פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים אז ככה יש לי 2 ממירים אחד מקס אחד HDלשניהם שלטים שחורים אחד לא מתאים לשניהשלט של הHD נפטר איך אני מגדיר את השלט השחור השני שיתאים לHD?אני יודע שזה קוד אני לא זוכר איזהתודה
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים תקשר אליהם זה ממש שנייה גם אנחנו קנינו שלט חדש לפני איזה יומייםהתקשרנו בטלפון תוך דקה שתיים הסבירו בטלפון מה לעשות וזה עבדאתה צריך לדעת את הסוג של הטלוויזיה שלךיש לך גם פה בצד ימין: http://www.yes.co.il/service/RemoteOpenClose.aspxאתה צריך לבחור את החברה של הטלוויזיה וזה מביא לך כמה קודים אפשריים.. תנסה את כולם עד שאחד יעבוד
פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים מחבר המדריך שלהם באתר הוא משנת 43.. טוב שהם מזכירים את המילה שלט שם!התקשרתי אליהם עוד לפניי ששאלתי פה, הבעיה שהייתי 43 דקות בהמתנה!!! לא יאומן
פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים אולי שינוי פרוטוקול השלט בממיר יעזור,ראשי>הגדרות>הגדרות שלט,אם לא, אולי אפשר לשנות דרך השלט ( בHD אפשר),לחיצה ארוכה על הYES חכה שהוא יהבהב, ובזמן שאתה ממשיך להחזיק אותו הקש 2215 לNEC או 2214 לXMP
פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים מחבר זה מה שעשיתי המון תודה לך, אתה יודע במקרה מה ההבדלים בינייהם? מה עדיף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.