עבור לתוכן

האם בזק בין לאומי התחילה לסחום פורטים?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם.

בעקרון השאלה בכותרת.

שמתי לב שבזמן האחרון ביטורנט התחיל להוריד אצלי לאט מבדר"כ , בקושי עבר את ה 100 בכל ההורדות ביחד.

פעם היה עובר את ה200 בכל הורדה.

ניסיתי לאפס את הראוטר, וגם את המודם.

ועדיין נשאר ללא שינוי. מה שנשאר לחשוב שהפורטים חסומים.

תודה

פורסם

הם לא חוסמים פורטים. הם מבצעים עיצוב תעבורה.

אין לך מה לעשות מלבד חבלית גיימר או לעבור ספק.

פורסם
  • מחבר

לפני כחודש לא היה את הבעיה הזאת.

פורסם

חבילת גיימר אכן פותרת ...פותרת הכל...

גלישה יותר מהירה, YOUTUBE נטען מהר מאוד, RAPIDSHRE מוריד 24/7 במהירות שיא...וגם ביטרונט

גם שאני משחק במולטי של battlefield bad company 2 ו- CRYSIS WARS הפינגים מאוד נמוכים (סביב ה-90)

לפני שהיה לי GAMERS הכל היה זוחל (רק בלילה היה בסדר), והפינגים היו מעל 250.

תוספת של 15 שקל לחודש (5 מגה), לדעתי זה שווה את זה..

מה שכן..בעבר הרחוק הם לא היו חוסמים לחבילות רגילות - זה היה פשוט הגיימר של היום באופן קבוע...אין הרבה מה לעשות.

פורסם

אגב בחבילת גיימר יש כנראה יותר עיצוב תעבורה מאשר החבילה הרגילה אחרת גיימרים יקבלו פינג בשמיים . בגלל שהיא גם מתועדפת התוצאות יותר טובות. אני בגימר מאז שהיא קיימת רק בגלל הפינג אבל מבחינת רוחב פס גם שם יש מגבלות בשעות עמוסות.

כרגע אם אתה ב014 ואתה רוצה לשחק משחקי רשת בשעות העומס יש לך בערך שלוש אופציות - לשחק רק בשרתים בארץ (סביר שיהיה בסדר), לעבור לגיימר, או לעבור ספק. אין כלכך הרבה traffic shaping בחבילה הרגילה ומה שמרגישים זה בעיקר את העומס והפינג הגבוה הוא אינדיקציה ברורה לזה.

אני עשיתי את החישוב ואם אתה לא מתכנן את ההורדות שלך מראש ולא מוריד בשעות עמוסות אתה יכול להסתדר גם עם חשבון רגיל ואפילו 2.5 מגה יכול להיות מספיק מעל הראש.

אני לא בטוח אם 014 מגבילים הורדות בשעות העומס(הם לרוב אומרים שלו ויכול להיות שהשכן שלך מגביל אותך ולא הם) אבל אני די בטוח שיש כמה חברות שעושות את זה. זה דבר מאוד הגיוני כי העומס שהורדות גדולות מפריע מאוד לחוויה של הגולשים האחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים