פורסם 2002 במרץ 823 שנים היי, זה אני D_N_A, והתיישבתי לי ליד המחשב של KOM....איזה כיף פה...אני אוכל מאפינס, הורס עם KOM איזה PIII שיש לו, מכוון אליי מזגן בהנאה וכרגע סיפחתי לעצמי איזה כ. קול ישן.... ;Dכמובן שגולת הכותרת היא שאני זוכה לכתוב הודעות מהיוזר של KOM בעצמו...כמילותיו של סטימפי הגדול מכולם: "Happy Happy Joy Joy"חכו תראו מה אני הולך לעשות לפורום... :asthanos:(עכשיו תבינו למה הכותרת היא "חי חי חי")
פורסם 2002 במרץ 823 שנים למען האמת,עכשיו אני וקובי (בעיקר קובי) סיימנו את החלפת הלוח אם באיזה מארז שלו - ואחרי שעתיים של בעיות ממש ממש לא ברורות ולא הגיוניות, הCDROM לא עובד...זה גן עדן פה - אני אומר לכם...אפשר לפרק את המחשבים בהנאה - לעשות מודים עם פטישים ולאכול - ולאף אחד בבית לא אכפת...(האמת שאבא שלו צפה בנו במשך כמה דקות)
פורסם 2002 במרץ 823 שנים למען האמת,עכשיו אני וקובי (בעיקר קובי) סיימנו את החלפת הלוח אם באיזה מארז שלו - ואחרי שעתיים של בעיות ממש ממש לא ברורות ולא הגיוניות, הCDROM לא עובד...זה גן עדן פה - אני אומר לכם...אפשר לפרק את המחשבים בהנאה - לעשות מודים עם פטישים ולאכול - ולאף אחד בבית לא אכפת...(האמת שאבא שלו צפה בנו במשך כמה דקות) ;D
פורסם 2002 במרץ 823 שנים אז מה?גם לי יש מאפינס!זה בא באריזות של 6ויש לזה מילוי שוקולדאבל זה נגמר מהר ויוצא מהר יותר...
פורסם 2002 במרץ 823 שנים אז מה? גם לי יש מאפינס! זה בא באריזות של 6 ויש לזה מילוי שוקולד אבל זה נגמר מהר ויוצא מהר יותר... אתה יכול להסיבר... : ?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים אז מה? גם לי יש מאפינס! זה בא באריזות של 6 ויש לזה מילוי שוקולד אבל זה נגמר מהר ויוצא מהר יותר... אתה יכול להסיבר... : ? אני חושב שאת ההסבר הזה כדאי שהוא יחסוך מאיתנו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.