עבור לתוכן

מתלבט בין Iphone 4 ל Samsung Galaxy S

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

אני מעוניין לשדרג את הטלפון ( במסגרת חברת הסלולארי שלי ) ויש לי 2 אפשרויות עיקריות Iphone ו ה Gakaxy ...

עכשיו אני לא יודע מה להחליט ... לחברה שלי יש Iphone 4 והיא מרוצה ממנו, וגם אני דיי אוהב אותו ...

את ה Samsung לא ייצא לי ממש להכיר אבל שמעתי עליו גם הרבה דברים לא טובים ....

השימושים שלי בעיקר הם טלפון ...... משחקים פה ושם, מיילים ... ותזכורות למיניהם.

משהו יכול לעזור לי להחליט ?

• תגובות 124
  • צפיות 31k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

iphone4 = צעצוע חמוד ואופנתי עם הרבה מגבלות שהחברה שמה אבל לפי מה שאתה מתאר שאתה צריך הוא אמור להספיק לך

galaxy (וכל מכשירי האנדרויד למיניהם) - מחשב בתוך פלאפון, הרבה יותר אפשרויות, מסך לטעמי יוצא דופן ברמת הצבעים שלו וכמובן תוכנות שבחיים לא תמצא באיפון (NAPSTER פנימי, אמולטור לplaystation, תוספי הורדה מyoutube ועוד תוכנות שנותנות לך לשנות כל דבר שתדמין במערכת ההפעלה בשביל ליצור יחודיות אמיתית)אבל שוב, אם כבר לחברה שלך יש IPHONE ואתה לא מעונין לעשות יותר מידי דברים עם המכשיר שלך אז לך על IPHONE

נ.ב - אני לא מאמין שאני, פנבוי של אנדרויד ושונא איפון מובהק מציע לו ללכת על איפון אבל צריך להיות הוגנים פה, לאיפון יש טונה מגבלות שבאופן אישי גורמות לי לא לשלם עליו שקל אבל חלק לא קטן מהמגבלות והפשטות שלו הופכת אותו לטיפה יותר יציב מהאנדרויד, לי זה לא מספיק, אולי לאחרים זה מספיק.

פורסם

בוקר טוב,

אני מעוניין לשדרג את הטלפון ( במסגרת חברת הסלולארי שלי ) ויש לי 2 אפשרויות עיקריות Iphone ו ה Gakaxy ...

עכשיו אני לא יודע מה להחליט ... לחברה שלי יש Iphone 4 והיא מרוצה ממנו, וגם אני דיי אוהב אותו ...

אם אייפון4 מוצא חן בעינייך אז תרכוש אותו, אין כמו מלהכיר את המכשיר לפני שרוכשים אותו.

אתה מבקש מאיתנו חוות דעת על הגלקסי, לטוב ולרע זה לא משנה מה נגיד לך.

אין חכם כבעל ניסיון.

פורסם

לצרכים שאתה מתאר, לא הייתי לוקח אף אחד מהם. מדובר במכשירים חכמים מהשוק הגבוהה,

הצרכנים שלו בד"כ מבצעים בו שימוש הרבה יותר מקיף ממה שאתה מתאר.

אבל אם בכל זאת אתה מתעקש, גם אני חושב ש iphone זה המכשיר בשבילך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

חשוב לי לציין שאני לא "USER" .. אמנם אין לי ממש שימושים מתקדמים ... אבל כנראה שזה מהסיבה שאין לי טלפון מתקדם ...

בעיקרון אני אוהב להתעסק עם הדברים האלה ... בנוסף לזה אני לא חובב APPLE יותר מדיי ( למראת שה IP4 לא רע בכלל)

העניין הוא ששמעתי הרבה תלונות ודבריםלא טובים על ה SGS ... בגלל זה אני רוצה להיות בטוח שאני לא עושה טעות כשאני לוקח אותו.

(אגב שניהם יוצאים לי באותו מחיר .. ז"א חינם לאחר החזרים ).

פורסם

אל תחשב מחיר אחרי החזרים רק כי מי יודע מה יהיה בעוד שלוש שנים מבחינת שימוש ואתה עדיין תשלם על המכשיר.

שנייהם מכשירים מעולים הם מאפיינים קצת שונים אני אישית לקחתי את הגלאקסי גם בשביל הייחודיות יש יותר מידי אייפון בעולם מספיק (-: והוא מכשיר מעולה ברמות הכי גבוהות

פורסם

תודה על התגובות.

חשוב לי לציין שאני לא "USER" .. אמנם אין לי ממש שימושים מתקדמים ... אבל כנראה שזה מהסיבה שאין לי טלפון מתקדם ...

בעיקרון אני אוהב להתעסק עם הדברים האלה ... בנוסף לזה אני לא חובב APPLE יותר מדיי ( למראת שה IP4 לא רע בכלל)

העניין הוא ששמעתי הרבה תלונות ודבריםלא טובים על ה SGS ... בגלל זה אני רוצה להיות בטוח שאני לא עושה טעות כשאני לוקח אותו.

(אגב שניהם יוצאים לי באותו מחיר .. ז"א חינם לאחר החזרים ).

על אילו בעיות שמעת? אם אתה מוכן להתעסק איתו קצת לאחר הרכישה, לכולן יש פתרון.

כמו כן, זה לא שב iPhone, בכדי להפוך אותו נוח למשתמש מתקדם, לא תצרטך לבצע בו מדיפיקציות כאלו ואחרות, כולל פריצה.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה IP4 כמובן אני יודע .. את של חברה שלי פרצתי שעה אחרי שהיא קיבלה אותו ... אחרת הוא לא שווה כלום.

לגבי ה SGS.. שמעתי על הרבה בעיות GPS בעיות של ניתוקי שיחות (שקשורות דווקא לתוכנה עצמה .. )

כמוכן שמעתי על בעיות ממשיות עם עברית ....

אני לא יודע עם ועד כמה כל זה נכון .... זה מה שאני שמעתי ....

כמובן שאני לא מעוניין לקחת טלפון עם מלא בעיות (או שיש בו תוכנה עם מלא בעיות ) ולהתחיל "לתקן" אותו עם כל מני מודיפיקציות.

כמוכן שמעתי שעוד מעט יוצא ה Android 3 שיכלול עברית מובנית ... האם יהיה עדכון רשמי מ Samsung שניתן יהיה לשדרג ל A3 ...

תודה.

פורסם

ניתוקים בשיחות לא קרו לי, עם ה-GPS התפקוד שלו דווקא משתפר מקושחה לקושחה, לפחות אצלי.

אבל יש לו בעיות, לפעמים לוקח לו 1-2 ד' לקבל FIX על לויין.

אבל מה שאמר כאן Gyro זה פשוט נכון, האפשרויות באנדרואיד הרבה פחות מוגבלות, גם כאשר שניהם פרוצים.

פורסם
  • מחבר

חברים ...

אני עדיין לא יודע מה לקחת ... ז"א לפי מה שאמרו כאן שניהם טובים ....

אבל האם יש סיבה שבכל זאת אני אלך על משהו אחד במקום על משהו אחר ?

פורסם

אם אתה מחפש מכשיר שפשוט עובד מהקופסה, ולא מצריך התקנת רומים ולאגפיקסים ומרקט פיקס ותיקון עברית ותיקון rtl ותיקון לGPS

אז תלך על האייפון

לי הדברים הנ"ל לא כל כך מפריעים בהשוואה לתכונות האחרות שאני מקבל מהמכשיר, אז אני הלכתי על הגלקסי.

פורסם

+1

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחפש מכשיר שפשוט עובד מהקופסה, ולא מצריך התקנת רומים ולאגפיקסים ומרקט פיקס ותיקון עברית ותיקון rtl ותיקון לGPS

אז תלך על האייפון

לי הדברים הנ"ל לא כל כך מפריעים בהשוואה לתכונות האחרות שאני מקבל מהמכשיר, אז אני הלכתי על הגלקסי.

אילו אפשרויות יש למשל ב SGS שאין בשום אופן לאייפון ....

בסופו של דבר על דבאים כאלה נופלת הקניה ...

פורסם

אילו אפשרויות יש למשל ב SGS שאין בשום אופן לאייפון ....

בסופו של דבר על דבאים כאלה נופלת הקניה ...

אני מרגיש שאתה חושב שמישהו פה צריך לשכנע אותך.

תקנה מה שבא לך, תעשה השוואה ב-GSMarena ותראה מה מתאים לך.

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4-3275.php

אחד הייתרונות הבולטים בהחלטה שלך, שאת ה Iphone 4 אתה כבר מכיר,

אז יש לך מול מה להשוות.

פורסם
  • מחבר

לא ... ממש לא צריך לשכנע אותי.

והשוואות אני יכול לראות לבד מכאן ועד שכחתי ( כמו שאמרתי אני לא USER .. ).

מה שרציתי הוא לשמוע דעות אישיות של אנשים, כי הכיוון שלי היה יותר SGS ... פשוט שמעתי יותר מדיי דברים לא טובים.

ואני לא רוצה להשקיע בטלפון שישמש אותי ל 3-4 שנים הקרובות בלי שאני בטוח ב 100%.

ושוב כמו שאמרתי ביקורות אני יודע למצוא לבד (לא חסר ב YouTube ו Google.. ) העניין הוא ההתרשמות של האנשים יותר חשובה לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים