פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים אז ככה אתמול הלכתי למכללה הטכנולוגית באילת כדי להצטרף ללימודים(טכנאי PC ורשתות). הלימודים יערכו כ שנה.(טכנאי רשתות A+מאק)רציתי לשאול עם עשיתי נכון לדעתכם ללמוד את זה אני בעיקרון מאוד אוהב מחשבים ומצפה כבר להתחיל ללמודהיו לי שלושה אפשריות בחירה הראשון שבהם טכנאי LANהשני טכנאי Aוהשלישי טכנאי A+ מערכת הפעלה מאק הלימודים כמובן ממומנים על ידי המענק הצבאי הלימודים עולים 13,600.המחיר הוגן? שווה? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים קורסים של טכנאי pc לא כל כך תורמים במציאת עבודה, לכן לדעתי עדיף לך ללכת על קורסי תקשורת כמו CCNA של Cisco.
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים אתה יכול לעשות את זה חינם דרך לישכת התעסוקה. רבר שני - אם אתה רציני העסק לך תעשה תואר אקדמאי בתחום, קצת לא סופרים טכנאים היום במיוחד אם אתה רוצה להיכנס להייטק בהצלחה!!!
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים ביזבוז כסף וזמן.אם אתה באמת היית אוהב את התחום (מה שאתה כנראה לא ממש) לא היית אפילו חושב להירשם למשהו כזה.
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים תפסיקו לדבר שטויות מי אמר שאחרי תואר הוא יתקבל גם לעבודה סיכויים יותר גדוליםאבל בארץ שלנו קילמוטר מזל עדיף על מטר שכל ככה שתעודה או תואר פה אם שניהם אפשר לנגב את התחת
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים ואו איזה תמיכה יש כאןאם עשיתי רק את DISCOVERY 1 של CCNA של סיסקו ויש לי תעודה של זה אני יוכל להתקבל לאינשהו?(יש מצב שאני עושה 3 שנים בצבא כטנאי מחשבים ביחידה מובחרת ומתכנן להוציא את discovery 2 ויש לי גם A+)
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים גם משהו ששווה לתחת :hizuk:ואו איזה תמיכה יש כאןאם עשיתי רק את DISCOVERY 1 של CCNA של סיסקו ויש לי תעודה של זה אני יוכל להתקבל לאינשהו?(יש מצב שאני עושה 3 שנים בצבא כטנאי מחשבים ביחידה מובחרת ומתכנן להוציא את discovery 2 ויש לי גם A+)שווה לתחת גם.מתי אנשים יתחילו להבין שהסמכות מסריחות זה לא הכל בחיים?
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים לא טענתי שלא צריך ללמוד.אם לא היה מובן בין השורות הכוונה היא שהסמגות זה רק עשירית ממה שצריכים כדי לעבוד נכון ולהגיע לתוצאות.
פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים אם הכל שווה לתחת אני יעבוד בהייטק בלי שום הסמכה למי יש כח ללמוד כל ההסמכות האלה לא קשורות להייטק, מנהל רשת הוא לא עובד הייטק...
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר טכנאי PC רשתות יכול להמשיך ללמוד הלאה ולהתקדם יופי לא?אבל בישביל זה צריך להתחיל מלמטה - טכנאי PC ורשתות -ולהשמיך הלאה בתחום.אין קיצורי דרך!גם כטכנאי PC ורשתות אפשר להצליח יופי..והכול תלוי איפה למדת ומה אתה יודע לא כל טכנאי PC זה אותו דבר..היום תעודות לא כל כך תופסות השאלה בסופו של דבר מה אתה יודע לעשות!..ואני חושב שרוב האנשים כאן דיי טועים, דבר ראשון תפתחו עיתון ותראו כמה הצעות עבודה יש בתחום,אפשר לעבוד בבתי מלון ולתחזק להם את הרשתאפשר לעבוד כטכנאי במעבדת שירות להיות עצמאי ועוד,זה שיש פה כמה אנשים שלא כל כך מאמינים בתחום ולא אוהבים את זה זה לא אומרשאין עבודה בזה,בתור אילתי אם תפתחו את העיתון תראו כמה נחיצות יש לזהאז בבקשה מי של יודע שלא ידבר סתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.