עבור לתוכן

GEFORCE 2MX400 מול 4 TI 4000... או למה לי מפלצת???

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים שקלתי להזמין את יצירת המופת של נווידיה GEFORCE 4 TI 4400.

היום קיבלתי את ה SEARIOUS SAM 2, הפעלתי אותו עם כל ה EYE GOODIES ורזולוציה של 1280 על 960

וראו הפלא ופלא, המשחק רץ כמו תותח על ה GEFORCE 2 MX400 המוההר קלות שלי...

ועכשיו, תקנו אותי אם אני טועה, זה לא אחד המשחקים שעליו מריצים את כל הבנצ'מרקים? אם הוא עובד כ"כ טוב עם הכרטיס שלי, מה היתרון שיתן כרטיס במעל 1000 ש"ח??? (אם נניח לרגע בצד את ה FSAA בבקשה - 1000 ש"ח תוספת לא שווים את הפיטצ'ר הזה)

אני חייב לציין שכל, אבל כל משחקי הבנצ'מרקים למינהם, כגון MAX PYNE, SEARIOUS SAM 2, וכו' וכולם הורצו עם כל האופציות על מקסימום ברזולוציה משגעת ועבדו יפיפיה, מבטיח לכם. אז למה (לי פוליטיקה עכשיו?) להשקיע היום מעל 1000 ש"ח על מפלצת לא מנוצלת??

אני יבין אם תגידו, אוקיי - חכה ל GEFORCE 4 TI4200 שאולי יהי במחיר ריאלי, אבל כרטיס ב 280$ מינימום??

(SE7EN ידידי, הגב!)

פורסם

בכבוד אחי

אל תחליף :)

פורסם

מקס פיין ממש, אבל ממש, לא עובד חלק עם mx400 בתנאים שציינת.

פורסם
  • מחבר

מקס פיין ממש, אבל ממש, לא עובד חלק עם mx400 בתנאים שציינת.

כגע קראת לי שקרן? :lol:

תשאל את SE7EN אחראי הפורומים... הוא מבקר אצלי תכופות והוא יהיה עדי. כל המשחקים שציינתי לעיל עבדו עם כל האופציות (חוץ מ FSAA) מופעלות וברזולוציה של 1280 על 960 (חובה, יש לי מסך 19 אינץ')

אז במטותא, אם אתה לא מאמין, זכותך, אך אל תאמר לי מה קורה אצלי ותרמז רמיזות מעל דפי הפורום :AR15:

פורסם

Max Payne רץ בלי שום בעיה על Geforce 2 MX400 לא מומהר, עם כל הפרטים על המאקסימום ב32 ביט ב1024*768 בצורה חלקה לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו בסצנות כבדות.

פורסם
  • מחבר

Max Payne רץ בלי שום בעיה על Geforce 2 MX400 לא מומהר, עם כל הפרטים על המאקסימום ב32 ביט ב1024*768 בצורה חלקה לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו בסצנות כבדות.

תודה ;D

אז למה, הו למה לי להוציא סכום שכזה עכשיו? למה לא לחכות ל 4 TI4200 שיהיה במחיר יותר הגיוני?

פורסם

נשמע מפוקפק...

כנראה שב19", 30 פריימים בשניה נראים כמו סרט מציאותי.

לפחות עם ה MX הרגיל שלי יש רגעים של קרטועים רצחניים ב UT ומשחקים אחרים ואני מחפש את ההצדקה לכך, ככל הנראה זה ה Direct 3d הצולע.

פורסם
  • מחבר

נשמע מפוקפק...

כנראה שב19", 30 פריימים בשניה נראים כמו סרט מציאותי.

לפחות עם ה MX הרגיל שלי יש רגעים של קרטועים רצחניים ב UT ומשחקים אחרים ואני מחפש את ההצדקה לכך, ככל הנראה זה ה Direct 3d הצולע.

אין לי את UT אבל יש לי את MAX PYN, את SS 2, את MEDAOL OF HONOR ואת RTCW ואם תסביר לי איך אני אשמח לבדוק בדיוק מה מספר הפריימים בשניה באיזה משחק מאילו ו"לתפוס" את התמונה ולהעלות אותה בת'רד הנוכחי... ד"א, נורא מעניין אותי המידע הזה

פורסם

תוריד את הדמו של המשחק מ http://www.unrealtournament.com ותבדוק בבקשה.

אבל זו לא אינדיקציה, כאשר אין "עומס" הפריימים נעים בין 70 ל80 בשניה.

גל הדף ופתאום נפילה ל40... צריך לראות כדי להבין אני לא יכול לתאר את התופעה. לפי מה שהבנתי היא רק אצלי...

פשוט רגעים של קירטועים מעצבנים שמשגעים אותי! :AR15:

פורסם
  • מחבר

גל הדף ופתאום נפילה ל40... צריך לראות כדי להבין אני לא יכול לתאר את התופעה. לפי מה שהבנתי היא רק אצלי...

SORRY איש, לא בא להשקיע בהורדה והתקנה של משחק זה, לא אוהב אותו. יש לי מלא משחקים כבר מותקנים כמו שציינתי ואני אשמח לבדוק בכל אחד ואחד מהם (אפילו בכולם לשם השוואה), רק תאמרו לי בבקשה איך בודקים כמות פריימים במשחקים אלו... תודה.

פורסם

יש תוכנות שרצות ברקע ומודדות אם אינני טועה... לא מכיר אחת ספציפית.

סתם לידע כללי, כמה אתה משיג ב 3dmark2001SE?

האם ההבדל בין הרגיל (לא 200) ל400 הוא גדול?

פורסם
  • מחבר

ענק!!! כמו ההבדל בין ה TI500 ל TI200 וההבדל במחיר זניח...

לא בדקתי, אך אני מוריד אותה כרגע (את ה SECOND EDITION), אני אריץ הלילה ומבטיח שמחר אתן תשובה. אבל מראש זה לא משנה לי כי מה שחשוה הוא שאני _כן_ יכול להריץ כל משחק היום עם כל הפונקציות מופעלות, וגם ברזולוציה מצוינת ללא "נפילת פריימים" מורגשת.

וזה מה שחשוב בעיניי, לא מספר על המסך, לא?

פורסם

נפילה ל40 זה דבר בכלל לא נורא, כשהפריימים לשניה נופלים מתחת לשלושים ומתחילים להרגיש בהאטה אז אתה צריך להתחיל "לדאוג", כי כל הרעיון שאמרים לך בבנצ'מארקים פריימים גבוהים זה ממוצע של כל הזירה, וסביר להניח שכרטיס שממוצע הפריימים שלו הוא 100 ומשהו אז כשיש זירה עם עומס הוא ירד ל50-60 פריימים לשנייה, אבל ההאטה לא תהיה מורגשת.

עוד דבר, שאני מציע לך לקחת בחשבון זה שUT זה משחק שיותר תלוי במעבד מאשר על כרטיס מסך, ולכן הרבה אתרי חומרה הפסיקו לעשות בנ'צמארקים עם המשחק הזה, בגלל הסיבה הזאתי כי כמעט ולא היה הבדל במערכת זה בין כרטיס TNT 2 ULTRA לGEFORCE 2 GTS.

בחלק מהמקרים, לחלק מהמשחקים יש כמו קטע משחק מוקלט שצריך להריץ אותו דרך הקונוסול של המשחק.

אמורים לקבל משהו בין 2500-3200.

בכלל לא, הMX400 הוא למעשה MX רגיל במהירות שעון גבוהה יותר של זכרון וCORE. הבדלי הביצועים הם ממש לא גדולים, ואתה יכול להצמיד את הפער באופן מוחלט עם MX רגיל ע"י המרה שלו.

פורסם
  • מחבר

אטלון, אל תשכח שגם את ה MX400 אפשר להמהיר יפה מאוד ללא קירור מיוחד (אז ההשוואה צריכה להעשות בין MX מומהר ל MX400 מומהר ואז יש הבדל גדול מאוד, במיוחד בהתייחס לכך שההבדל במחיר (לפחות כשאני קניתי אותו לפני כשנתיים) היה מיזערי...

המהרתי אותו ל 200/200 מ 165/175 ללא שום קירור מיוחד (טוב, LEADTEK או לא :-*)

ואם כבר דיברת על בדיקה, איך בדיוק אני בודק פריים רייט במשחק SEARIOUS SAM 2 או ב RTCW או ב MEDAL OF HONOR?

פורסם

אטלון, אל תשכח שגם את ה MX400 אפשר להמהיר יפה מאוד ללא קירור מיוחד (אז ההשוואה צריכה להעשות בין MX מומהר ל MX400 מומהר ואז יש הבדל גדול מאוד, במיוחד בהתייחס לכך שההבדל במחיר (לפחות כשאני קניתי אותו לפני כשנתיים) היה מיזערי...

המהרתי אותו ל 200/200 מ 165/175 ללא שום קירור מיוחד (טוב, LEADTEK או לא :-*)

ואם כבר דיברת על בדיקה, איך בדיוק אני בודק פריים רייט במשחק SEARIOUS SAM 2 או ב RTCW או ב MEDAL OF HONOR?

1. ההבדל בין MX ל MX400 הוא 25 MHZ במהירות של ה GPU, מ 175 ל 200. אין הבדל בזכרון. (אלא אם זה אחד מהכרטיסים שנמכרים מומהרים...)

2. MX ו MX400 עובדים עם אותו צ'יפ ולכן תאורטית ניתן להמהיר אותם לאותה מהירות. (בפועל ידוע שצ'יפים מסדרות הייצור הראשונות םחות טובות להמהרה לכן ה MX היו בהתחלה 175...)

3. ההבדל של 32 מג"ב זכרון נוספים ל MX400 לא משפיע בכלל על המהירות, ורק נותן לך אפשרות ל AA ברזולוציות גבוהות יותר.

4. אני מגיע ל 2300 ב 3DMARK2001 עם הכרטיס שבחתימה, למרות שהוא "רק" MX... אבל מומהר לא רע בכלל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים