עבור לתוכן

בעיה עם ג'ויסטיק\DLL

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי ג'ויסטיק Speed-link Black widow 6640 שעבד ללא בעיה עד לפני כמה ימים (לא יודע בדיוק מתי התחילה הבעיה)

שמתי לב שמשחקים שדורשים את הג'ויסטיק פשוט עושים Crash כשמנסים להפעיל אותם. ניסיתי לנתק את הג'ויסטיק מה-USB, והמשחקים עבדו. ברגע שחיברתי אותו - קראש.

הנחתי שהבעיה היא ב- HID.dll שזה קובץ ה-Dll שהתרסק. אבל נתקלתי בקשיים להחליף אותו (מסתבר שאין לי הרשאה למחוק את הקובץ)

שמתי לב שאותה תקלה חוזרת גם כשאני מנסה ב-Control Panel ללחוץ על המאפיינים של הג'ויסטיק. מה שמוזר, שיש לי גם הגה של לוג'יטק מחובר ואותו אני מצליח לראות ולהכנס למאפיינים (מה שגורם לי לחשוב שהבעיה לא ב-dll).

ניסיתי להתקין מחדש DirectX ועשיתי בדיקה של קובצי המערכת דרך ה-cmd, לא עזר :(

כמובן שניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הג'ויסטיק. ניסיתי לתקן - לא עבד. להסיר ולהתקין מחדש - לא עבד.

הצילו!! מה עושים?

עדכון! רבותיי, יש התפתחות מפתיעה! הסרתי את הדרייבר של הג'ויסטיק ועשיתי ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עלה, חיברתי את הג'ויסטיק (בניגוד להוראות של הדרייבר, היהי) וחלונות זיהה אותו כג'ויסטיק לא ידוע, אבל אפשר להגדיר אותו ולשחק במשחקים (רק שיש לו נטייה לקרוא לכפתורים בשמות מוזרים, כמו 27 במקום 7, שזה קצת מרגיז, אבל לאור הנסיבות זה עדיף).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים