פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים כותרת ^^הסיבה היא בגלל שיוצא לפעמים להטעין את הסללות ימים שלמים ורק להשתמש בהם פחות משעה/כמה צילומים במצלמה הדיגיטלית (samsung s760)אז רציתי לבדוק אם יש בעיה בסוללות או במטען את המטען והסללות אבא שלי הביא מהעבודה חדשות מהאריזה
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים מחבר שמתי בהטענה כמה נוספות שמצאתי נבדוקבמידה ויחזור על עצמו המקרה לקנות חדש?
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים תנסה לבדוק את המטען אם סוללות אחרות / את הסוללות האלה אם מטען אחרסוללות דפוקות ניתן לשים למשהוא שלא צריך הרבה זרם ומקבל טעינה קבועה (פנס גינה סולארי וכו)מטען דפוק ניתן לסדר בדרך כלל (להחליף דיודות או קבלים)
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים מחבר טוב נראה מה נעשה אז לא לנעול עד שאני יוודא שהבטריות/מטען לא טובים וננסה למצוא פתרון
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר אחרי לילה של הטענה שוב לא עבד מספיקאין לי ת'אמת איך לבדוק אם מטען/סללות אחר אני יחפש מישהו שיש לו...מה אפשר לעשות בנתיים?
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים לא נראה לי שיש ממש מה לעשותאם בא לך תנסה למדוד מתח אל הסוללה כשהיא בחוץ ואל המגעים של המטען כשאין סוללה וכשיש סוללה בטעינה, אבל אני לא חושב שתקבל מזה הרבה מידע
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים אם אתה מרבה להשתמש בסוללות נטענות אז אני ממליץ לך על מטען שקניתי לא מזמן:http://www.amazon.com/Crosse-Technology-BC-700-Battery-Charger/dp/B000RSOV50נמאס לי לא לדעת מה מצב הסוללה והאם הבעיה במטען או בסוללה אז קניתי את המטען החכם הזה ועכשיו אני יודע מה מצב כל סוללה (ייתכן שרק סוללה אחת חלשה והיא גורמת לך לחשוב שכל הסט פגום).מטען כזה משתלם אם אתה מרבה להטעין או אם נמאס לך לנחש את מצב ההטענה של כל סוללה.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מטען משודרג : יודע להראות כמה הוא מטעין, 135 שקל + משלוח מאמאזוןמולטימטר : יודע להראות הרבה יותר מזה, 40 שקל בחומרי בניין הקרובים לבית
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים אני לא מפרסם את המוצר רק מעדיף אותו על מטען גנרי. אולי המולטימטר הוא פיתרון טוב בשילוב עם מטען בסיסי, לא יודע.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים הוא מאפשר לדעת כמה מתח יש בסוללה, בכל סוללה זה קצת שונה אבל אם אתה מכיר את הסוללה שלך אתה יכול לפי זה לדעת כמה היא טעונה
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים המטען הזה יכול לזהות סוללות פגומות (לא יודע עד כמה זה אמין) אני בספק שאפשר לשים לב עם מולטי מטר את יכולת הסוללה.לדוגמא במצב שהוזכר בהתחלה, סוללה שנגמרת אחרי שעה, איך מולטי מטר יעזור לך לזהות את זה מראש?
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים אתה לא צריך שהמטען יחליט בשבילך מתיי סוללה היא דפוקה. בדקת אם המולטימטר שהסוללה מלאה - שמת בפלייר - ישר נגמרה --> סוללה דפוקה
פורסם 2010 בדצמבר 2214 שנים זה מה שפותח הדיון רוצה להימנע, מראש לזהות סוללות שיעבדו לזמן קצר. אחרי שהיא מתה קל לזהות את זה עם או בלי מולטי-מטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.