פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים בדיוק אתמול חזרתי מטרון לגאסי בתלת מימד. היה שווה את זה אבל חוץ מהסרט הזה ועוד כמה בודדים, גם אני לא הרגשתי כזה דחף לצאת לבתי קולנוע השנה
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים האמת שקשה להגיד..לא ראיתי הרבה מהסרטים הטובים של 2010, כמו טרון, וול סטריט, ליג'ן, צוות לעיניין, הארי פוטר 7.אבל ממה שראיתי ודי נהנתי, איירון מן 2, clash of the titans, הנסיך הפרסי.ההתחלה היה over rated בשבילי..
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים חסרה אופציה של "טובים", סביר זה אמצע מידי ומעולה זה בהחלט טוב מידיTHIS. לא היה מצוין, אבל בהחלט היה מעל סביר.
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים אני אגיד לכם מה , לדעתי מתחילים להיגמר הרעיונות המקוריים לסרט זה פשוט עצוב תאכלס תחשבו על זה כמה סרטים נוצרו אי פעם , כמה אפשר?אין מקוריות יותר, הכל צפוי - באסה רצח...
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים אני אגיד לכם מה , לדעתי מתחילים להיגמר הרעיונות המקוריים לסרט זה פשוט עצוב תאכלס תחשבו על זה כמה סרטים נוצרו אי פעם , כמה אפשר? אין מקוריות יותר, הכל צפוי - באסה רצח... לא אם אנשים ימשיכו לעשן סמים
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים אחלה שנה מבחינתי (וראיתי 40 סרטים בקולנוע בשנה האחרונה) אבל אלו בלטו במיוחד : inception hangover due date Scott pilgrem vs the world kick ass the town inglorious bastards shutter island toy story 3 ובטוח שיש עוד סרטים מעולים ששכחתי
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים מבחנתי השנה הייתה ממוצע מינוס, אבל היו כמה סרטים שבהם נהנתי בצורה סבירה:inglorious bastards (יצא בסוף 2009 ראיתי בתחילת 2010 )inceptioniron man 2 ראיתי אולי עוד עשרה סרטים, אבל אלו מעל הם ללא ספק בטופ.
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים הנגאובר זה הסרט הכי טוב שראיתי השנה,פשוט הברקה(הסרט שאני הכי אהבתי אישית)גם סקס וארוחת צהריים נראה לי יצא ב2010,גם הוא מעולה.היא לא בליגה שלך-גם סרט חמוד.בסך הכל שנה מאכזבת בטירוף,ציפיתי להרבה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.