פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים שלום יש ברשותי מסך של חברת cmv945Aקניתי אותו לפני 3.5 שינם ככה שאין עליו אחריות לפני שבוע שהיה מזג אויר סוער ניכבה לי המחשב כמה פעמים ונירא לי כתוצאה מכך המסך שלי נהרסהוא מראה נורה ירוקה אבל אין תמונה מהמחשב אני מחבר מסך אחר הוא פועל אני מחבר לטלויזיה הוא פועל הוא מראה לפעמים תמונה לשניה ועוד פעם לא מראה כלום ואז הוא מרא תצוגה באור מאוד חלש שמי שיש לו משקפים לא ירא אתת התמונה פשוט ירא שחור השאלה שלי איך אפשר לתקן (עצמאי או לחברה מחשבים שמתעסקת בתיקונים)?או שהמסך הלך ולקנות חדשתודה...רן
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים ככל הנראה הספק כח של המסך נשרף.שאלה: איזה סוג המסך (דגם ספציפי) והאם המחשב עושה רעש בעלייה? (כלומר, האם הבעיה אולי במחשב?)
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מנורות פלורוסנט של מסך לא עובדותזה בטח בגלל ה INVERTER שבתוך מסך.לא בטוח ששווה לתקן המסך. תבדוק כמה יעלה במעבדה.
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מחבר הוא עבד לי מיקודם לכמה שעות ושוב חזר לא לעבוד [br]פורסם בתאריך: 16.12.2010 בשעה 20:05:02הבעיה איננה במחשב אני עכשיו משתמש במחשב הבעיה היא במסךהדגם הוא CMV 945Aהמסך עבד לי מיקודם לכמה שעות ושוב הפסיק לעבוד ניסיתי לפתוח אותו אולי לנקות מבפנים אבק לא הצלחתי לפתוח חחח
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מנורות פלורוסנט של מסך לא עובדותזה בטח בגלל ה INVERTER שבתוך מסך.לא בטוח ששווה לתקן המסך. תבדוק כמה יעלה במעבדה.
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים מחבר סבבה החלטתי לרכוש מסך חדש יש מסך של איזה חברה שעובד כמה שנים טובות או הכל יכול להרס כל 3 שנים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.