פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים תודה על ההשוואות.המחשב שלי נמצא כבר בחנות (מאתמול).... הם אמרו שייקח משהוא כמו 14 יום עבודה... אבל יש להם עוד חוק: אם המוצר עולה יותר מ-2000 ש"ח אז זה יכול לקחת 20 ימי עבודה... (הכרטיס עלה לי לפני שנתיים 2300 ש"ח)...אין עדיין תשובה מהחנות..נראה מה יהיה..?[br]פורסם בתאריך: 14.12.2010 בשעה 13:18:38עוד משהוא:ע"פ ההשוואות אני רואה שהכרטיס שלי (HD4870) יותר טוב מ- HD5870...האם באמת שווה לקבל אותו במקום הכרטיס שלי? איזה כרטיס שקיים היום שווה ערך או קצת יותר טוב מהכרטיס שלי?שילמת עליו 2300?[/ יש לך את החשבונית? אני הייתי לוקח 580GTX ומוסיף 600 שח.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים מחבר שילמתי עליו 2300 ויש לי חשבונית כמובן... (אל תשכח שקניתי אותו לפני שנתיים וחודשיים, אילו היו המחירים אז)
פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים הכרטיס שלך נכון להיום עם דרייברים עדכניים לא חזק יותר מ HD5870...מה שגם מעבר לביצועים יש בו רק חסרונות, אם יתנו לך 5870 אתה צריך לשמוח...
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים גם שלי נשלח לאחריות יש לי גם 4870X2 חח בן שני וחצי נראה מה היה והחנות הזו זבלללל יש חוק חדש עם אתה קונה מוצר שהוא לא רשום על שמך אתה לא יכול לממש את אחריות קניתי את הכרטיס מיד שניה עשו לי בעיות חוצפנים בסוף הסתדר
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים מחבר לקחתי את המחשב... בינתיים בלי הכרטיס שלי (הכרטיס נשלח לתיקון)...שמתי כרטיס מסך ישן שיש לי ... והמחשב עלה עד לווינודוס (ויינדוס 7 אולטימייט) מערכת ההפעלה התחילה לזהות את הכרטיס מסך ואז קיבלתי מסך שחור ...המחשב כרגע לא עולה (כל ריסטארט רואים מסך שחור... אין כלום על המסך)... כנראה שהבעיה לא רק בכרטיס מסך...מישהוא יכול לומר איפה יכולה להיות בעיה חוץ מהכרטיס מסך??? אולי הלוח אם דפוק?? (ASUS P5Q Pro)...
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים הייתה צריך לסלק כליל את הדרייבר של כרטיס המסך הישן לפני הכנסת הכרטיס האחרעכשיו אתה צריך להתקין את מערכת ההפעלה מאפס
פורסם 2010 בדצמבר 2114 שנים מחבר הייתה צריך לסלק כליל את הדרייבר של כרטיס המסך הישן לפני הכנסת הכרטיס האחרעכשיו אתה צריך להתקין את מערכת ההפעלה מאפסאתה בטוח שצריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה???איך אני עושה את זה כשאני לא רואה כלום על המסך?? [br]פורסם בתאריך: 21.12.2010 בשעה 11:29:07תנסה לעלות מ SAFE MODEאני לא רואה כלום על המסך בריסטארט... אני לא יכול לגשת בסייפ מוד....
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים מחבר עדכון ועצה?הכרטיס נמצא שם מה-13.12.2010, עברו כבר 20 ימי עבודה..(הזמן שהם ביקשו ממני לחכות ע"פ האחריות). היום התקשרתי ואמרו שהכרטיס נשלח לתיקון בחו"ל ויחזור רק בעוד חודש!!!מה עושים?
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים יש חוק הגנת הצרכן, החוק אומר שתיקון מוצר באחריות לא ימשך מעבר לשבועיים (14 ימי עסקים), ולא משנה מה כתוב בנוסח האחריות או מה נוהל היבואן.אני לא מבין איך נתת למצב שעברו 20 יום מאז ששלחת לתיקון ועוד רוצים ממך לחכות חודש נוסף ?תפנה את KSP לחוק הגנת הצרכן ותדרוש שיספקו לך מה שמגיע לך.גם שלי נשלח לאחריות יש לי גם 4870X2 חח בן שני וחצי נראה מה היה והחנות הזו זבלללל יש חוק חדש עם אתה קונה מוצר שהוא לא רשום על שמך אתה לא יכול לממש את אחריות קניתי את הכרטיס מיד שניה עשו לי בעיות חוצפנים בסוף הסתדר אין שום חוק כזה, לפי חוק הגנת הצרכן, כל עוד ישנה אחריות, על נותן האחריות לכבד אותה ולא משנה מי הבעלים המקורי.
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים מחבר יש חוק הגנת הצרכן, החוק אומר שתיקון מוצר באחריות לא ימשך מעבר לשבועיים (14 ימי עסקים), ולא משנה מה כתוב בנוסח האחריות או מה נוהל היבואן.אתה יכול לתת לי לינק לחוק הזה?
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים אם יחזור תקין(תקווה שלא יצליחו לתקן) תדרוש עוד חודש וחצי תוספת לאחריות!!!!!זה חשוב עבורך כל יום משמועתיי,לראות שהכרטיס תוקן כמו שצריך....לדעתי גם אם יתקנו אחרי חודש שוב ייהרס..זה לא משהו שאפשר לתקן!
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים אתה יכול לתת לי לינק לחוק הזה?יש לך בקישור הבא כל מה שאתה צריך -המועצה לצרכנות, אחריות ושירות לאחר רכישה.החוק עצמו כלשונו הוא במסמך שניתן להוריד בתחילת העמוד.והסעיף הרלוונטי הוא פרק ב' 10 א' (ממליץ לקרוא את כל המסמך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.