פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים אתמול קניתי מסך bx2235 led samsung כשאני מדליק אותו ואני גולש באינטרנט כואבים לי עיניים וגם מסך בהיר מאווד בעריך אחרי 20 דקות זה קורה למישהוא יודע למה ככה ? מה עלי לעשות להחליף אותו ומוזר איך שאני הבנתי מסכי led נחשבים ליותר טובים וגם מיפרט המסך נשמע טוב
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים מחבר יש עוד שאלה כשאני עושה סם בתפריט על dynamic control הצבעים מישתנים זה נורמלי ?ככה זה צריך להיות ?
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים יש עוד שאלה כשאני עושה סם בתפריט על dynamic control הצבעים מישתנים זה נורמלי ?ככה זה צריך להיות ?כן.שים על GRAPHICS / NORMAL
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים מחבר בכול זאת העיניים שלי כואבות אחרי 30 דקות עשיתי כול דבר הורדתי גם את הבהירות אצלי בעבודה יש מסך 17 איץ ולא עושה בעיות בעיניים...מה לעשות להחליף אותו?
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים בתור 1 שלקח את המסך הזה רק בגרסת ה24 ולך יש 22 הם לא שונים זה רק גדלים אז פשוטמה שתעשה תצשחק עם מצבי הניגודיות,יש לו גם אפשרות לעשות אופציית משחק אופציית סרטים וכאלה והצבעים ממש חיים וגם אחרי שאתה נכנס אתה יכול לשחק בניגודיות שלא תהייה חזקה מדי ואני לא מדבר על בריטנס וכאלה תשחק איתו קצת אל תדאג הוא מספיק חזק כדי שלא תהרוס אותו אם יש לך עוד שאלות פנה אלי בפרטי,מומלץ לחבר אותו בחיבור DVI לHDMI
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר דיברתי אם סמסונג אם אומרים אם יש לי בעיה כזאת שאני ילך לחברה שאני קניתי ויחליף אותו אבל על איזה מסך אני יחליף למישהוא יש מסך שממליץ לי עליווגם אצלי בעבודה יש מסך 17 איץ ואני לא מתלונן עליו ובמסך הזה זה לא טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.