עבור לתוכן

מתלבט בין Iphone 4 ל Samsung Galaxy S

Featured Replies

פורסם

כולם שוכחים שבשביל קוסטומיזציה אמיתית של אנדרואיד צריך רוט

ולמעשה הרבה דברים בסיסיים הרבה יותר מtethering צריכים רוט כמו פאקינג גיבוי

גם באייפון פרוץ אפשר לעשות הרבה שינויים במראה

באייפון פרוץ אפשר לעשות ממש הכל למען האמת...

אם שני המכשירים לא פרוצים אנדרויד מאפשרת מרחב פעולה גדול יותר מאייפון - או שאני טועה..?

ואם כן פורצים - מה זה אומר 'באייפון פרוץ אפשר לעשות ממש הכל '? לא שאלה צינית, אני באמת לא מספיק עמוק בסצינה של האייפון בשביל לדעת, ואני סקרן.

ל-SGS יש בערך מיליון מודיפיקציות שאפשר לעשות, וכמובן כמות מכובדת של רומים שלמים שאפשר לנסות - בשילוב עם ווידג'טים, live wallpaper ומבחר לונצ'רים באמת אפשר להגיע לכל מראה שרק רוצים. זה עסק די פשוט לגרום ל-SGS להיות היחיד בעולם שנראה בדיוק *ככה*, עוד לפני ששמת איזה רקע באמת ייחודי.

זה אפשרי באייפון פרוץ? יש באמת ערימה של רומים שמשנים את המראה וההתנהגות של הכל ברמה כזאת?

• תגובות 124
  • צפיות 31k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש דברים שאפשר לעשות באנדרואיד לא פרוץ שאי אפשר באייפון לא פרוץ

אבל גם להיפך (למשל גיבוי לתוכנות)

אבל אתה באמת לא מכיר את עולם האייפון אם אתה חושב שאי אפשר לשנות את המראה שלו (חפש על WINTERBOARD)

והאמת? השינויים שאפשר לעשות באנדרואיד בלי פריצה לא כאלה גדולים...

פורסם

אכן נראה מרשים, כנראה שאם מספיק רוצים אפשר גם פה וגם שם לעשות הכל :xyxthumbs:

פורסם

יש דברים שאפשר לעשות באנדרואיד לא פרוץ שאי אפשר באייפון לא פרוץ

אבל גם להיפך (למשל גיבוי לתוכנות)

אבל אתה באמת לא מכיר את עולם האייפון אם אתה חושב שאי אפשר לשנות את המראה שלו (חפש על WINTERBOARD)

והאמת? השינויים שאפשר לעשות באנדרואיד בלי פריצה לא כאלה גדולים...

ROOT זה לא פריצה - זה בסך הכל תוכנה קטנה שמורדים במרקט שבלחיצת כפתור נותנת לך גישה לכל הקבצים במכשיר. לגוגל לא אכפת אם אתה עושה את זה, הם יתנו לך להמשיך ליכנס למרקט, להוריד דברים, לסנכרן נתונים. הכל.

JAILBREAK לאיפון פריצה- מרגע שעשית את זה אתה אויב של אפל. תנסה להיכנס לITUNES , הם יהפכו את המכשיר שלך ללבנה, תנסה להוריד עדכונים, לבנה.

כומות השינוים שאפשר לעשות באנדרויד היא עצומה ביחס לאיפון. נתחיל בזה שלאנדרויד יש FREAKING DESKTOP שעליו אפשר לשים מה שרוצים! האיפון מיצג כפתור קטן באנדרויד שנקרא APPS...

כמו שאמרתי ענין של טעם, שניהם מכשירים טובים כל אחד בתחומו, מערכת ההפעלה של האיפון פשוט הרבה יותר מוגבלת מבחינת האפשרויות שאפל נותנת לך זה הכל.

פורסם

אני חושב שאפשר בחופשיות להגיד שכת האנדרויד היא לא פחות גדולה מכת האיפון............

פורסם

אמנם בשביל גוגל רוט זו לא פריצה, ונכון שמאד קל לעשות רוט למכשיר (אם כי גם Jailbreak זה עניין של שניות), אבל זה יכול לעשות בעיות מול היצרניות -

אצל סמסונג, רוט יבטל לך את האחריות, לפחות על הנייר (לא שמעתי על מקרה שמישהו באמת נדפק, אבל כנראה שזה קרה). אם לא עשית שטויות תמיד אפשר לחזור אחורה מכל מצב ב-SGS, אבל זה עדיין משהו שרצוי להיות מודעים אליו.

פורסם

ROOT זה לא פריצה - זה בסך הכל תוכנה קטנה שמורדים במרקט שבלחיצת כפתור נותנת לך גישה לכל הקבצים במכשיר. לגוגל לא אכפת אם אתה עושה את זה, הם יתנו לך להמשיך ליכנס למרקט, להוריד דברים, לסנכרן נתונים. הכל.

JAILBREAK לאיפון פריצה- מרגע שעשית את זה אתה אויב של אפל. תנסה להיכנס לITUNES , הם יהפכו את המכשיר שלך ללבנה, תנסה להוריד עדכונים, לבנה.

כומות השינוים שאפשר לעשות באנדרויד היא עצומה ביחס לאיפון. נתחיל בזה שלאנדרויד יש FREAKING DESKTOP שעליו אפשר לשים מה שרוצים! האיפון מיצג כפתור קטן באנדרויד שנקרא APPS...

כמו שאמרתי ענין של טעם, שניהם מכשירים טובים כל אחד בתחומו, מערכת ההפעלה של האיפון פשוט הרבה יותר מוגבלת מבחינת האפשרויות שאפל נותנת לך זה הכל.

השתמשתה פעם במוצר של אפל עם פריצה ? אז לא .

האיטונס מתפקד בדיוק אותו דבר ,רק שצריך למנע מעידכונים כי הם מוחקים את הפריצה .

פורסם

אמנם בשביל גוגל רוט זו לא פריצה, ונכון שמאד קל לעשות רוט למכשיר (אם כי גם Jailbreak זה עניין של שניות), אבל זה יכול לעשות בעיות מול היצרניות -

אצל סמסונג, רוט יבטל לך את האחריות, לפחות על הנייר (לא שמעתי על מקרה שמישהו באמת נדפק, אבל כנראה שזה קרה). אם לא עשית שטויות תמיד אפשר לחזור אחורה מכל מצב ב-SGS, אבל זה עדיין משהו שרצוי להיות מודעים אליו.

מז"א יבטל את האחריות? Root זה לא משהו פיזי שאתה עושה למכשיר.

השתמשתה פעם במוצר של אפל עם פריצה ? אז לא .

האיטונס מתפקד בדיוק אותו דבר ,רק שצריך למנע מעידכונים כי הם מוחקים את הפריצה .

האם אתה יכול להשתמש לא ב-Itunes? לעבוד איתו כמו מכשיר נורמאלי שמזוהה במחשב ככונן?

האם אתה יכול לגשת מהאייפון לתיקיות משותפות במחשבים שלך ברשת הביתית?

פורסם

רוט זאת תוכנה קטנה שמורידים מהמרקט? מאיפה הבאת את זה?

חוץ ממכשירי הנקסוס בשביל רוט צריך לנצל אקספלויט של אנדרואיד (כמו ONECLICKROOT) או לצרוב קרנל פרוץ (גלקסי S)

לגוגל לא אכפת אולי, אבל את רוב המכשירים האחרים מייצרות יצרניות אחרות ולהם כן אכפת (האמת גם לגוגל אכפת אם היא מכוונת לשוק העסקי)

מה שרשמת בקשר לITUNES פשוט לא נכון, אז אני פשוט אתעלם

פורסם

מז"א יבטל את האחריות? Root זה לא משהו פיזי שאתה עושה למכשיר.

האם אתה יכול להשתמש לא ב-Itunes? לעבוד איתו כמו מכשיר נורמאלי שמזוהה במחשב ככונן?

האם אתה יכול לגשת מהאייפון לתיקיות משותפות במחשבים שלך ברשת הביתית?

כן אני יכול ,אבל אני לא רוצה ,אחרי שמשתמשים כמה חודשים בתוכנה הזאת היא לא רעה בכלל.

פורסם

לשלם 4000 ש"ח על IPHONE 4 בלי שאוכל לשלוח קבצים בבלוטות ??

למה מה קרה , אני קונה מכשיר משלם עליו כסף אני רוצה לעשות איתו מה שאני רוצה ..

קח SGS

פורסם

כן אני יכול ,אבל אני לא רוצה ,אחרי שמשתמשים כמה חודשים בתוכנה הזאת היא לא רעה בכלל.

לא זה לא, זה מחורבן ולא נוח. מהתשובה שלך אני גם מבין שלשאלה השנייה ששאלתי התשובה היא "לא".

זה גם מגביל אותך למחשב שמותקן עליו itunes ועוד צריך לרשום את המייל שנרשמת איתו ב- app store

על המחשב. ממש שיא הנוחות, מה אני אגיד לך.

פורסם

כת האנדרואיד כנראה לא פחות גרועה מכת האייפון :)

רוב האנשים פה שכותבים נגד האייפון לא נשמעים כמו כאלו שהתנסו אותו.

לי היה אייפון חצי שנה, ויש לי כעת SGS. שלא תבינו לא נכון אני נורא מרוצה מהSGS, אבל לאייפון יש יתרונות שאי אפשר להתעלם מהם.

בא רק נתחיל מזה למשתמשים ישראלים, באייפון יש עברית באמת ולא כל מיני פאצ'ים וסקריפטים, שחלקם עובדים חלקם חצי עובדים, וחלקם הופכים את המכשיר ללבנה.

האפליקציות לאייפון הרבה, אבל הרבה יותר איכותיות, וזה נובע מזה שאפל בודק אותם וגוגל מרשה לכל אחד להכניס כל מה שרק בא לו. ככה שרבע מהאפליקציות במרקט זה see my boobs ודומיהן.

חוצמזה - דבר שאולי יפתר בגרסא 3 - גוגל מרשה לכל חברה לעשות מה שבא לה עם האנדרואיד, ולכן אם קניתי SGS וגוגל כבר הוציאה עדכון ל2.3, אני כנראה אצטרך לחכות שלושה חודשים עד שהעדכון יגיע רשמית למכשיר שלי. באייפון הiOS 4 הגיע לאייפון שלי עוד לפני שאשכרה הציעו את האייפון 4 למכירה (תעשו השוואה עם N1 וnexus s).

ואני יכול עוד להמשיך, אבל נראה לי שהנקודה הובנה. באייפון אפשר להשתמש בטלפון מהקופסה והוא עובד נהדר, באנדרואיד לא. ובSGS בכלל לא, כי ללא lagfix זה טלפון פשוט נורא, שום הגדרה אחרת.

פורסם
  • מחבר

וואו ביום אחד הדיון הזה ממש טפח ... זאת הבאמת החלטה קשה... אני מבין ששני מצויינים וכל אחד טוב בתחומו.

אני מודה לכל מי שענה ועזר לי להחליט ...

אני אחשוב מה בדיוק אני מצפה מהחכשיר שלי ולפי זה אני אחליט ...

רק שאלה אחרונה ... במידה ואני הולך על ה SGS ....

לא עדיף כבר לקחת את ה Nexus2 ( אני ידוע שזה לא השם האמיתי שלו )... או שתכלס שניהם דיי דומים ( אני לא מתכוון לשלשם 1000 שקל על פיצר אחד או 2 נוספים . )

פורסם

יש פה דיון על ההבדלים בין הNexus s לSGS. תקרא אותו ותחליט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים