עבור לתוכן

עזרה בקשר למסך שקניתי samsung bx2235 led

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי מסך bx2235 led samsung כשאני מדליק אותו ואני גולש באינטרנט כואבים לי עיניים וגם מסך בהיר מאווד בעריך אחרי 20 דקות זה קורה למישהוא יודע למה ככה ? מה עלי לעשות להחליף אותו ומוזר איך שאני הבנתי מסכי led נחשבים ליותר טובים וגם מיפרט המסך נשמע טוב

פורסם

חשבת על להוריד את הבהירות?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם
  • מחבר

יש עוד שאלה כשאני עושה סם בתפריט על dynamic control הצבעים מישתנים זה נורמלי ?ככה זה צריך להיות ?

פורסם

יש עוד שאלה כשאני עושה סם בתפריט על dynamic control הצבעים מישתנים זה נורמלי ?ככה זה צריך להיות ?

כן.

שים על GRAPHICS / NORMAL

פורסם
  • מחבר

בכול זאת העיניים שלי כואבות אחרי 30 דקות עשיתי כול דבר הורדתי גם את הבהירות אצלי בעבודה יש מסך 17 איץ ולא עושה בעיות בעיניים...מה לעשות להחליף אותו?

פורסם

בתור 1 שלקח את המסך הזה רק בגרסת ה24 ולך יש 22 הם לא שונים זה רק גדלים אז פשוטמה שתעשה תצשחק עם מצבי הניגודיות,יש לו גם אפשרות לעשות אופציית משחק אופציית סרטים וכאלה והצבעים ממש חיים וגם אחרי שאתה נכנס אתה יכול לשחק בניגודיות שלא תהייה חזקה מדי ואני לא מדבר על בריטנס וכאלה תשחק איתו קצת אל תדאג הוא מספיק חזק כדי שלא תהרוס אותו אם יש לך עוד שאלות פנה אלי בפרטי,מומלץ לחבר אותו בחיבור DVI לHDMI

פורסם
  • מחבר

דיברתי אם סמסונג אם אומרים אם יש לי בעיה כזאת שאני ילך לחברה שאני קניתי ויחליף אותו אבל על איזה מסך אני יחליף למישהוא יש מסך שממליץ לי עליו

וגם אצלי בעבודה יש מסך 17 איץ ואני לא מתלונן עליו ובמסך הזה זה לא טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים