עבור לתוכן

למשתמשי האייפון - תוכנת iPhone Tones שכתבתי (חינמית)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לאחר ששמעתי תלונות בנושא מחברים ומשפחה, החלטתי להרים את הכפפה ולפתח תוכנה שאמורה להקל על נושא סנכרון ועריכת רינגטונים\סמסטונים לאייפון.

ניתן להורידה כאן:

http://zyskind.blogspot.com

מה היתרונות הגדולים בתוכנה כזאת? בעיקר נוחות ופשטות והעובדה שהכל מרוכז במקום אחד ובחינם. אם נרחיב קצת יותר:

• ממשק נוח שמאפשר גרירה וטעינה מהירה של קבצים רבים בפורמטים שונים. ההמרה מתבצעת אוטומטית.
  • סנכרון אלחוטי ועם כל מחשב, ללא תלות באייטונס (מתבסס על ssh, הערה בסוף).
  • עורך מוזיקה מובנה, בדומה לאתרים רבים אך כמובן שבלי פרסומות ובלי המתנות מיותרות של מחזורי שרת-לקוח והעלאת קבצים.
  • אפשרות להחליף בקלות צלילי SMS. התוכנה גם שומרת גיבוי ומאפשרת לחזור לצליל המקורי.
  • אין הגבלה ל-30 לרינגטון, מכיוון שהם נשמרים יחד עם הרינגטונים המובנים. כמו כן, אין תלות בסנכרון מסיבה זו.

* התוכנה מיועדת למכשירים פרוצים אשר מותקן בהם OpenSSH.

* התוכנה חינמית, וגם עדיין בבטא. השקעתי בה מאמץ רב ואמשיך להשקיע. לכן אם ניסיתם ואהבתם, אודה לכם מאוד אם תתרמו.

להערות\בקשות\בעיות שנמצאו, אנא שלחו לי הודעה פרטית, או צרו קשר במייל - guyzys7@gmail.com.

והכי חשוב, תהנו ושתפו אחרים :).

גיא

פורסם

תודה רבה לך!

כלי מאוד מאוד שימושי

הכי נוח שמצאתי עד כה וכל מה שמצאתי זה גרסאות דמו למניהם של תוכנות גרועות

עריכה:

מה קורה שמסנכרנים עם itunes?

הצלצולים נשמרים?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. :).

כן, הצלצולים נשמרים על המכשיר והם בלתי תלויים באייטונס (הם לא יופיעו לך באייטונס, ולכן גם לא יימחקו).

פורסם

אז הiOS רואה בהם צלצולי מערכת בעצם?

פורסם
  • מחבר

יאפ.

וה-SMSTones 'מתלבשים' על הצלילים המקוריים, כי זו הדרך היחידה להזריק אותם לאייפון. בגלל זה התוכנה גם שומרת עותק של המקור ומאפשרת לך תמיד לחזור לברירת המחדל.

פורסם
  • מחבר

תוקנו מספר באגים, בפרט אחד שגרם לאנשים מסויימים לא להצליח להעביר סמסים.

תודיעו לי אם במקרה זה עדיין לא עובד לכם.

הורדה ישירה מהקישור הזה:

http://zyskind.blogspot.com/2010/12/iphone-tones-is-out.html

פורסם

כל הכבוד אחלה תוכנה!

אני אישית משתמש בUnlimTones מCydia, שנותנת לי לבחור מהספריית iPod שלי רינגטונטים וגם צלצולי SMS, ככה אני לא תלוי במחשב בכלל.

דבר אחד שרציתי לשאול זה אם התוכנה מגיעה עם עותק של הצלצול SMS המקורי, אם כן אני ממליץ לך להסיר את זה, אני לא חושב שמותר לך לפרסם קבצים מהמערכת הפעלה של האייפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים