פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים תגידו לי אם זה ניתן לביצוע:לקנות אקס בוקס סלים 4 גיגה ולהחליף לו להארד דיסק אחר לדוגמא 120 גיגה........אפשרי?
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים בXBOX360 אין אפשרות להחליף לדיסק רגיל באופן רשמי ואסור לדבר פה על לא רשמי בסלים שינו את הפתח לארד דיסק ככה שבקיצור אתה יכול רק עם אתה קונה ארד דיסק רשמי שמתאים לסלים כי אין תאימות בין השמן לסלים בארד דיסקים אבל תבין הסלים ארקיד מגיע עם 4 גיגה מובנים שזה מספיק לשמירות משחקים ועוד קצת דברים עם אני לא טועה אתה יכול להשתמש בחיצוני USB לסרטים ושירים ככה שלא בטוח שכדי לקנות לסלים ארקיד ארד דיסק-זה כבר תלוי בשימוש
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים מחבר בXBOX360 אין אפשרות להחליף לדיסק רגיל באופן רשמי ואסור לדבר פה על לא רשמי בסלים שינו את הפתח לארד דיסק ככה שבקיצור אתה יכול רק עם אתה קונה ארד דיסק רשמי שמתאים לסלים כי אין תאימות בין השמן לסלים בארד דיסקים אבל תבין הסלים ארקיד מגיע עם 4 גיגה מובנים שזה מספיק לשמירות משחקים ועוד קצת דברים עם אני לא טועה אתה יכול להשתמש בחיצוני USB לסרטים ושירים ככה שלא בטוח שכדי לקנות לסלים ארקיד ארד דיסק-זה כבר תלוי בשימוש רגע לא נראה לי שהבנו אחד את השני.......אני עכשיו קונה אקס בוקס סלים עם 4 גיגה מובנה ואני עוד קונה ארד דיסק מותאם לסלים......השאלה האם 4 גיגה זה מובנה או אפשר לשלוף ולשים במקומות אחר?כי הבנתי ממישהו שאם מוסיפים ארד דיסק נוסף זה יכול להאט את המשחקים.....
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים במקרה שאתה קונה רוצה ארד דיסק תקנה את בסלים פרימיום זה משתלם הרבה יותר כי החבילה הרבה יותר טובה בנוגע ל4 גיגה לא אתה לא יכול זה מולחם כל הרעיון זה שלאנשים שקונים סלים ארקיד יהיה מספיק מקום לדברים בסיסים הארד דיסק ב360 נמכר מאוד ביוקר ככה שבמקרה שאתה מתכנן לקנות פנימי תקנה סליפ פרימיום ולא סלים ארקיד בפרימיום אתה מקבל גם אוזניות מיקרופון בנוגע למהירות בכלל לא נכון חלק ממשחקי ה360 מאפשרים התקנה וככה הטעינה שלהם הרבה יותר מהירה (עדין חייב את הדיסק בכונן -ככה שאין פה מקום לקומבינה ) אבל בגדול זה כבר סיכול שלך או לקנות ולדעת שאתה תסתפק ב4 גיגה או לקנות ישר פרימיום פשוט לא משתלם לקנות בנפרד עם אתה קונה חדש ולא משומש
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים לפי מה שאני יודע, לחלק ממשחקים יש\הייתה בעיה עם ארקד (halo reach לדוגמה), אז קח את זה בחשבון.
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים בדיוק מה שבאתי לרשום, גם לCOD החדש יש בעיה עם זה, יכול להיות שכבר סידרו אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.