עבור לתוכן

HP 8440P / 8450P או נייד אחר עד כ 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי אפשרות לרכוש את ה HP 8450P בכ 4200 ש"ח או את ה 8440P בקצת פחות.

האם אמחשבים של HP בסרה הזו נחשבים למוצלחים ? יש בעיות ידועות כלשהן ??

המחשב מיוחד בעיקר לצרכים משרדיים וגלישה. מסך לפחות 14", יש חברות אחרות מומלצות יותר ?

תודה !

פורסם

אני מניח שהתכוונת ל8540P - גרסת ה15.6"?

אם כן, המחשבים האלה הם מחשבים עסקיים ונחשבים לטובים מאוד. הHP 8440P ספציפית עושה רושם של מחשב מעולה, במיוחד עם המסך עם הרזולוציה גבוהה. המחיר שאתה מדבר עליו נמוך הרבה ממחיר השוק (לפחות אם מדובר במחשב חדש הנרכש בישראל והמחיר כולל מע"מ).

באופן כללי הייתי מעדיף את ה14" שכן שה15" שלהם הוא די גדול וכבד - כ2.9 קילו - זה הרבה אפילו ביחס למחשבים אחרים באותו גודל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

אכן התכוונתי ל 8450P. אין ממש צורך בניידות אז אני לא חושב שהמשקל יהווה בעיה. מה שכן יכול להוות בעיה הוא מסך קטן מדיי. לי אין ניסיום עם עבודה מול לפטופים אז קשה לי לדעת, המחשב מיועד לאמא שלי ואני לא בטוח ש 14" יספיקו.

המחיר כולל אחריות רגילה ומעמ, אכן נמוך ממחיר השוק כי לא נרכש בחנות רגילה.

אז אני מבין שאין לי מה לדאוג בקשר למחשבים של HP ? אין איזה Dell בתקציב הזה שעולה עליהם ?

שוב תודה !

פורסם

אם אתה משיג את אחד הדגמים האלו במחיר של פחות מ-4500 שח, זו עסקה כדאית מאוד.

מניסיון דיי גדול עם נייד בגודל 14 אינצ', אני משוחד לחשוב ש-14 עדיף - אבל במקרה שלך אולי עדיף לראות בעין לפני זה.

סדרת ה-EB של HP מקבילה לסדרת ה-latitude של דל (ולדעתי אפילו עדיפה עליה), ככה שגם אם תמצא דגם מקביל כמו ה-e6510 של דל, הוא יעלה לך הרבה יותר מהמחיר אותו קבלת על ה-HP.

פורסם
  • מחבר

תודה חברים ! נראה לי שאלך על אחד מאלה

עכשיו רק צריך לחשוב עד כמה קריטי העניין שאין כונן אופטי

פורסם

למה אין? ???

פורסם
  • מחבר

הייתי בטוח שב 14" אין כונן :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים