עבור לתוכן

שיתוף קבצים ברשת ביתית - 2 בעיות

Featured Replies

פורסם

שני הכרטיסי רשת והכבלים והסוויצ' אצלי תומכים ב10/100Mbps. לפי החישובים שלי (100 לחלק ל-8), תאורטית, הם אמורים להעביר 5.25 מגה לשנייה.

נכון, התאוריה אף פעם לא נכונה ב100%, ואני לא מצפה שזה יעביר בשיא המהירות, אולם מדוע הכי גבוה שאני מצליח להגיע אליו זה האמצע, 2 וחצי ככה, אב כמו שאמרתי, זה רק הכי גבוה, מה גם שהוא לא יציב בכלל, הוא מתנדנד ביןן ה2.5 האלה לאפס, ובממוצע יוצא משהו כמו 1.5-2, שזה כבר רחוק מדי מה5.25.

בדקתי שאין יותר מדי תוכנות רצות, שלא ישתמשו לי בהארד-דיסק ובקישור לאינטרנט, וביטלתי את ה20% מהרוחב-פס שמייקרוסופט שומרת לעצמה, ונאדה.

היש מושיע?

הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח לשתף קבצים מהכונן שהוא לא הכונן הראשי.

כל קובץ שאני משתף ב:C נגיש באמצעות

\\ComputerName\FolderName

לדוגמא:

\\Daniel\Files

ולעומת זאת, קובץ שאני משתף מכונן אחר לא זמין בצורה הזאת, וגם לא בצורה של

\\Daniel\D:\Files

כשאני אומר לא זמין אני מתכוון שבחלק מהצורות שאני מנסה הוא אומר לי שהוא לא מוצא את זה או שהקובץ לא קיים או שאין לי הרשאה (Access Denied).

כמובן שנתתי לכולם את ההרשאות המקסימליות (שהן גם הברירת מחדל) לפי המדריך של נועם.

מה עושים?

תודה מראש למגיבים.

פורסם

פעם אחרונה שאני בדקתי 100 חלקי 8 זה 12.5

מאיפה המצאת 5.25 אין לי מושג

אם אתה רוצה לבדוק מהירות כמו שצריך תפתח שרת FTP על המחשב האחד עם servu (או משהו בסיגנון) ותכנס אליו מהמחשב השני עם flashfxp (או משהו בסיגנון)

אתה צריך לקבל משהו כמו 9MByte\s

פורסם
  • מחבר

צודקת, התבלבלתי לגמרי עם כל המספרים, התכוונתי גם שהמהירות היא כ-5 מגה לשנייה, לא 2.5.

בכל אופן, שרת FTP לא היה מעשי במיוחד באותו זמן, ובכל זאת הייתי רוצה לדעת מדוע המידע עובר במהירות האטית (יחסית) הזאת ואם אפשר להאיץ את זה.

תודה.

רעיונות בקשר לבעיה השנייה?

פורסם

תבין, כל הרעיון להתקין שרת FTP זה חד פעמי, כל המטרה של זה היא לבדוק האם הבעיה נובעת מהשליחת קבצים של הוינדוס או שיש לך בעיה ברשת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אנסה.

ד"א, אני בטח צריך להקצות כתובות FTP למחשבים בשביל זה (10.0.02 וכו').

האם אני צריך לבטל את הDHCP (או משהו כזה) בהגדרות של הסמסונג המשדורג שלי?

עריכה - דבר ראשון, המחשב שלי מזהה את התיקייה, כשאני רק כותב \\ בשורת הפקודה הוא כבר משלים לי את זה אוטומטית לכתובת של המחשב והתיקייה.

דבר שני, ההודעת שגיאה:

http://uploaded.fresh.co.il/3fb3d6160b782e05.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים