עבור לתוכן

רוצה להתעדכן קצת בנוגע לפאנלים של מסכים

Featured Replies

פורסם

היי,

חלק גדול מהמשפחה שלי תכנן קנייה מרובה של טלויזיות LCD / LED.

השאלה שלי היא כזאת, או יותר נכון - הבקשה שלי היא כזאת:

אני רוצה להתעדכן מבחינת פנאלים שקיימים בשוק כיום. אני כבר די הרבה זמן לא עוקב אחרי כל זה, אז אני רוצה להתעדכן מכם (מי שבאמת יודע בבקשה):

מה שאני יודע כיום, זה ששני הפנאלים העיקריים שיש אלו ה-TN, הפשוט יותר, וה- IPS, שנחשב בעצם לאיכותי יותר.

אחרי בדיקה מעמיקה, ככל הנראה, כל אחד ואחד יבחר לקנות טלויזיה של חברת סמסונג. לפי מה שאני הצלחתי להבין, החברה שמציעה טלויזיות איכותיות במחירים הנוחים ביותר. חברות כמו LG, Toshiba, Haier וכו', אני לא מתכוון להסתכל אפילו. אף פעם לא אהבתי שום טלויזיה מהחברות האלו.

מנגד, טלויזיות כמו של סוני גם לא בא בחשבון, הפעם בגלל המחיר הגבוה. לכן אני די סגור על סמסונג.

מישהו יכול להגיד לי איזה פנאלים יש בדגמים החדשים של סמסונג? כל דגמי ה-C למיניהם.

ובכלל, לשמוע יותר לעומק, מבחינה טכנית ומקצועית על כל הפנאלים שמסתובבים היום בשוק.

תודה מראש!

פורסם

מבלי להיכנס לסוגייה של למה דווקא סמסונג (כי מדובר כאן בשיקולים והעדפות אישיים של כל אחד) - סביר להניח שבטלוויזיות איכותיות של סמסונג תמצא פאנלים שהם PVA. זאת כי מדובר בטכנולוגיית הבית של סמסונג, בעוד שIPS היא של המתחרים (LG-Philips וHitachi). את עולם הטלוויזיות אני פחות מכיר, אך במסכי מחשב טרם ראיתי ולו מסך אחד או פאנל אחד מבית סמסונג עם IPS, כמו שלא ראיתי PVA אצל LG או Philips.

בכל מקרה, משום שנראה שאתה מתעניין ספציפית בטלוויזיות ולא במסכי מחשב, הנושא הזה מתאים יותר לפורום אודיו וקולנוע ביתי, ולכן אעביר אותו לשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים