עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לסטודנט לאדריכלות בתקציב של 1500$

Featured Replies

פורסם

היי בוקר טוב לכולם... :hi:

מרוב עצים וטיפים למחשבים ניידים אני כבר לא רואה יער...

אני מחפש מחשב נייד שיעזור לי בלימודי האדריכלות.

מבחינת תקציב אני מתכוון לרכוש מחו"ל ולדעתי יעמוד על בערך 1500$ אפשר קצת לחרוג.

אני מחפש מחשב חזק שיריץ כמה אפליקציות כבדות בו זמנית (כגון תוכנת אוטוקאד)

הרבה זכרון וחיי סוללה סבירים פלוס, מבחינת גדול מסך אני מחפש באזור ה 12-13 לא יותר גדול.

רצוי מסך מגע אם יש משהו ממולץ בקטגוריה.

תודה רבה על העזרה

פורסם

שמתי לב שאף אחד לא המליץ בנתיים.. אז החלטתי להמליץ לך על משהו למרות שאינני מומחה או מתיימר להבין יותר מדי בנושא..

בעיקרון - היות ואתה קונה בחול בתקציב של 1500 דולר, אני חושב שיכול להיות רעיון טוב עבורך להיכנס לאתר של דל dell.com ולבחון שם. יש שם אפשרויות של התאמת מחשבים ניידים באופן אישי.

אני לא מצליח להבין ממה שרשמת מה יותר חשוב - כרטיס גרפי לעיבודים גרפים של אדריכלות, או מחשב בעל עוצמת עיבוד ויכולת סוללה וניידות.

אם אתה מעוניין במחשב מחומרים איכותיים, עמידים, מהימנות גבוהה - הייתי ממליץ לך לבחון את סדרת latitude בלשונית של מחשבים לעסקים קטנים. לי אישית יש מחשב מהסדרה הזו ואני מאד מאד מרוצה. (למרות שהמחשב שלי אישית ללא שום יכולות גרפיות כלל - אבל יש כאלה שכן יש להם כרטיסים טובים יותר).

נקודה חשובה לציון - ככל שתרצה יותר יכולת של הסוללה כך המשקל של המחשב יעלה. סוללת 9 תאים תספיק לך לאיזה 6 שעות אבל תשקול הרבה יותר מסוללת 6 תאים סטנדרטית המספיקה לסביבות השלוש שעות גג.

אם הדגש שלך לכיוון יכולות גרפיות יותר - תנסה להסתכל על סדרות ה - XPS ואם ממש נגזים אז AlienWare שהם בכלל מוטרפים בכל מה שקשור לגרפיקה.

אז זה מה שיש לי להציע בשלב זה.. שיהיה בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

היי תודה רבה על תגובה..

כן אני מחפש בעל מעבד חזק מספיק כדי להריץ לפחות 2 תכונות כבדות במקביל, ובעל ביצועים מספקים + מהכרטיס מסך.

נראה לי שמחשב מסוג AlienWare הוא קצת מוגזם מידי לקטגוריה....

אם אפשר לכוון אותו למעבדים חזקים ומשתלמים I3 I5 I7

או כמה זכרון צריך? 2gb 4gb ובאיזה מהירות

ובערך איזה כרטיס מסך כדי להתמקד ? onboard ? או משהו יותר מתקדם?

זה כבר יעזור לי למקד יותר את החיפוש...

תודה רבה

פורסם

כמו שאמרתי - תנסה להיכנס לאתר של דל. אתה יכול לבצע שם סינון על בסיס מאפיינים, ולראות מחירים..

תתחיל למשל עם גודל מסך שאתה רוצה, אחרי זה מעבד, אחרי זה כרטיס גרפי - ותראה לאן זה מביא אותך מבחינת עלויות ודגמים מתאימים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים