עבור לתוכן

משלוח מ איביי אבד...מה אני עושה?

Featured Replies

פורסם

במידה והזמנת מוצר אל תחכה ליום ה46 להתלונן כי לא ממש תוכל..

במידה ואתה רואה שלאחר 35 ימים בערך המוצר לא הגיע, כתוב מייל למוכר ותחכה לתגובה ממנו , בכל מקרה לאחר 40 ימים בערך תפתח תלונה בPAYPAL.

זה אשמתו של המוכר אם הוא לא שולח לך מוצר רשום,כך הוא לא יכול ממש להוכיח אם קיבלת או לא..

ובחייך אל תשבור את הראש :) ,

• תגובות 71
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אחרי חודש שלחתי הודעה למוכר, שלח לי חזרה שאין מה לדאוג ויש קצת עומס...עדיין לא קיבלתי את המוצר וזה היה בערך מאמצע נובמבר, ואמר שאם זה ממשיך להתעכב הוא יעשה לי החזר כספי, אז הוא ביטל לי את העסקה (למרות שזה גרושים 5 דולר על שעון של אדידס האלו) ועשה לי החזר כספי לבסוף.

אתמול קיבלנו על הדלת דף של הדואר שהזמנתי חבילה והיא הגיעה...אולי זה זה מי יודע :P

מה שאני אומר שבגלל הקריסטמס יש הרבה עומסים אז אולי באמת זה מתעכב.

פורסם

אני אחרי חודש שלחתי הודעה למוכר, שלח לי חזרה שאין מה לדאוג ויש קצת עומס...עדיין לא קיבלתי את המוצר וזה היה בערך מאמצע נובמבר, ואמר שאם זה ממשיך להתעכב הוא יעשה לי החזר כספי, אז הוא ביטל לי את העסקה (למרות שזה גרושים 5 דולר על שעון של אדידס האלו) ועשה לי החזר כספי לבסוף.

אתמול קיבלנו על הדלת דף של הדואר שהזמנתי חבילה והיא הגיעה...אולי זה זה מי יודע :P

מה שאני אומר שבגלל הקריסטמס יש הרבה עומסים אז אולי באמת זה מתעכב.

אל תשכח לשלם לו.

פורסם

אתה יכול גם לחכות חצי שנה בשביל מוצר שלהם, אין מה לעשות, תחשוב מכל העולם לפחות מיליארד איש בערך, מזמינים, זו עבודה קשה .

פורסם

הזמנתי 3 חבילות ב 3 השבועות האחרונים.

אחת, שהזמנתי לפני שבועיים מסומנת כ "יצאה מסין" ב 25 לחודש

אחת שהזמנתי לפני שבוע וחצי כבר נמצאת בדואר ישראל, רשום שהתקבלה מחו"ל היום

ואחת פשוט בלי מעקב.

נראה לי שיש לי קצת יותר מזל מרוב האנשים בתקופה הזו ;D

פורסם

הנה קטע מצחיק.

הגיעו השעונים, גם זה שביטל עליו את המחיר ועשה לי החזר...

לא נעים לי לגנוב מבן אדם, איך אני יכול להחזיר את החיוב?? לבנתיים אני אשלח לו מייל שהגיע השעון

:P

פורסם

שלח למוכר הודעה דרך איביי, והוא כבר ינחה אותך (אתה יכול לבקש ממנו שישלח לך Money request)...

פורסם

עזוב אותך אל תשלח לו כלום, אל תהיה המלאך גבריאל, גם ככה הוא לא הפסיד כלום על החתיכת פלסטיק הזאת.

פורסם

עזוב אותך אל תשלח לו כלום, אל תהיה המלאך גבריאל, גם ככה הוא לא הפסיד כלום על החתיכת פלסטיק הזאת.

התנהגות מגעילה.

פורסם

אבל מציאותית

פורסם

מציאותית בארץ וחבל. :s07:

פורסם

זה התנהגות פראיירית למדי, עדיף שיגיד למוכר שעדיין לא קיבל והמוכר ישלח לו עוד אחד. :xyxthumbs:

פורסם

תשלם לו וזהו !

אני לא מבין מה זו ההתנהגות המגעילה הזו שיש בארץ !!!

בנאדם מכר לך משהו, במחיר טוב שלא תמצא כמוהו בארץ, ואתה עוד רוצה לעשות עליו קומבינות ?!?!

תשלם לו, ותגיד לו תודה רבה על השירות שהוא נתן.

פורסם

גם לי קרה משהו דומה שנה שעברה חבילה לא הגיע אליי ופתחתי דיספיוט למוכר והוא החזיר לי את הכסף

אחרי שבוע זה כן הגיע והעברתי לו את הכסף בחזרה דרך פייפל ואמרתי לו תודה ושאני ממש מצטער!!

ד"א

חלפינו יש לך אפשרות להעביר לו כסף דרך פייפל באפשרות send money תכניס סכום תסמן למה ואז תכניס את החשבון פייפל שלו

פורסם

קרמהידידי...קרמה!

כמושהואהתנהגאליך,התנהגאליובהתאם.

לפניחודשחזרתימטיולבסין.אמנםמעצמנאלקטרונית,אבלכסףזהלאהצהחזקאצלהאנשיםהקטנים,אזעשהטובהשלחלו5דולרמסכנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים