פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים אהלן P: שמעתי על מסלול באוניברסיטת בן גוריון שמציע תואר ראשון משולב בהנדסת חומרים ובפיסיקה, אני מתקבל מבחינת הסכם, אבל לא בטוח אם שווה לי התוספת פיסיקה הזאתי, אם מישהו פה מכיר/שמע/עשה ויודע מה היתרונות במסלול כזה, אני אשמח לשמוע, תודה )
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים אם זה מסלול שאתה הולך אליו כי "הוא שווה לך", תוותר מראש.אם זה הראש שלך, אתה לא תחזיק מעמד בכזה מסלול תובעני.אני לא אומר את זה בקטע רע. יש אנשים רבים, כולל אני, שהדברים האלה לא מתאימים להם.אף אחד לא יכול באמת לכמת ולהחליט באופן מובהק מה זה "שווה". עוד תואר עדיף על פחות תואר. עד כמה? שאלה טובה. מי שינסה להעניק לך תשובה מדויקת הוא פשוט שקרן.
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מחבר כנראה השאלה לא הייתה מובנת, אני מעוניין ללכת להנדסת חומרים, אבל אז שמעתי על המסלול הזה, וניסיתי להבין מה היתרונות שלו לעומת ההשקעה, מה יתן עוד תואר ראשון בפיסיקה [חוץ מהעניין שאולי אפשר להפיק מזה], מקווה שעכשיו השאלה מובנת טיפה יותר
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים בטכניון תואר בהנדסת חומרים חייב להיות משולב עם תואר בפיסיקה או כימיה, לדעתי עקב הקרבה הרבה בין הנושאים. יש הרבה קשר בין פיסיקה והנדסת חומרים וללמוד את התחום יוכל לרק לעזור לך - בתנאי שאתה מסוגל לעמוד בעומס ובהשקעה הנדרשת (העומס מאוד גדול בתואר הזה. אם כבר הזכרתי את הטכניון, מדובר על תואר של לפחות 4.5 שנים בניגוד ל-4 שנים של ההנדסות הרגילות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.