פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים היי פורום תצוגה וגרפיקהיש לי את הכרטיס nvidia geforce 5200 fx 128 mgומחובר לו מסך LCD LG FLATRON L1511S ואני מעוניין להוסיף למחשב עוד מסך 4.5" כמו של רכביםוכתוב באתר שבשביל לחבר מסך כזה צריך שבכרטיס מסך יהיה Dual Display ואני לא יודע איך בודקים אם יש בכרטיסאז אם מישהו יודע אם Dual Display ל nvidia geforce 5200 fx 128 mgאז שיגיד ליואם מישהו יודע איך בודקים אני גם ישמח לדעתתודה מראש לעוזריםINSTALL
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים תסתכל במאחורה של המארז לחיבור של הכרטיס מסך (איפה שהמסך נכנס) אם יש עוד כניסות, זה לפחות יתן לך את המידע הבסיסי שיש לך TV OUT
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים מחבר תסתכל במאחורה של המארז לחיבור של הכרטיס מסך (איפה שהמסך נכנס) אם יש עוד כניסות, זה לפחות יתן לך את המידע הבסיסי שיש לך TV OUTיש לי מאחור שלוש יציאות ??? ???מה זה אומר שיש שלוש יציאות
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים בתמונה: התחתון זה החיבור למסך הרגיל האמצעי TV-OUT, נדמה לי שלשם אתה אמור לחבר אם זה בננות או S-VIDEO האחרון זה DVI לחיבור מסכי LCD, קיבלת או שאתה יכול לקנות ממיר ממנו לחיבור עוד מסך רגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.