עבור לתוכן

לכידת וידאו

Featured Replies

פורסם

שלום

מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ?

(אסוס V8200 TI2).

תודה.

(אל תעבירו את הת'רד למדור תוכנה כי הוא כבר נמצא שם ואף אחד לא התייחס, אולי כאן אקבל תשובות. תודה.)

פורסם

הנה עוד אחד שזרק הרבה כסף על כלום. אין, לא היתה וכנראה גם לא תהיה תוכנת לכידה טובה שתצליח לעבוד עם הכרטיסים הדפוקים האלה של ASUS שאולי טובים להאצת תלת מימד בשביל משחקים אבל לכידת וידאו הם עושים בצורה גרועה יותר מה-FLY VIDEO הפשוט. כל מה שנותר לי להציע לך זה ככה :

אם אתה לא עובד עם חלונות 98 או מילניום אז תעבור לאחת מהן כי שם איכות לכידת הוידאו של הכרטיס הזה קצת יותר טובה.

כנס לאתר של ASUS ותוריד משם את התוכנות הכי מעודכנות לכרטיס הזה ודרייברים כמובן ותתקין.

אם אתה רוצה לכידת וידאו איכותית באופן קבוע (לא סתם עבור נסיון חד פעמי לראות איך זה עובד ואז לשכוח מזה) אז אני מציע לך לחפש כרטיס ייעודי ללכידת וידאו, משהו עם דרייברים טובים לכל מערכות ההפעלה ושמגיע גם עם תוכנה כלשהי ללכידה + עריכה.

פורסם

אני ממליץ לך בחום על התוכנה VirtualDub שהיא התוכנה הכי טובה מכל התוכנות בשביל ללכוד וידאו מכרטיס מסך.

גם לי יש את הכרטיס Asus v7700 deluxe ואני משתמש בה ללכידת וידאו ואני מרוצה ממנה מאוד!!! ;)

פורסם
  • מחבר

תודה אני אנסה את הוירטואל דאב.

ובקשר ל"בעיה" של גיל וכרטיס המסך שלי אז לא קניתי את הכרטיס הנ"ל בשביל לכידת וידאו, אך אם כבר יש אז למה לא להשתמש ?

ובנוסף זהו אחלה כרטיס מסך ואני ממש מרוצה ממנו.

תודה בכל מקרה.

פורסם

יש לך דריברים שמאפשרים לכידת וידאו?

אתה יכול להגיד לי איזה גירסה?

פורסם

תודה אני אנסה את הוירטואל דאב.

ובקשר ל"בעיה" של גיל וכרטיס המסך שלי אז לא קניתי את הכרטיס הנ"ל בשביל לכידת וידאו, אך אם כבר יש אז למה לא להשתמש ?

ובנוסף זהו אחלה כרטיס מסך ואני ממש מרוצה ממנו.

תודה בכל מקרה.

א. לא אמרתי שקנית אותו בשביל לכידת וידאו ואני יודע שבתור כרטיס מסך הוא אחלה.

ב. אם כבר יש לכידת וידאו אז כדאי להשתמש, השאלה אם זה בכלל שווה את המאמץ בכרטיס הזה.

ג. זאת שאלה שחוזרת על עצמה פה בפורומים פעם בשבועיים אז כנראה שיש מספיק אנשים שנפלו עם הקניה הזאת (כשהכוונה היא שהם קנו כרטיס מדגם DELUXE ושילמו עליו מחיר דה-לוקס והתאכזבו מאיכות הלכידת וידאו הנוראית שלו, גם לי היה אחד כזה והוא כבר לא אצלי יותר).

פורסם
  • מחבר

נתחשב בעובדה שקניתי אותו לא במחיר של דלוקס...

ונתחשב גם שיש לו TV OUT...

וסה"כ אני, שוב, ממש ממש מרוצה ממנו.

אבל לא משנה.

עופר, אני מניח שיש לך כרטיס כמו שלי אז הנה לך דרייברים מקוריים של אסוס... [

url=http://download.asus.com.tw/mm_dl_menu.asp?l1=2&l2=2&l3=3&mid=17]כאן

פורסם

יש לי את הדלוקס והליק שלך לא עובד!!

פורסם

למישהו יש מושג עם יש דרייברים לכידת וידאו של הכרטיסים של asus שמתאימים לxp?

אני מחפש כבר הרבה זמן ודרייברים של מערכות הפעלה אחרות לא עובדים...

פורסם
  • מחבר

נסה מאוחר יותר.

גם לי הוא לא עובד.

אבל זו הכתובת.

(לך לכתובת הזו, ותראה בצד ימין תפריט שיופיע בו BIOS\DRIVER, נסה ללחוץ על זה ותגיע לכתובת הקודמת שנתתי לך).

כנראה מעדכנים או שנפל להם...

;)

פורסם

תגיד עם איזה תוכנה אתה מנסה לדגם?

היצלכתה כבר לדגום עם הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

התחלתי עם האסוס לייב...

פעם ראשונה לא עבד, הסרתי והתקנתי את התוכנה והדרייברים שהורתי מהכתובת שנתתי לך, וזה עבד, אח"כ סגרתי את התוכנה ולאחר כמה שעות הפעלתי אותה שוב ויש לי רק את המסך הוורוד המעצבן הזה.

ולמרות שיש תוספת של דף שלם ובאותיות גדולות לספרון שהגיע עם הכרטיס שאומר:

"NOTICE:

While using the video-in feature, if you experience a pink colored screen, push the "Relode Image" button inside the asus live utility to correct the image quality".

אבל למרבה הפלא ממש לא מצאתי כפתור כזה ומאז נשארתי עם המסך הוורוד...

פורסם

ווירטואל דאב זאת בכלל תוכנה של קידוד

אבל טובה מאוד (הפכתי את הסרט שראק מ800 מגה ל300 בכמעט אותה איכות)

פורסם
  • מחבר

בין היתר היא גם ללכידת וידאו.

פורסם

תשמע הדרייברים שנתתה לי לא עובדים אצלי...

אני פותח את תוכנה הדגימה שלי Video Capture 6.0 של Ulead ואני מקבל הודעה שהיא לה מזה לי התקן דגימת וידאו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים