עבור לתוכן

תחרות מודינג

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמתי לב להרבה פרוייקטים חדשים שפורסמו באתר ותהיתי למה לא עושים יותר בארץ תחרויות מודינג....

לדעתי תחרות מודינג ותשולב עם עוד משהו יכולה גם לעלות את המודעות שלנו לגבי המודינג בארץ וגם לעלות את הרמה ע"י הצגה של הפרוייקטים שלנו למודרים מתחילים שיבינו כמה שזה פשוט וככה יהיו לנו יותר פרוייקטים גם חדשים וגם איכותיים

amazing-pc-mods-07.jpg&sa=X&ei=8WoLTerRIpCI5Ab8wIm7DA&ved=0CAQQ8wc40QE&usg=AFQjCNF1D0K8ry482j7ohsRSDhItdnnxVQ

פורסם

אענה לך לשאלה מכמה היבטים:

מהיבט של מודר מן המניין, כמוך, כמו עוד אחרים החברים בפורום הזה, אתה צודק, תחורת מודינג בארץ היא דבר מבורך, המגדיל מודעות לתופעה, מוציא מהמודרים את המיטב ומייצר כשרונות חדשים.

מהיבט של שופט לשעבר ב-2 תחרויות מודינג של האתר V-Games, ההענות נמוכה, אני זוכר שממש התחננתי למודרים שיבואו, בסופו של דבר הגיעו כ10 מודרים, חלקם עם פרויקט אחד וחלקם עם 2.

בסופו של דבר, הפרסים היו מעולים (מעבדים חדשים, לוחות אם, קירורים וכו') אבל הרגשתי שבאיזשהו מקום התחרות לא באמת סיפקה את מה שחשבנו שהיא תספק כנ"ל.

ואני, איך אני עונה לך - אתה צודק לגמרי, מאוד חשוב לייצר תחרות שכזו בארץ, פנה בהודעה פרטית למנהל הפורום (רביד) והעלה מולו את ההצעה.

תודה

פורסם

מה שכן, האירוע ככלל, והתחרות בפרט, היו ברמה אחת למעלה.

השתתפתי בכמה התחרויות שהיו עד היום, ואני יכול להגיד שסוף סוף התחלנו לעלות על המסלול הנכון.

רוב הפרוייקטים היו ראויים, ומדובר במודעות. צריך למשוך אנשים אל התחום.

הפרסים בהחלט ראויים (ח"ח לאינטל).

אני מקווה מאוד שנוכל להפוך את העניין לאירוע מקובל בפרקי זמן סבירים.

פורסם

בתור מנהל הפורום אין לי הרבה יכולת לעזור כאן, זה דורש ביקוש מהאנשים שרוצים לראות דברים כאלו וגם בעיקר שהמנהלים הראשיים כאן יפעילו את הקשרים שלהם בנושא. (מקום מארח, נותני חסות)

אבל זה לא מזיק לפתוח דיון כזה ולעשות קצת רעש :)

פורסם
  • מחבר

מה רע בR.S.M בכפ"ס?

פורסם

אין שום בעיה עם שום מקום שתחפצו בו,

יש כמה דברים שצריך לדאוג להם לפני תחילת המהלך:

(-)לוודא שיש מספיק אנשים שיוכלו לבוא עם פרוייקטים מוכנים לשם.

(-)למצוא מקום לעשות בו את האירוע.

(-) לקבוע שופטים ולהגדיר דרך שיפוט - אני זה כבר שופט אחד.

(-)למצוא חסויות לפרסים, לדוגמא חנות תומכת, אתר אינרטנט או מה שלא יהיה.

(-) לפרסם את האירוע בכדי שיגיעו אנשים סקרנים ולא בהכרך אימא ואבא של המודרים.

את כל זה צריך לארגן מישהו, אדם שלא כמוני משרת בבסיס מבצעי כאחמ"ש על כל-כך הרבה דברים ומפקד על 3 טכנאים תחתיי.

צריך מישהו שיש לו כמה שעות פנויות בשבוע, שיוכל להרים את זה ולהפיץ את זה.

אני מוכן לעזור.

פורסם

אני מאמין שהאופציה הכי ריאלית היא לבצע תחרות מודינג בצירוף לאירוע אחר... אין מה לעשות העניין לא כזה גדול כדי להצריך אירוע משלו.

הייתה הזדמנות בתחרות האוברקלוק שהייתה בכפר סבא וחבל שלא הייתה במה גם לנושא המודינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים