עבור לתוכן

עזרה:כמה שאולות לגבי לפטופ שרכשתי

Featured Replies

פורסם

לפני יומיים קיבלתי את הלפטופ של asus g73jh

עם 5870

6 ג'יגה ראם

core i7

עכשיו שמתי לב שהכונן קשיח הוא 5400rpm זה כזה גרוע,וזה משפיע הרבה על הביצועים במשחקים?

והזמנתי סטטיק של עוד 2 ג'יגה זה ישנה משהו?או שזה היה סתם בזבוז?

תודה מראש

ליאל

פורסם

הדיסק די איטי לסטנדרטים של היום ויהיה צוואר בקבוק רציני במשימות מסוימות (במשחקים בעיקר זמני טעינה), אבל לא משהו ששווה להתאבד בגללו. יותר פשוט לקנות דיסק מהיר יותר או אפילו SSD.

אם השימוש במחשב לא כולל הפעלת יישומים כבדים מרובים במקביל, או הרצת מכונות וירטואליות, סביר להניח שהרחבת זכרון מעבר ל4GB היא סתם בזבוז.

פורסם
  • מחבר

הדיסק די איטי לסטנדרטים של היום ויהיה צוואר בקבוק רציני במשימות מסוימות (במשחקים בעיקר זמני טעינה), אבל לא משהו ששווה להתאבד בגללו. יותר פשוט לקנות דיסק מהיר יותר או אפילו SSD.

אם השימוש במחשב לא כולל הפעלת יישומים כבדים מרובים במקביל, או הרצת מכונות וירטואליות, סביר להניח שהרחבת זכרון מעבר ל4GB היא סתם בזבוז.

אני כל דבר קטן מפריע לי

אם אפשר שתבחר לי כונן קשיח מksp ואני ארכוש ויחליף באיזה מעבדה

ומה זה ssd?

פורסם

לא יכלו לדחוף 7200RPM במחשב הזה זה כאילו להוציא מחשב סוס אבל במקום דובדבן על הקצפת דופקים לך שליכט של חרבנה....

בכל מקרה כמו שאמרו מעלי זה לא קריטי יותר מדי, ו 2 GB נוספים של זכרון זה בזבוז לדעתי, יש לך 6GB לא חושב שתוכל למלא אותם אלא אם תתקין CUBASE ותתחיל לעבוד נונסטופ.

פורסם

SSD = Solid State Drive - כונן אחסון מבוסס פלאש - משמעותית יותר מהיר מדיסק קשיח בקריאה ובמיוחד קריאה של קבצים קטנים. בכתיבה לרוב לא נופל בקבצים גדולים ומתעלה בקבצים קטנים.

השיפור שSSD יכול להביא לביצועים גדול מאוד, אך בשלב זה הדיסקים קטנים ויקרים מאוד יחסית לנפח שהם מספקים.

פורסם
  • מחבר

לא יכלו לדחוף 7200RPM במחשב הזה זה כאילו להוציא מחשב סוס אבל במקום דובדבן על הקצפת דופקים לך שליכט של חרבנה....

בכל מקרה כמו שאמרו מעלי זה לא קריטי יותר מדי, ו 2 GB נוספים של זכרון זה בזבוז לדעתי, יש לך 6GB לא חושב שתוכל למלא אותם אלא אם תתקין CUBASE ותתחיל לעבוד נונסטופ.

חחח אשכרה,כל המחשב מושקע FHD מסך מעבד מעולה כרטיס מסך מעולה

והארד דיסק שבמחשב הקודם שנקנה לפני שנתיים יש

אני אשמח אם תמליצו לי על איזשהו כונן קשיח מKSP עד 500 שקל ואני ילך למעבדה שתחליף לי

איך זה?

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&cat=208

פורסם

קישרת לדיסקים קשיחים רגילים (3.5"). אתה צריך דיסקים קשיחים לניידים (2.5").

בגדול, זה לא ממש משנה מה תיקח. לכולם פחות או יותר אותם מאפיינים, אותה אחריות ואותה הסתברות לתקלה (בממוצע).

פורסם
  • מחבר

טוב אני אלך על ה500 ג'יגה 7200 rpm בתקווה שזה ישפר לי תביצועים למרות שאין לי בעיה

ואני ארכיב את ה2 ג'יגה הסופים במעבדה על הדרך

ויוצא לי אחלה בחלה

עכשיו הבעיה זה הוונדווס שבא מובנה על הכונן קשיח של המחשב איך אני מעביר אותו לא קיבלתי דיסק או משהו...

פורסם

תשתמש בתוכנה שמשכפלת דיסקים קשיחים. תצטרך להשיג איזשהו מתאם SATA לUSB ולחבר את הקשיח החדש בUSB לצורך השכפול.

פורסם
  • מחבר

תשתמש בתוכנה שמשכפלת דיסקים קשיחים. תצטרך להשיג איזשהו מתאם SATA לUSB ולחבר את הקשיח החדש בUSB לצורך השכפול.

עושה את ה במעבדה ליד הבית והוא אמר שבתוספת של 100 שקל הוא יכול לעשות לי את הדיסק הנוכחי דיסק חיצוני לכל דבר

הוא ביקש לי על SEAGATE משהו כזה 380 שקל כולל ההרכבה העברה והכול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים