פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים שלום,המפרט:P4 3.0GHZ2GB DDR Iלוח אם כלשהו..80GB WDספר ג'נריניסיתי התקנה עם 2 גרסאות שונות של ווינדואס , ככה שהבעיה כנראה בחומרה.אני מקבל ב48 אחוז \51 אחוז את השגיאה הבאה:http://ufu.co.il/files/07686q5riurdmcpw2oln.pngאשמח לקבל הכוונה למה יכולה להיות הבעיה.
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים זה אחרי פרמוט ? או שאתה מנסה להתקין מערכת על מערכת קיימת ? מה נתיב ההתקנה שלך ? מה הדגם של ה-HDD שלך ? תן לי עוד פרטים , זה לא מספיק לי
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר זה אחרי פרמוט ? או שאתה מנסה להתקין מערכת על מערכת קיימת ? מה נתיב ההתקנה שלך ? מה הדגם של ה-HDD שלך ? תן לי עוד פרטים , זה לא מספיק לי אחרי פרמוט.מה זאת אומרת נתיב ההתקנה?הדגם המדויק:WS800JB 80GB - שנת יצור 2003 IDE.עריכה:יש לי DOK פנוי , איך אני בודק את הדיסק קשיח בעזרת ה DOK?תודה.
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים אחרי פרמוט.מה זאת אומרת נתיב ההתקנה?הדגם המדויק:WS800JB 80GB - שנת יצור 2003 IDE.עריכה:יש לי DOK פנוי , איך אני בודק את הדיסק קשיח בעזרת ה DOK?תודה.בדקת עם הג'מפר של הכונן הוא על MASTER ? ולא SLAVE ?
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר בדקת עם הג'מפר של הכונן הוא על MASTER ? ולא SLAVE ? בביוס אני רואה:הדיסק קשיח מוגדר כמאסטר0.הCD מוגדר כמאסטר1.
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים נסה לפרמט את המחשב עים MHDD ולאחר מכן להתקין את מערכת ההפעלה,זה יחזיר את המחשב למצב של דיסק קשיח חדש, לפני זה היתי בודק גם סקטורים פגומים ע"י התוכנה (f4).
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים בביוס אני רואה:הדיסק קשיח מוגדר כמאסטר0.הCD מוגדר כמאסטר1.אם הדיסק שאיתו אתה מתקין את המערכת הוא חוקי ,אתה יכול להתקשר לתמיכה של מייקרוסופט ישראל ולקבל תמיכה להתקנה של המערכת 09-7625400 באם הדיסק לא חוקי ,נסה התקנה אחרת ( רק לצורך בדיקה )[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 16:56:25נסה לפרמט את המחשב עים MHDD ולאחר מכן להתקין את מערכת ההפעלה,זה יחזיר את המחשב למצב של דיסק קשיח חדש, לפני זה היתי בודק גם סקטורים פגומים ע"י התוכנה (f4).אתה יודע מהי הפקודה שאותה הוא צריך לרשום כדי לפרמט עם - MHDD ?
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים יש פה מדריך מלא לתוכנה: http://www.bigtech.co.il/index.php/guides/73 אני אישית יודע , השאלה אם המשתמש יודע
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים מחבר חזרתי אליכם החלפתי לDOK של פטריוט והצלחתי לסיים את ההתקנה , בנוסף כנראה שאחד הזכרונות היה תקול. עכשיו יש מספר בעיות , WIN 7 לא מזהה את הכ.קול. הלוח אם הוא: Albatron PM800 Pro הדריבר הכי עדכני שמצאתי הוא ל XP. כרטיס מסך: Ati RV280 D, זה מה שהGPU-Z מזהה , אני מבין שזה ATI 9200. גם כן הדריבר הכי עדכני שמצאתי הוא ל XP. כמה שאלות אם אפשר: 1.במידה ואין דריבברים עדכניים , איזה כרטיס קול וכרטיס מסך לקנות? 2.האם כדאי להוסיף פה עוד ג'יגה זכרון? המחשב האמת רצה סבבה לגמרי לגילו. 3.התקנתי WIN 7 HOME , יש דרך לשנות את השפה לעברית? לפי מה שאני קורא זה אפשרי רק באולטימייט. תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.