 ויש כאלה שיקחו SGS כל אחד והטעם שלו

רציתי לקנות SGS אבל לקחתי IP4 בסוף

למה?

כי הוא יותר יפה(לי זה חשוב) וגם קטן יותר(אולי לא במידה רבה אבל עדיין).

והכי חשוב שלא היה שום צורך בהתקנה ROM ותיקונים והוספת עברית וכל הדברים האלה, לכן הIP4 התאים לי יותר

אז אני ישלם איזה 20 דולר בחודש על משחקים ואפליקציות שאני רוצה והכל יעבוד טוב יותר מאשר כל האפליצקיות במארקט של אנדרויד.

אני מעדיף לשלם את אקסטרה $$ וגם אני יקבל אפליקציות יותר איכותיות ומכשיר שעובד מהקופסא ולא צריך להיתעסק איתו יותר מדי.

ולגבי הטענה בבעיות קליטה בIP4

בולשיט!

אני משתמש כבר שבועיים במכשיר בלי CASE ולא היה לי בעיות קליטה בשום רגע נתוןף אם זה במעליות או בחניונים.

פורסם

ולגבי הטענה בבעיות קליטה בIP4

בולשיט!

אני משתמש כבר שבועיים במכשיר בלי CASE ולא היה לי בעיות קליטה בשום רגע נתוןף אם זה במעליות או בחניונים.

מסכים איתך ב-100%, אם משהו עובד ללקוח אחד, אז אין בכלל ספק שהבעיה לא קיימת :s07:

פורסם

יש ירידה בקליטה ,כמו בכול מכשיר ,הבעיה היא עם AT&T והרשת הגרועה שלה , בסך הכול גם למכשירים כמו הHD7 יש את אותה הבעיה ,רק שפה בגלל שזה אפל ,ועוד עם הרשת של AT&T הסיפור הזה הפך ליותר מדי גדול .

פורסם

ובכלל, לאפל היו את הביצים להודות שיש תקלה. לסמסונג יש תקלה עם הGPS והם בקושי מודים בחצי פה שזאת תקלה.

פורסם

מסכים איתך ב-100%, אם משהו עובד ללקוח אחד, אז אין בכלל ספק שהבעיה לא קיימת :s07:

אל תנסה להיות מצחיק לא הולך לך

בארץ אף אחד לא התלונן על בעיות קליטה, זה היה באה''ב.

זה שמדי פעם יורד איזה באר או שתיים מהקליטה זה לא אומר שזאת בעיה בפלאפון :facepalm:

פורסם

זה לא היה רק בארה"ב.

פורסם

בארץ זה באמת לא בעייתי

יש יותר מדי אנטנות

פורסם

מעקב!

בדיוק באותה ההתלבטות, עד היום הייתי נעול על האייפון 4 (שבוע שעבר נגמרה לי ההתחייבות באורנג').

יש לי מספר שאלות לשניהם:

1. איך הגלישה באינטרנט?

2. האם אפשר לראות סרטים בפייה ישירה כגון מגה וידאו?

3. תמיכה בפלאש קיים? לדוגמא משחקי פלאש עובד?

4. יצא למישהו לשחק בפוקר של הפייסבוק עם חברים? ולא אני לא מתכוון למשחק פוקר שמורידים

5. מה לגבי אופיס, וורד, יש תמיכה?

בסלקום הגלאקסי נשמע במחיר מפתה של 62 ש"ח בחודש וזיכוי מלא למדברם ב150 ש"ח

תודה רבה

פורסם

^^

כל התשובות שלי יתייחסו לגלאקסי, שכן יש לי אחד.

1. מעולה.

2. לא ניסיתי, אני אבדוק יותר מאוחר. עריכה: עובד כמו גדול.

3. כן.

4. אין לי פייסבוק, לא יודע.

5. כן, יש כמה תוכנות (לא של מייקרוסופט) שמסוגלות לצפות ולערוך, אפילו עם תמיכה בעברית.

פורסם

^^

כל התשובות שלי יתייחסו לגלאקסי, שכן יש לי אחד.

1. מעולה.

2. לא ניסיתי, אני אבדוק יותר מאוחר. עריכה: עובד כמו גדול.

3. כן.

4. אין לי פייסבוק, לא יודע.

5. כן, יש כמה תוכנות (לא של מייקרוסופט) שמסוגלות לצפות ולערוך, אפילו עם תמיכה בעברית.

בקשר לחמש, איזה אפליקציה תומכת וורד בעברית? והאם זה תומך גם לשאר האופיס (בעיקר אקסל)?

פורסם

ה-ThinkFree Office שמגיע עם הגלאקסי קורא הכל בלי בעיה, וורד ואקסל 2003 ו-2007 כולל עברית. עכשיו בדקתי כדי לוודא :xyxthumbs:

*קורא וכמובן גם כותב, זו תוכנה לעריכה מלאה, לא רק Viewer...

פורסם

אייפון 4 הוא באמת מכשיר די חסום אבל ברגע שפורצים אותו הוא פשוט מכשיר מדהים

אבל מה שעושה אותו באמת מדהים זה כמות האפליקציות שקיימות בו והרבה מכשירים וחברות היום מנסות לחכות את זה

וזה רק מראה כמה שזה טוב.. לקחתי אותו במחיר לא הכי זול שזה משהו שדי מבאס אותי ואולי הוא לא כזה משתלם (אלה אם אתם מדברים הרבה בכל מקרה)

אבל כמכשיר אני לא יכול לחשוב על אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים