עבור לתוכן

טכנאי pc ורשתות

Featured Replies

פורסם

טכנאי PC רשתות יכול להמשיך ללמוד הלאה ולהתקדם יופי לא?

אבל בישביל זה צריך להתחיל מלמטה - טכנאי PC ורשתות -ולהשמיך הלאה בתחום.

אין קיצורי דרך!

גם כטכנאי PC ורשתות אפשר להצליח יופי..

והכול תלוי איפה למדת ומה אתה יודע לא כל טכנאי PC זה אותו דבר..

היום תעודות לא כל כך תופסות השאלה בסופו של דבר מה אתה יודע לעשות!..

ואני חושב שרוב האנשים כאן דיי טועים, דבר ראשון תפתחו עיתון ותראו כמה הצעות עבודה יש בתחום,אפשר לעבוד בבתי מלון ולתחזק להם את הרשת

אפשר לעבוד כטכנאי במעבדת שירות להיות עצמאי ועוד,זה שיש פה כמה אנשים שלא כל כך מאמינים בתחום ולא אוהבים את זה זה לא אומר

שאין עבודה בזה,בתור אילתי אם תפתחו את העיתון תראו כמה נחיצות יש לזה

אז בבקשה מי של יודע שלא ידבר סתם

אפשר הבעיה היא שרוב האנשים חושבים "שמנהל רשת" מקבל 15 ורכב, הם לא, העבודות שאמרת מכניסות בערך כמו להיות מוכר בסטימצקי..

אנשי סיסטם בכירים בחברות גדולות מגיעים למשכורות "יפות" לאחר לא מעט שנים של נסיון, לא חסר אנשי סיסטם עם 10 שנות נסיון שעדיין מגרדים את ה10+רכב.

לא כל דבר שקשור במחשבים זה הייטק, גם אם זה תכנות, מתכנת אפשר להיות גם במשרד החינוך במט"ח יש עשרות אם לא מאות מתכנתים, ונחש מה גם שמה התנאים רחוקים מלהיות תנאים של הייטק...

ושוב גם להיות מנהל רשת בבית מלון זה לא דבר "מובן מאליו במלון שיש בו צורך במנהל רשת, צריך לא מעט נסיון בשביל זה, הרשת של רשתות המלנאות הגדולות בארץ רחוקה מלהיות קטנה ופשוטה, ולקטן בד"כ לא צריך איש יעודי, במקרה הטוב לוקחים חברה או פרילנסר על בסיס בנק שעות שנתי.

ברור שלא חסר עבודות, אבל לזרוק 20 אלף או כמה שזה לא יהיה על נייר לא ממש שווים את זה, הניירות האלה בעיקר חשובים לחברות ממשלתיות, בנקים, וחברות ביטוח בגלל תקינות(תקנים כמו PCI-DSS, הוראה 357 של המפקח על הבנקים, ההוראה "הזהה" על המפקח על חברות הביטוח, ותקינות למשרדי הממשלה מחייבים במקומות האלה אנשים "מוסמכים").

וכמובן שבחברות ייעוץ ואינטגרציה שמחוייבות ע"י הVENDOR להחזיק אנשים מוסמכים(בשביל לקבל מעמד X אצל יצרן Y צריך N אנשים עם הסמכה M, לדוגמא בארץ בשביל רמת שת"פ Platinum מול סיסקו הארגון צריך להחזיק 3 CCIEים). ושוב אתה לא תתקבל לתפקידים בחברות האלה בגלל נייר, לחברה עדיף לקחת אדם עם נסיון ולשלם לו על ההסמכה(מה שקורה ברוב המוחץ של החברות.

אני לא מכיר אדם אחד עם CCIE שעשה את זה על חשבונו, האמת שאני לא מכיר אנשים אפילו עם CCNP שעשו את זה על חשבונם ולא על חשבון החברה) מאשר לקחת ילד שעבר את המבחנים על דאמפים(עברתי משהו כמו 10 מבחני הסמכה ללא שום למידה מעבר לשינון דאמפים בגלל שהחברה הייתה צריכה לגשת למכרז) ואין לו שום נסיון מעשי, או כל מושג על מה שקורה בעולם האמיתי.

פורסם

וכמו תמיד, התשובה הכי נכונה מגיעה מדובי זובי. ::)

פורסם

וכמו תמיד, התשובה הכי נכונה מגיע מדובי זובי. ::)

bite me

פורסם

אחרי שעשיתם מפותח הדיון שלולית, אולי תייעצו לו איך עליו לפעול נכון? :screwy:

פורסם

MCITP

ENTERPRISE ADMINISTRATOR

אני גם למדתי את זה ולדעתי זה מקצוע לא רע , עוד מעט אני אתחיל גם לחפש עבודה בתחום הזה :)

פורסם

אני גם מעוניין לשמוע מה לדעתכם נכון לעשות

פורסם

טכנאי PC רשתות יכול להמשיך ללמוד הלאה ולהתקדם יופי לא?

אבל בישביל זה צריך להתחיל מלמטה - טכנאי PC ורשתות -ולהשמיך הלאה בתחום.

אין קיצורי דרך!

גם כטכנאי PC ורשתות אפשר להצליח יופי..

והכול תלוי איפה למדת ומה אתה יודע לא כל טכנאי PC זה אותו דבר..

היום תעודות לא כל כך תופסות השאלה בסופו של דבר מה אתה יודע לעשות!..

ואני חושב שרוב האנשים כאן דיי טועים, דבר ראשון תפתחו עיתון ותראו כמה הצעות עבודה יש בתחום,אפשר לעבוד בבתי מלון ולתחזק להם את הרשת

אפשר לעבוד כטכנאי במעבדת שירות להיות עצמאי ועוד,זה שיש פה כמה אנשים שלא כל כך מאמינים בתחום ולא אוהבים את זה זה לא אומר

שאין עבודה בזה,בתור אילתי אם תפתחו את העיתון תראו כמה נחיצות יש לזה

אז בבקשה מי של יודע שלא ידבר סתם

מחזק ביותר , אני רק אוסיף ואומר , קיום לרוב המקומות עבודה העלו לא כל כך חשובות כל התעודות האלו שיש לך אלא יותר חשוב זה מה שיש לך בראש (הכוונה לידע) ואיך שאתה יודע להראות אותו

פורסם

זה בדיוק מה שמנסים לעשות:

ולאן בדיוק אתה שואף להתקדם עם זה?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי אפשר להתקדם הלאה וללמוד

משהו שהוא קצת יותר משמעותי ,(וזה רק במידת הצורך!)

,אבל בישביל זה כמובן צריך להתחיל בתור טכנאיPC ורשתות בתור בסיס..

אנשים פה חושבים שכל קורס PC זה אותו דבר וחבל לי כי אתם די טועים ,וכן אני מדבר על הבחור ההוא שכתב לי שמקבלים את אותו קורס

מלשכת התעסוקה בחינם! :/ ואני שואל ואומר תגיד לי יצאת מי דעתך??

מדובר בקורס הכרת המחשב ,איך להיכנס לגוגל מה זה התחל,וכו'..

עם אתה לא יודע אל תגיב ..

באמת שנמאס מאנשים כמוך שכתובים דברים שפשוט אין להם כל משמעות לחיים ..

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים