עבור לתוכן

מישהו פה עובד / עבד באורנג' וממליץ?

Featured Replies

פורסם

סתם נכנס בי השאלה הזו..אולי לעבוד שם

יש לי כמה חברים שאהבו מאוד לעבוד שם מבחינת תנאים...

אני יותר מעוניין לעבוד בשירות ה DATA לדוגמא אם מצליח ואני הולך לראיון..שמעתי השכר לא רע בכלל. מתחיל ממינימום ועולה וגם תמריצים...

מה אתם אומרים?

פורסם

עבדתי באורנג' במשך שנתיים וחצי (נציג תמיכה טכנית) ואני יכול להגיד לך שרוב התפקיד שלך יהיה למכור מודמים וחבילות גלישה במקום לתת שירות, זה הכיוון שאליו אורנג' הלכו והולכים מאז הרכישה ע"י בן דב. התנאים הם כלוב של זהב - בחדר אוכל אתה לא יכול להשתמש כי ההפסקות קצרות מדי, למסיבה על הגג אתה כנראה לא תלך כי יש לך משמרת בבוקר למחרת והשכר בכלל לא משהו יחסית למריבות שיהיו לך עם לקוחות שיסרבו לשלם כמה עשרות שקלים כדי שתדריך איך לחבר את המכשיר שלהם כמודם או פעולות אחרות שאורנג' גובות עליהם תשלום למרות שבעבר לא ביקשו עליהם אפילו אגורה.

נ.ב. אני אישית עזבתי בגלל שהגיע ראש צוות מטורף שצעק, איים והטיל טרור על הנציגים במשך כמה חודשים. מיותר לציין שהוא קיבל גיבוי מלא ממנהל המוקד שגם כן נהג באותן שיטות נלוזות כלפי ראשי הצוות, כנראה כי הוא חשב שזה איכשהו יעודד אותם.

פורסם
  • מחבר

כן גם שמעתי על החסרונות האלו שאתה מתאר שלרוב התפקיד החרא של האחראים מעלייך הוא להיות חרא תמיד..אבל זה לא דבר שממש שובר אותי (מנסיוני בעבר).

מסיבות על הגג אני לא ממש צריך יש לי את המקומות בילוי שאני הולך אליהם (במיוחד פה במרכז לא חסר).

אז בתאכלס מה אתה אומר? הבנתי גם שמחלקת DATA מקבלים 26 לשעה או שאני מדמייין...?

תודה על התשובה המהירה :)

פורסם

כשאני הייתי (לפני כמעט שנה) הם אכן קיבלו 26 או 27 ש"ח לשעה.

פורסם
  • מחבר

לא רע...

תודה על המידע , נשלח קורות חיים ונראה :)

פורסם

בתקופה שאני הייתי בDATA שם, החיים היו יפים

שכר באמת קרוב ל27 שקל לשעה, שעות נוספות עם אחלה תנאים.

להפסקת צהריים, היה אפשר לצאת לחדר אוכל, אבל לא תמיד היה זמן לאכול, כי התור שם היה מטורף

מה שכן, אני עזבתי בדיוק בתקופה, שהתחילו להכניס יעדי מכירות שירותי שע"מ גם למוקד הDATA, ולפי מה שהבנתי שהמצב החמיר מאז.

וחלפינו, המוקד נמצא ליד ראש העין, בפארק אפק במידה והוא לא עבר, איך אתה מצפה להגיע לשם כל יום?

פורסם
  • מחבר

המקום היחיד הוא בראש העין? מממ..אני גר בראשל"צ , לא שמתי לב לזה /:

בכל מקרה אני אבדוק על משרות אחרות אם ככה באיזור, או בסלקום להם יש בהרצליה פיתוח ממה שהבנתי...

פורסם

דבר איתי בפרטי

מוקד הDATA של סלקום נמצא בנתניה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים