פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים נראה כאילו לא נגמרות לי הצרות במחשב.יש לי מחשב במפרט הבא: כרטיס אם: 945GM-S2RAM: 2 GB 2DDR 332 MHZCPU: Dual coreכרטיס מסך: Radeon 4890HDספק: seasonic 500Wובנוסף 2 דיסקים קשיחים:א. דיסק של היטאצ'י עם 313GBב. דיסק של WD עם 625 GBהבעיה שלי מתחילה כשאני נכנס לכונן עם הנפח הכי גדול אז אני מקבל הודעות שגיאה EXPLORER מרגיזות. ההודעות קופצות כל דקה או שניים ואם אתה סוגר אותם הם סוגרות את כל הכונן. גם כשחיברתי דיסק חיצוני עם 500GB הוא הגיב בצורה דומה.מצ"ב תמונת דוגמא אשמח לעצות בתודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים תבדוק את הזכרונות באמצעות התוכנה MEMTESThttp://hwzone.co.il/downloads/diagnosis/diagnostics/?download=420§ion=666&version=458תבצע לפחות 3 מחזורי בדיקה
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים קודק/קובץ וידאו דפוק ?תריץ פקודה regsvr32 /u shmedia.dll בשורת הפעלה ותראה אם נפטר.
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים מחבר א. IVAN- תודה רבה, בצורה ממש מוזרה מאז שהרצתי את הפקודה הכל פועל מצויין, אתה יכול להרחיב לי מה קרה כדי שאמנע מזה בעתיד?ב. sashakrik- ניסיתי להתקין את התוכנה אבל זה נותן לי להתקין אותה רק הכונן A(תקליטון 3.5) אבל באמצע ההתקנה זה רושם לי הודעת שגיאה מצ"ב תמונה של השגיאה. לאחר סיום ההתקנה לא ברור מה צריך לעשות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים כומו שכבר כתבתי"קודק/קובץ וידאו דפוק "זה ההפקודה מבטל תצוגה מקדימה של קבצים וידאו כשפותחיםתיקיה עם סרטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.