פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן).המעבד הוא i7 950הלוח הוא Gigabyte GA-X58A-UD56 גיגה זכרון.כרטיס מסך GT220 1gb.במחשב הקודם שהיה בן 6 שנים ביצעתי לכידה ממצלמת וידאו דיגיטלית באמצעות Firewire.במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה.התופעות האלו לא קרו במחשב הישן.איפה יכולה להיות הבעיה?אותן תוכנות, אותו ציוד ורק מחשב שונה...
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מחבר לא חשבתי על זה.אתה יכול להמליץ על Encoder מסויים?בעבר התקנתי את Klite, אבל בהמלצת הפורומים כאן אני נמנע מזה ואולי מכאן מגיע החוסר.
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים לדחיסת וידיאו אחרי עריכהאבל זה לא משנה, כי מתי שאתה עושה לכידה אתה גם כן צריך להגדיר דוחס והגדרות דחיסה (bit rate וכו' )
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מחבר אם אני מבצע לכידה באמצעות Roxio 2011 או Win Movie Maker ודומיהן, לא ראיתי אפשרות לבחור את מקודד הלכידה.אני זקוק לקצת יותר סיוע בנושא.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר אני מבצע את הלכידה בפורמט AVI שאמור להיות RAW.לא רצוי שאתקין מקודד כדי לשפר את איכות הלכידה?
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר ממש לא שאלה רטורית.אני מחבר את המצלמה והיא מזוהה.אני משתמש ב-Roxio 2011 וניתן לבצע לכידה, אבל לא איכותית.אין יותר מדי הגדרות למעט סוג הקידוד (AVI) כך שאני באמת שואל בשביל לדעת וללמוד.אחרי מה שקראתי כאן על Klite, אני ממש לא רוצה להתקין ולבדוק בעצמי אם זה ישפר משהו.חבל על ה-Registry.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים אני מבצע עריכת וידיאו עם התוכנה SONY VEGAS PROהיא גם מבצעת לכידת וידיאו אז אתה מוזמן לנסות להשתמש בהוכמו שרשמתי אני התקנתי את המקודד DIVX PRO בשביל לקודד את הוידיאו הערוך לקובץ AVI
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר אני אנסה את VEGAS, תודה.אתה חושב שהתכנה ולא המקודד יכולה להיות הסיבה לאיכות הלכידה?
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים האיכות תמיד תלויה במוקדד - בהגדרות שלו.העיניין הוא שיש תוכנות פשוטות שלא מאפשרות שימוש במקודדים חיצונייםעם סוני ווגאס אתה יכול להשתמש עם איזה מקודד שבא לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.