פורסם 2010 בדצמבר 2314 שנים לא קשור בכלל לכונן הקשיח ואמרתי לך בדיון שהיה לא להתקרב לזה עם אין לך ידע רציני בנושא בקונסולות המינסטרים היום מערכת ההפעלה הראשית היא צרובה על הלוח אם ולא על ארד דיסק או משהו מקביל ככה שלא משנה גם עם תחליף מיליון ארד דיסקים זה לא יפתור לך את הבעיה עם אתה לא מצליח לעשות עדכון והמערכת תקועה בגלל זה -הלוח אם גמור והמחירים שלו מאוד גבוהים לאדם פרטי פעם הבא תקשיב לפני במקום לקנות חתול בשק הבעיה מקבילה במחשב לתקיעה בביוס -רק שבמחשב הלוחות אם לרוב זולים בהרבה וגם בחלק מהמיקרים אפשר "לידרוס" ביוס בPS3 הסיפור הרבה יותר מסובך
פורסם 2010 בדצמבר 2314 שנים כן כל עוד אין לך ידע רציני בלוח אם של המכשיר אולי איזה תותח היה מוצא דרך לתקן את זה במחיר משתלם אבל עם הייתה תותח לא הייתה פותח את הדיון הזה מהתחלה מקווה בשבילך שלא שילמתה הרבה על זה אתה עדין יכול לחפש בגוגל דרכים לתקן בעיה כזאת בגלל שזה סלים אולי יש סיכוי מסוים שעדין יש אחריות ואז יהיה לך נס אבל בגדול זה סתם גאנק לגימר רגיל אני שאני די חופר לא מתקרב לבעיות כאלו -מניסיון שלי יותר מידי כאב ראש בלי תמורה מספקת שהיה לי YLOD לPS3 פשוט מכרתי אותו בגרושים כי למי יש ז לזה לתקן ואז לקוות כל הדלקה שזה יפעל ככה שכן בגדול תנסה למכור בזול יש שוק לדברים כאלו הגימפאדים מאוד יקרים בארץ והארד דיסק גם נותן סכום נחמד וחלק יקנו לנסות לתקן דרך אגב כמה שילמתה על זה ועם מה זה הגיע ?
פורסם 2010 בדצמבר 2414 שנים לא משתלם בכלל המשחקים האלו מזמן מוזלים אולי תצליח למכור ב50 שקל ביד שניה רק גימפאד אחד שזה מסריח עם היה עוד אחד הייתה מצמצם נזקים משמעותית יש שניה יצא לך בערך 150 שקל אליו המכשיר עצמו עם זה היה YLOD אז היו מספיק אנשים שהיו מוכנים לקנות ולתקן לבד אבל הבעיה הרבה יותר מסובכת מזה ויהיה לך קשה למכור גם בזול וארד דיסק נגיד 80 שקל בקיצור 2 משחקים=100גימפאד=150ארד דיסק=80 בקיצור בסביבות 400 עם תצליח למכור את הדברים והלכו לך איזה 300 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.