עבור לתוכן

האם יש תוכנה שבודקת כמה דיו נשאר במדפסת?

Featured Replies

פורסם

נגמר לי השחור, ואני רוצה לדעת כמה יש לי בצבעוני על מנת לדעת עם לקנות רק דיו שחור או מדפסת חדשה ובכך בעצם אני מקבל שניים בחינם במחיר קטן יותר.

יש כזה דבר?

ואגב בנושה,

האם זה נכון שדיו שמקבלים עם המדפסות הוא כחצי או שליש ממה שקונים בחנות?

פורסם

איזה מדפסת יש לך בכלל?

בד"כ מקבלים עם המדפסות תוכנות למחשב, ואם המדפסת תומכת בזה, אז התוכנה שמקבלים איתה יכולה להראות כמה דיו נשאר.

בכל מדפסת של HP (הנורמליות, אני לא מדבר על הסדרת 600 הישנות וכו'), אפשר לראות דרך התוכנה שמקבלים עם המדפסת כמה דיו נשאר. אני מניח שזה כך גם עם החברות האחרות במדפסות החדשות.

וכן, ב-HP אני יודע שזה נכון שהדיו שמקבלים עם המדפסת מכיל פחות דיו ממה שקונים. לא בטוח בקשר לחברות אחרות. אתה תמיד יכול לקרוא על הקופסא של הדיו (או אפילו על המדבקה שעל הראש דיו עצמו) כמה מילי ליטר (מסומן ב-ml) של דיו הוא מכיל.

פורסם

כשקונים מדפסת חדשה של HP, מיכלי הדיו שמקבלים איתה היא דיו מלאה וחדשה לחלוטין!

אני לא יודע מאיפה הגיע השמועה הזו אבל היא פשוט לא נכונה.

פורסם

זאת לא שמועה , באמת כאשר קונים מדפסת של HP מייכלי הדיו כילים פחות דיו . ככה זה אצלי הייה ולי יש דגם 3820 .

פורסם

זאת לא שמועה.

כשהמדפסת של HP מגיעה מהמפעל, היא מגיעה עם ראש דיו קטן יותר מאלה שמוכרים לחוד בחנות.

ניקח לדוגמא ראשי דיו שחורים:

תסתכל על המדבקה של ראשי דיו שחורים שמגיעים עם המדפסת. כתוב עליהם 25ml.

תסתכל על המדבקה של ראשי דיו שחורים שקונים לחוד בחנויות. כתוב עליהם 42ml.

ראשי דיו צבעוניים:

תסתכל על המדבקה של ראשי דיו צבעוניים שמגיעים עם המדפסת. כתוב עליהם 19ml.

תסתכל על המדבקה של ראשי דיו צבעוניים שקונים לחוד בחנויות. כתוב עליהם 30ml.

זוהי עובדה, לא שמועה. ראשי דיו שמקבלים עם המדפסת מכילים פחות דיו מאשר ראשי דיו שקונים לחוד.

אם במקרה קנית מדפסת וקיבלת ראש דיו עם תכולה מלאה (בדוק לפי כמות המילי-ליטרים), כנראה החנות שממנה קנית את המדפסת החליטה משום מה להחליף את ראשי הדיו ולשים מלאים במקום אלו שהגיעו.

המדפסות שמגיעות מהמפעל מגיעות עם ראשי דיו חלקיים.

כל ההודעה כמובן מדברת רק על ראשי דיו מקוריים מחברת HP. אני אפילו לא מתחיל לגעת בראשי הדיו החלופיים, שיש בהם אפילו יותר דיו מאשר במקוריים.

(נ.ב.- כל הנתונים האלה וכמות המילי-ליטרים המדוייקת לא לקוחה משמועות או מהראש שלי או מהזיכרון. יש לי כרגע ממש לידי ראשי דיו צבעוניים ושחורים, כאלה שהגיעו עם המדפסת וכאלה שקנינו לחוד. כל המידע לקוח ישירות מהמדבקות שעל ראשי הדיו האלו.)

פורסם
  • מחבר

אצלי בכלל כתוב

8 ml לשחור

ו 10 ml לצבעוני

(על המדבקה על ראש הדיו עצמו)

קניתי לבחר שלי דיו שחור לבן בדיוק למדפסת שאני משתמש (HP 3225) מהחנות חדש, אני אבדוק כמה יש אצלו ביום שבת הזה, ולפי זה אעשה את הקנייה, בכל מקרה, עם זה ככה אז לא שווה להחליף מדפסת בכל פעם שהדיו נגמר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים