פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים שלום,בזמן האחרון יש המון חרא בקולנוע במיוחד בסרטי קומדיה, אני מחפש סרטי קומדיה שאתם ממליצים עליהם...
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים טיפשים בלי הפסקה (אחד הסרטים המצחיקים ביותר אי פעם לדעתי)grumpy old man -סרט מעט "מיושן", שונה וחביב. לא יודע למה בדיוק, אבל פשוט ממש אהבתי אותו.אייס ונטורה - קלאסיקה של ג'ים קאריAnger Management (סדנה לעצבים) - סרט מאוד חביבזה מה שעולה לי כרגע. תהנה.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים יש לי ים סרטים(מעל 200)כמה שעולים לי בראשג'קוזי מכונת זמןבדרך לחתונה עוצרים בווגאסהיטצ'ביג מאמא(יש 1 וגם 2,ויש 3 בקרוב)לא עולים לי עוד לראש כרגע,תראה גם לבנבנות כמו שהבחור למעלה הציע,מצחיק אש.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים טיפשים בלי הפסקה (אחד הסרטים המצחיקים ביותר אי פעם לדעתי) grumpy old man -סרט מעט "מיושן", שונה וחביב. לא יודע למה בדיוק, אבל פשוט ממש אהבתי אותו. אייס ונטורה - קלאסיקה של ג'ים קארי Anger Management (סדנה לעצבים) - סרט מאוד חביב זה מה שעולה לי כרגע. תהנה. Freddy got fingered הבאת את כל הסרטים שאני אוהב ולדעתי הקומדיות הכי טובות של השחקנים שמככבים בהם (אדם סנדלר וג'ים קארי). אגב ההאנגובר הוא טוב (בעברית מופרכת "בדרך לחתונה עוצרים בווגאס") BIG STAN - עם רוב שניידר - סרט טוב הרולד וקומר - 2 הסרטים השני היה פשוט אדיר לדעתי, מצחיק לגמרי, הראשון פחות אבל סרט טוב. וכמובן VAN WILDER שנקרא בעברית יחצ"ן המסיבות (לא יודע מאיפה מפליצים תשמות האלו). - שווה כל רגע.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים Van Wilder בהחלט סרט מצויין.עוד בזן ה"רדוד" יותר:American Pie - המקורי הוא פשוט קלאסיקה. השני והשלישי גם סבבה.Euro Trip - איך שכחנו אותו??!? אחד הסרטים הכי כייפים שנוצרו. נכון, לא נופלים על הרצפה מצחוק, אבל זה סרט שצריך לראות, ולו רק בשביל scotty doesn't know.יש גם את הסרטים הראשונים של "מת לצעוק" שסה"כ היו בסדר.וכמובן עוד מישהו גדול ששכחנו: לזלי נילסון המנוח והגדול, שנפרד ממנו לא מזמן.כל סרטי "האקדח מת מצחוק", סרטים שחובה, חובה, חובה לראות.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים מדריך הטרמפיסט לגלקסיהזומבילנדמונטי פייטון והגביע הקדוש - סרט "קצת ישן"(1975 הייתי בן -1)אבל חובה! Little Nicky גם די נחמד, יש שם כמה בדיחות טובות.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים אם כבר אנחנו בענייני קלאסיקות:Blazing SaddlesAirplane 1 & 2Kentucky Fried MovieTop Secretסרטים כל כך מטומטמים שהם חייבים להצחיק:Step BrothersHalf BakedMacgruberומנהיגם הבלתי מעורער:Freddy got fingered
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים הישנים של אדם סנדלר: happy gilmore, little nicky, the waterboy, billy madisonנקמת היורמיםסדרת police academyהפנתר הורודעריכה: הסרטים של טרנס היל ובאד ספנסר. סרטי פולחן מבחינתי.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים נזכרתי בסרט פצצה!,הג'יגולו מת לצחוק.אחד הסרטים הכי טובים שראיתי,מצחיק רצח.ועם בקומדיות נעורים עסקינן אז יש גם את סקס דרייב סרט מצוין.לחובבי הרומנטיקה סקס וארוחת צהריים.(נראה לי שקוראים לזה ככה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.