עבור לתוכן

קניית דרמל - זקוק לאישור על המחיר והדגם

Featured Replies

פורסם

האם הדרמל הזה:

http://megabuyit.co.il/tools/electric-power-tools/dremel/dremel-125w-300ja.html

נחשב לכדאי במחיר?

אני אציין שרוב העבודות שלי יהיו לקידוח חורים לברגים במארז (באותו גודל של בורג למאוורר).

כמו כן, איזה סוג של תוספות כדאי לי לרכוש? למיטב הבנתי הראשים שבאים עם הדרמל לרוב לא ממש עושים את העבודה.

פורסם

דרמל זה מכשיר מאוד שימושי. אבל לדעתי, בשביל חורים במארז זה בזבוז לקנות דרמל (ועוד מקורי..) עדיף מקדחה קטנה.

תקח בשבון שכדי להחליף מקדחים תצטרך לקנות ראשים מיוחדים לדרמל (שהם דיי יקרים) או לקנות מתאמים.

כך שבשורה התחתונה זה יצא לך יותר מ-300 שקל.

חוץ מזה, הצורה של הדרמל לא הכי נוחה לקידחוים.

בנוגע לתוספות, במקרה והחלטת ללכת על דרמל, קודם תראה מה מגיע באריזה. יכול להיות שזה יספיק לך..

שיהיה בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

כרגע גם מקדח אין לי בבית, הנטייה שלי ללכת לכיוון הדרמל מכיוון שאם ארצה בעתיד להתנסות עם עוד עבודות למארז יהיה לי את הכלי המתאים.

אני מניח שמקדח נורמאלי יהיה באיזור ה200-300 ש"ח גם כן?

פורסם

נשמע מעולה, אתה תהנה לעבוד איתו, לך על זה.

פורסם

עבדתי קצת אם חיקוי דרמל שעלה 150 שקל ב 2005 כולל סט גדול של ראשים, עבד מעולה חוץ מזה שהתפוצצו לי דיסקיות אחרי חיתוך של 50 mm כל אחת

פורסם

הדסקיות הלא מקוריות - יותר מזיקות מאשר מועילות, לא מפסיקות להתפוצץ.

אני ממליץ מאוד על דסקיות הפיבר של דרמל, לא ניתן לשבור אותם (צריך כשרון מיוחד), וגם הם מאוד מאוד עמידות. המחיר? כ8 ש"ח ליחידה, לדעתי? שווה.

לעניין המכשיר עצמו.

אני מחזיק דרמל מקורי, וחיקוי זול של וולף.

רשמים אישיים?

חיקוי? עושה את העבודה, חסר מעט כוח, מווברץ לא מעט (מרעיד מעט את הידיים), פוטר לא נוח להחלפת ביטים, ומתחמם די מהר

לעניין ביטים עצמם - זה לא משנה באיזה מכשיר תשתמש, אלא אם תעבוד עם ביטים של דרמל, או חיקויים.

הדרמל של בוש: יציב כמו סלע ביד, חזק, אצלי כבר 5 שנים, ורק עכשיו הוא מתחיל להראות סימני החלשות (מתחמם לאחר עבודה מאומצת) אבל עדיין חותך כמו נינג'ה.

לדעתי?

ביטים איכותיים ללא ספק (מבחינת דסקיות חיתוך וכרסמים,אבל ביטים כמו מברשות שיוף - באמת שאין הבדל , ולך על הזול)

המכשיר?

תלוי בתדירות העבודה שלך והתקציב.

פורסם
  • מחבר

יאללה נלך על הדרמל הזה ונחפש ביטים בנפרד, תודה לכולם :)

פורסם

עבדתי קצת אם חיקוי דרמל שעלה 150 שקל ב 2005 כולל סט גדול של ראשים, עבד מעולה חוץ מזה שהתפוצצו לי דיסקיות אחרי חיתוך של 50 mm כל אחת

לא רק הדיסקיות באיכות גרועה, החיקוי שהיה לי (נדמה לי שנקרא Wolf), שרד שתי עבודות ואז התפרק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים