עבור לתוכן

שאלה|האם כשאני שם את המחשב נייד על הברכיים ללא חוצץ זה מזיק?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם כשאני שם את המחשב נייד על הברכיים,זה מזיק לגוף שלי?קרינה או משהו אחר?

פורסם

כן

חום מזיק וגם הקרינה מ-WIFI מזיקה ואתה יודע למה אני מתכוון.

פורסם

חום רב יכול להזיק לספירת הזרע, אך זה זמני בלבד (ולכן אין חשש לפגיעה לטווח ארוך).

הקרינה מה-WIFI לא הוכחה כמזיקה אף פעם (וכנראה גם לא תוכח, מאחר והיא ממש לא אנרגטית) ואלא

אם כן תשים חוצץ ממתכת כלשהו בינך לבין המחשב הנייד אז בכל מקרה תקבל את אותה כמות קרינה (כלומר, חוצץ מפלסטיק או משהו לא יועיל לך)

אם תשים חוצץ כלשהו מחומר מתכתי (ובכן, מוליך) אז זה בהחלט יסוכך על חלק (או כל) הקרינה אבל שוב,

אין שום הוכחה (ואני לא חושב שתהיה) שקרינה כזאת מזיקה. ובכל מקרה אנחנו מוקפים בכל כך הרבה

קרינה מהסוג הזה (סלולרית, רדיו, טלפוניים אלחוטיים וכד') שאני בספק שהלפטופ שלך זה מה שיגרום לנזק (ששוב, אני לא חושב שקיים בכלל)

פורסם

חום רב יכול להזיק לספירת הזרע, אך זה זמני בלבד (ולכן אין חשש לפגיעה לטווח ארוך).

הקרינה מה-WIFI לא הוכחה כמזיקה אף פעם (וכנראה גם לא תוכח, מאחר והיא ממש לא אנרגטית) ואלא

אם כן תשים חוצץ ממתכת כלשהו בינך לבין המחשב הנייד אז בכל מקרה תקבל את אותה כמות קרינה (כלומר, חוצץ מפלסטיק או משהו לא יועיל לך)

אם תשים חוצץ כלשהו מחומר מתכתי (ובכן, מוליך) אז זה בהחלט יסוכך על חלק (או כל) הקרינה אבל שוב,

אין שום הוכחה (ואני לא חושב שתהיה) שקרינה כזאת מזיקה. ובכל מקרה אנחנו מוקפים בכל כך הרבה

קרינה מהסוג הזה (סלולרית, רדיו, טלפוניים אלחוטיים וכד') שאני בספק שהלפטופ שלך זה מה שיגרום לנזק (ששוב, אני לא חושב שקיים בכלל)

תקף גם לראוטר אחי? אני שוקל להכניס רוטר לחדר, מה שהוט מחלקים.

שיהיה לי גלישה גם מהנייד בבית מכל מקום.

הראוטר יהיה ממש לידי 2ס"מ ממני על השולחן בחדר כשאני אהיה במחשב הנייח.

זה מזיק לגוף?

פורסם

אותו הדבר.

אם אפשר להרחיק, כמובן שזה לא יזיק, אבל אני באמת שלא חושב שזה משנה.

פורסם

infer73 אין הוכחות חותכות, אבל אומרים שזה מזיק, כמו שאמרו על הסלולר וכן מצאו "משהו".

לא הייתי וגם אתה לא היית שם ראוטר ליד הילד שלך...

פורסם

אנשים (בעיקר כאלה שלא מבינים) אומרים הרבה דברים.

כמו שאמרתי קודם, קרינה בתדירות (בערך 2.4Ghz) של WIFI היא ממש לא אנרגטית.

היא אפילו פחות אנרגטית מאור נראה בכלל!

כלומר שהיא לא אנרגטית מספיק בשביל ליינן (ובכך לגרום נזק מבני לתאים ול-DNA) ומאחר והקרינה

עצמה חלשה יחסית (עד כ-1W) הרי שהיא גם לא חזקה מספיק בשביל לחמם את הגוף ובכך לגרום לנזק.

כמובן שתמיד עדיף להיות זהיר (עד גבול מסויים, הרי אף אחד מאיתנו לא יוצא מהבית עם חליפת אב"כ, נכון?),

אבל גם אין סיבה להתנהג כמו מטומטם ולחיות בחרדה בגלל כל שטות שאיזה עיתונאי מפגר בלי שמץ

של הבנה מדעית או הכשרה כותב בעיתון משיקולי רייטינג.

פורסם

infer73 קח דברים בפרופורציה, סך הכל אני אומר, אל תישן כפיות עם נתב, זה הכל...

פורסם

אני יודע שיש אנשים עם העדפות מוזרות, אבל נתבים זה כבר ממש סטייה...

פורסם

infer73 קח דברים בפרופורציה, סך הכל אני אומר, אל תישן כפיות עם נתב, זה הכל...

אני יודע שיש אנשים עם העדפות מוזרות, אבל נתבים זה כבר ממש סטייה...

חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים