עבור לתוכן

רוצה לקחת פלאפון במסלול חיילים(עדיין לא מגוייס,יש רק תאריך גיוס)

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים.

חבר שלי אמר לי שאפשר לקחת איזה פלאפון שרוצים בתנאי שכבר היה לך צו ראשון,וכמובן שאתה תשלם עליו מחיר ממש נמוך,האם יש אמת בדבר?

אני לא אחד שמדבר המון בפלאפון,אולי 200 דקות בחודש.

מה שאני רוצה בעיקרון זה פלאפון שאפשר לגלוש דרכו באינטרנט כמו במחשב,שאר הדברים לא חשובים לי(כל האפליקציות וכל הדברים האלה)

אשמח שיכוונו אותי.

פורסם

צו גיוס לא צו ראשון, תגיע עם הצו למרכז השרות או תפקסס להם אותו.

פורסם

עקרונית לא ניתן להצטרף לפלאפון עם צו ראשון. ייתכן שבאמצעות סוכן שטח תוכל להצטרף למסלול הזה גם עם צו 1.

פורסם

באורנג' אפשר גם עם צו ראשון. מנסיון.

פורסם

למיטב זכרוני, ההצעה של פלאפון לחיילים מחייבת חבילת גלישה בסיסית לעומת ההצעה של אורנג' שמאפשרת לך לקחת סים דור 2 ללא התחייבות לחבילת גלישה כלשהי.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע למחירים?

יש הבדל בין לקחת פלאפון יקר סתם לדוגמא NEXOS ONE או שנוקיה 5800?

פורסם

פלאפון לא מחייבים חבילת גלישה במידה וקונים אחד ממכשירי ה"ברזל" הפשוטים . (ומקבלים סים דור 3)

בקשר למחירים אף אחד פה לא יוכל להגיד לך באמת מה יותר משתלם או מה יותר כדאי כי יש לך את הצרכים שלך שבסופו של דבר נקבעים ע"י המחיר.

עדיף שתלך לדוכן מכירה\סניף כלשהו ותשאל ספציפית את אחד המוכרים. לרוב הם יזבלו לך את השכל אבל יתנו לך את המידע שאתה צריך.

עדיף לך לעשות סקר שוק במידה ואתה לא מקובע על חברת פלאפון..למרות שלדעתי ההצעות שלהם היו הכי משתלמות (ולכן בסופו של דבר בחרתי בהם) אבל תבדוק.

עצה מכל הלב- אל תחליט במקום. תיקח מחירים,תבדוק,תברר ותחזור אליהם.

אולי אפילו יהיה לך יותר משתלם לקנות פלאפון מחוץ לחברה כלשהי (יד 2 או חנות פרטית) ורק לקנות מהם סים (כמו שאני עשיתי).

בהצלחה בצה"ל ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה מחירים ללקוח חדש/קיים,זה לא חיילים..

פורסם

קודם כל תבחר במכשיר ואז תיראה את המסלולי חיילים.

פורסם
  • מחבר

צודק תודה.

מה אתם אומרים על החבילה שעולה 108 שקלים,300 דקות+150 SMSים,חשבתי להביא את Motorola A853 Milestone,מכשיר מספיק טוב?,יש הבדל אם אני יקח אותו את האייפון מבחינת מחיר?

יש איזה אותיות קטנות שאני צריך לדעת לפני?

פורסם

עוד לא התגייסת וכבר אתה הולך להתחייב לשלם לחברת הסלולר שלך לפחות 3888 ש"ח (108 ש"ח כפול 36 תשלומים) וזאת למרות שלטענתך אתה מדבר פחות מ-200 דקות בחודש... אם תצטרף למסלול החיילים הרגיל של אורנג' (29 אג' לדקה ו-3 יעדים נבחרים ב-9 אג' לדקה) זה יהיה הרבה יותר הגיוני ותוכל לעשות משהו טוב יותר עם כל הכסף שחסכת.

פורסם
  • מחבר

תודה שהארת את עיניי.

במצב כזה אבל אני אמור לשלם על המכשיר+חבילת גלישה(במידה ויש)?

פורסם

אם אתה מצטרף לאורנג' אתה יכול לקחת סים דור 2 ולבטל את חבילת הגלישה שמוסיפים לך בזמן ההצטרפות. בנוסף לכך, קראתי בעבר שסוכני שטח של אורנג' נותנים החזרים כספיים בתור הטבות ניוד אז כדאי לחפש סוכן שטח (אפשר למצוא כמה כאלו ב-Pocket) ולבדוק מולו מהם התנאים.

פורסם
  • מחבר

אז בשורה תחתונה מה המחיר שיצא לי אם אם אני יקח סתם לדוגמא HTC LEGEND עם המסלול של ה19.90-דקה ראשונה 29 אג'-החל מדקה שנייה 19 אג'???

רק 20 שקל לא שום דבר מעבר לזה?(עוד לשלם על הסלולרי או חבילת גלישה או דברים כאלה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים