עבור לתוכן

משלוח מ איביי אבד...מה אני עושה?

Featured Replies

פורסם

^ תשלח לו 20% פחות.

למה?

• תגובות 71
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ תשלח לו 20% פחות.

למה ?!?!

מה רע בהתנהגות השולח ?

פותח הדיון, תשלח לו את כל הכסף ותגיד לו תודה רבה.

השירות היה טוב מאוד, ולא הייתה שום בעיה איתו.

הבעיה נמצאת בחברות הדואר !

הישראלים - תמיד לנצל לנצל לנצל !

בנאדם לא עשה לך שום רע, למה לפגוע בפרנסה שלו ?!

פורסם

לא מבין את האנשים פה, מוזרים..

כאילו מה ההתרגשות מלקבל מוצר אחרי 40 יום או כמו מר "תמיד מחייך" אחרי 50 יום.

כמה עובדות קצרות..

א,אתה לא מקבל את המוצר בחינם.

ב,לא כל עיכוב הוא בגלל דואר ישראל.

ג,זה שהמשלוח בחינם או בדולר או לא משנה מה , לא יצדיק המתנה של חודש למוצר,אלה אם צוין בדף המכירה .

ד,תצאו מהנקודה המעצבנת של סיני=עני=מסכן=לרחם או כל מה שאפשר להוסיף.

דרך אגב Xeydo את השירות הצבאי סיימתי מזמן.. אולי בגלגול הבא שלי המשפט שלך יהיה תקף :)

פורסם

^ תשלח לו 20% פחות.

למה??

אחרי הכול, המוכר הוא זה שמשלם את העמלה הגדולה פה (לPayPal).

פורסם

כמה עובדות קצרות..

ג,זה שהמשלוח בחינם או בדולר או לא משנה מה , לא יצדיק המתנה של חודש למוצר,אלה אם צוין בדף המכירה .

דרך אגב Xeydo את השירות הצבאי סיימתי מזמן.. אולי בגלגול הבא שלי המשפט שלך יהיה תקף :)

הבעיה לא נמצאת בשולח !

הוא בסדר גמור ובא לקראתו !

אני לא מבין מה קורה פה !

וכן, צריך קצת רחמים, בנאדם קנה משהו, עלה לו כסף, תן לו לעשות את הרווח שלו !

היה לך כיף אם מישהו היה נכנס לחנות שלך, קונה משהו ב1000 שקל ואומר לך, לא רוצה לתת לך 1000, בגלל שהחנות שלך נראית לי מכוערת ?!?!

היית בועט אותו החוצה נכון ? כי, מה לעשות, אתה ישראלי טיפוסי !

והדוגמא שנתתי היא דוגמא לזה שבלי סיבה אתה מחליט שהוא לא צריך לקבל את הכסף שלו !

תתבייש !

פורסם

כמה עובדות קצרות..

הוא היה מוכן לפצות אותך, בכך שהוא יחזיר את כל הכסף או ישלח לך שוב את המוצר.

הוא שירת אותך מצויין, מה הוא אשם שזה נתקע בדואר?

אני הייתי שולח לו חזרה את כל הכסף על השירות הנהדר שלו.

פורסם

כמה עובדות קצרות..

רכשתי עשרות מוצרים מ-DX וקיבלתי שירות מצוין כשהייתי צריך אותם ולכן אין לי שום בעיה להמתין עוד שבוע כפי שהם ביקשו ממני. אני יכול לציין שאמנם שכחתי לפתוח Dispute בטווח של 45 ימים מהתשלום על המוצר אך בכל מקרה הייתי מחזיר להם את מלוא הכסף אם המוצר היה מגיע אליי, לא רואה שום סיבה לקזז כסף סתם בגלל שאתה ישראלי קמצן.

פורסם

אני חשבתי שאנשים יבינו את הדרך חשיבה שלי , אך ככל הנראה זה לא קורה.

אנשים לוקחים את דבריי ל מקום של קמצנות ומרמה, ואני ממש רחוק מכל זה.

לדוגמא , לפני חודש הזמנתי תיק לנייד שלי, התיק הגיע אך בגוון שונה עם פרחים וכו', שלחתי הודעה למוכר אודות זה והוא כתב לי בחזרה שישמח לשלוח לי מוצר נוסף בחינם או שאני אקבל חצי החזר כספי, לאחר מחשבה הבנתי שגוון הפרחים לא כזה נורא וכתבתי לו בחזרה שאין צורך להחזר או משהו כזה אני הסתדרתי בסוף, למרות שהוא התעקש שוב שאקבל החזר כספי ושאל אם אני בטוח , ואמרתי לו "כן".

סך הכל האנשים שקונים מהאתרים השונים EBAY/DX וכדומה צריכים להבין שלנו בתור לקוחות מגיע שירות טוב קודם כל ומגיע לנו זמן משלוח סביר אלה אם צוין אחרת.

אני כמובן נגד מרמה ושקר לגבי מוצר שלא הגיע כביכול וכן הגיע.

ואין פה מקום של רחמים , עם כל הכבוד לאותו סיני שמוכר לי כבל שבקלות יכל לשרוף לי את המחשב/בית , או אוזניות "יעני מקוריות" , גם להם אין רחמים .

אז לא כתבתי לרמות אך תעמדו על שלכם לגבי זמן משלוח סביר באם המוכר התחייב על זה , ונכון דואר ישראל הוא לא הכי הכי תמיד אבל לא כל בעיה זה דואר ישראל.

אז בקנייה הבאה שלכם תבינו שגם אם המוצר הוא "משלוח חינם" זה לא אומר שהמשלוח אמור לקחת שנים.. סך הכל המשלוח מגולם במחיר המוצר.

פורסם

עכשיו הבנתי אותך אבל אני עדיין לא מסכים לקיזוז של 20 אחוז מההחזר שמועבר למוכר מבלי לדעת את הסיבה האמיתית לעיכוב, יכול מאוד להיות שהמוצר עוכב ע"י דואר ישראל ו/או ע"י המכס בישראל ולכן זו לא אשמתו של המוכר שהמוצר הגיע באיחור כה רב.

פורסם

תגידו, יש מצב שבדואר טועים בכתובת ושולחים את החבילות שלי למישהו אחר?

כי זאת כבר חבילה שניה שלא מגיעה אליי.

פורסם

מעקב

פורסם

אני חשבתי שאנשים יבינו את הדרך חשיבה שלי , אך ככל הנראה זה לא קורה.

אנשים לוקחים את דבריי ל מקום של קמצנות ומרמה, ואני ממש רחוק מכל זה.

לדוגמא , לפני חודש הזמנתי תיק לנייד שלי, התיק הגיע אך בגוון שונה עם פרחים וכו', שלחתי הודעה למוכר אודות זה והוא כתב לי בחזרה שישמח לשלוח לי מוצר נוסף בחינם או שאני אקבל חצי החזר כספי, לאחר מחשבה הבנתי שגוון הפרחים לא כזה נורא וכתבתי לו בחזרה שאין צורך להחזר או משהו כזה אני הסתדרתי בסוף, למרות שהוא התעקש שוב שאקבל החזר כספי ושאל אם אני בטוח , ואמרתי לו "כן".

סך הכל האנשים שקונים מהאתרים השונים EBAY/DX וכדומה צריכים להבין שלנו בתור לקוחות מגיע שירות טוב קודם כל ומגיע לנו זמן משלוח סביר אלה אם צוין אחרת.

אני כמובן נגד מרמה ושקר לגבי מוצר שלא הגיע כביכול וכן הגיע.

ואין פה מקום של רחמים , עם כל הכבוד לאותו סיני שמוכר לי כבל שבקלות יכל לשרוף לי את המחשב/בית , או אוזניות "יעני מקוריות" , גם להם אין רחמים .

אז לא כתבתי לרמות אך תעמדו על שלכם לגבי זמן משלוח סביר באם המוכר התחייב על זה , ונכון דואר ישראל הוא לא הכי הכי תמיד אבל לא כל בעיה זה דואר ישראל.

אז בקנייה הבאה שלכם תבינו שגם אם המוצר הוא "משלוח חינם" זה לא אומר שהמשלוח אמור לקחת שנים.. סך הכל המשלוח מגולם במחיר המוצר.

שוב, אני לא רואה שום סיבה במה שאמרת עכשיו, שהמוכר לא יקבל את הכסף שמגיע לו.

אבל אתה באמת צודק בזה שאתה אומר שאם נקבע דד-ליין מסויים להגעת המוצר, זה חייב להגיע בזמן הזה. אבל כל עוד אתה לא יודע מי גרם לעיכוב הזה, אין שום סיבה שהמוכר לא יקבל את הכסף שלו.

ד"א, משלוח שנשלח מעיר אחרת בארץ, ומגיע אחרי המועד שנקבע, זה נחשב לעבירה על החוק, ומגיע לך לקבל החזר כספי מלא.(שוב, רק אם זה לא משלוח שמגיע מחו"ל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים