פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים שלום,בטעות עשיתי 'יבא' לכל המועדפים והכרטיסיות מפיירפוקס לאינטרנט אקספלורר.איך אני מסיר את הכל בחזרה שיהיה חדש ונקי?תודה רבה.
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים my computer/drive name/users/NAME/favoritesאו בעבריתהמחשב שלי\שם הכונן(C, D וכו')\משתמשים\שם המשתמש\מועדפיםתמחק משם הכל.
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים מחבר אבל זה לא ימחק לי גם מהפיירפוקס?אני רוצה למחוק רק מהאינטרנט אקספלורר.יותר חשוב לי למחוק סימניות שנמצאות על הדפדפן עצמו. איך אני עושה את זה? פשוט יש המון ויקח לי שעתיים למחוק אחד אחד.
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים אבל זה לא ימחק לי גם מהפיירפוקס?אני רוצה למחוק רק מהאינטרנט אקספלורר.יותר חשוב לי למחוק סימניות שנמצאות על הדפדפן עצמו. איך אני עושה את זה? פשוט יש המון ויקח לי שעתיים למחוק אחד אחד.אני יודע ששם נמצאים המועדפים של הEX.לא יודע אם זה גם של הFF, לא נראה לי.למחוק את כולם ביחד תעשה ככה CTRL+A, ואז תעשה SHIFT+DELETE.זה ימחק את כל הקבצים לצמיתות.
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים מחבר לא התכוונתי למועדפים שיקח לי שנה למחוק. אלא לכרטיסיות\סימניות שנמצאות על גבי הדפדפן עצמו. כמו קיצורי דרך לאתרים. מן הסתם אני יודע מה זה קונטרול A וכו'
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים לא התכוונתי למועדפים שיקח לי שנה למחוק. אלא לכרטיסיות\סימניות שנמצאות על גבי הדפדפן עצמו. כמו קיצורי דרך לאתרים. מן הסתם אני יודע מה זה קונטרול A וכו' זה גם נמצא שם בתקיית "סרגל המועדפים"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.