עבור לתוכן

רוצה לקחת פלאפון במסלול חיילים(עדיין לא מגוייס,יש רק תאריך גיוס)

Featured Replies

פורסם

אין מסלול כזה באורנג' אלא רק בסלקום. אם אתה מתעקש לקחת HTC Legend אתה תשלם על המכשיר, על חבילת הגלישה המיוחדת שנלווית לו ותהיה מחויב להגיע לרמת שימוש מסוימת כדי לקבל החזר על המכשיר (נראה לי 149 ש"ח). עדיין אני לא מבין מדוע אתה מתעקש להגדיל את החשבונית פי 2 ולשלם אלפי שקלים מראש לחברת הסלולר אך כנראה שלעולם לא אדע. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

מה אתה היית עושה במצבי?(אני עדיין לומד בי'ב,ההכנסה החודשית שלי לא קבועה,אבל יש ת400-500 שקלים כל חודש בטוח,כרגע אני עומד על 1000 בגלל חנוכה,תתחשב בזה גם)

פורסם

אני הייתי קונה מכשיר שאינו סמארטפון ומצטרף לתכנית החיילים של אורנג'. יכול להיות שאולי לחברים שלך יהיו עכשיו מכשירים משוכללים ויקרים אבל קח בחשבון שכאשר אתה תגיע לצבא, אתה תוכל לשדרג את המכשיר בלי לחשוב יותר מדי שהרי יהיה לך את הכסף ששמת בצד והם יצטרכו לשלם עוד כמה אלפי שקלים נוספים בשביל להחליף את המכשיר שלהם.

אני באמת שלא ממליץ לקפוץ יותר מדי ברמת החיים או בחשבון הטלפון ללא סיבה מוצדקת ועדיף לעשות את התהליך בצורה הדרגתית כדי שלא תגיע לאמצע השירות הצבאי עם מינוס בבנק.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק,אבל כל הפואנטה היא שכרגע יש לי K610(וואלה עד היום אני מרוצה ממנו בתכלס,כבר 3 שנים משרת אותי בנאמנות,הדבר היחיד שמפריע לי זה האינטרט),ואני משלם על חשבון חודשי סביב ה150 שקלים~.

בשורה תחתונה אם אני יקח סמרט פון,לאיזה מחיר אני בערך יגיע?(בלי שיחות וSMSים להתחלה)

פורסם

מחירו של סמארטפון בחנות פרטית יתחיל בסביבות ה-1500 ש"ח אך באורנג' וסלקום לא תהיה לך התחייבות לחבילת גלישה אם תיקח סים דור 2.

פורסם

סליחה שאני נדחף לדיון אבל השאלה בנושא

אני גם רוצה לעבור לחשבון חיילים, אבל בלי לקחת מכשיר ובלי תשלום קבוע (לשלם כמה שאתה מדבר)

איזה חברה נותנת את התנאים הכי טובים?(כרגע אני באורנג')

יש למישהו חבילה כזאת והוא יכול להגיד מה התנאים שלו?

פורסם

אני ממליץ לבדוק את התכניות ב-3 הרשתות אך לדעתי העדיפות אמורה להיות סלקום או אורנג', בעיקר בגלל שפלאפון מחייבת הצטרפות לחבילת גלישה.

http://www.cellcom.co.il/pricePlan/pages/priceplan.aspx?id=8c57792e-708d-4084-b0c4-ac494ac2cbb8&SelectedTypeIndex=4&sa=True&min=0&sms=0&dn=False&ep=False

http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/soldiers_fix/

פורסם

מי אמר לך שחייבים בפלאפון לקחת חבילת גלישה?

אני לפני חודשיים עברתי לפלאפון חיילים (רגע לפני השיחרור :smile1:) ואמרו לי שאין התחייבות לחבילת גלישה, אלה אם כן קונים מהם מכשיר וגם זה יש אצלהם מכשירים שלא מחייבים חבילת גלישה, לקחתי בכל מקרה כי אני משתמש בזה, אבל גם עכשיו נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי שכתוב שיש התחייבות כלשהי..

עריכה:

רק כדי לבדוק נכנסתי לחשבונית האחרונה שלי בפלאפון, לא מוזכר שם שאני בהתחייבות כלשהי ועד כמה שאני יודע הם חייבים לכתוב את כל ההתחייבויות שלי בחשבונית, לפחות כשהייתי בהתחייבות לאורנג' היה כתוב בחשבונית בדיוק כל ההתחייבויות שלי

פורסם

אני גם הצטרפתי לתכנית חיילים בפלאפון לפני כחודש. לטענת נציגת המכירות, רק אם התשלום לפלאפון מתבצע מהחשבון של החייל, לא מחייבים בחבילת גלישה.

בכל מקרה, לאיזה חברה שתלך, לאיזו תוכנית שתבחר, אל תאמין למה שהנציגים אומרים לך, תבוא מוכן אחרי שבדקת את כל התנאים וקראת את כל הסעיפים הקטנים. כן, במקרה הזה האינטרנט/פורומים יכולים להיות לפעמים יותר אמינים מהנציגי שירות. אבי ביטל חבילת גלישה בפלאפון דרך השירות הטלפוני, יום אחרי שנציג מכירות חייב אותו להצטרך לחבילת גלישה.

אל תחתום על החוזה לפני שקראת אותו (הנציגים תמיד מנסים לגרום לך לחשוב כאילו זה משהו שולי ומלחיצים אותך לחתום).

תמיד תבדוק את החשבוניות. הוסיפו לי חבילת gps (מעולם לא בקשתי, אין לי אפילו את האופציה הזאת במכשיר). במספר אחר, הוסיפו חבילת דקות למענה הקולי ושירות תיקונים.

נציגי שטח - כנראה שיצא לך להתקל הרבה.. הם אוהבים חיילים. תמיד יתפסו אותך כשאתה ממהר לבסיס או מת להגיע הביתה.

לפלאפון המשפחה הצטרפה דרך נציג כזה. אחרי שבדקתי את החשבוניות ואת התוכניות ובחרתי את התכנית שמתאימה לנו, החשבון ירד ב-50% (!)

איבדתי את האמון שלי בחברות האלו והגעתי למצב שאני בודק באינטרנט כל שבוע את מצב החשבון, מאפס כל חודש את מוני זמן השיחות במכשיר הנייד ומתקשר כל תקופה ל"שמיר מערכות" לבדוק שאני או בני משפחתי לא מנויים ל"שירותי תוכן".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים