עבור לתוכן

Elder Scrolls V: Skyrim - כל הפרטים כאן

Featured Replies

• תגובות 802
  • צפיות 128.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה לעזאזל המשחק נמצא בין Bejewled 2 ל Sing it?!

השומרים של Skyrim צריכים להשליך את הבעלים של החנות לצינוק!

Gman איזה טלביזיה/מסך יש לך?אני שובר ת'ראש כבר שבועות איזה מסך לקנות :s07:

יש לי Toshiba Regza XV550 "42, אבל זה דגם שכבר לא רלוונטי היום. אם אתה רוצה עזרה- בפרטי :-*

פורסם

דלפה לרשת תמונה של עותקי PC של המשחק:

http://i.imgur.com/4UuMx.jpg

:lol: איזה הדלפה מטורפת

וואיי וואיי :P

פורסם

לכולם פה יצא המיץ כבר ;)

11.11.11 זה יום היסטורי

פורסם

ידעתם שיהיו אנשי זאב בסקיירים??

לא שמעתי מילה מטוד על זה וראיתי אני חושב כל ראיון שהיה איתו..

מכיל ספויילר למי שלא רוצה לראות..

Werewolves in Skyrim

זה ידוע שיהיו אנשי זאב כמו שהיו בעבר במורווינד. העניין הוא שבהתחלה התכנון היה שגם אתה תוכל להפוך לאיש זאב (כמו שהיה במורווינד) אבל הם ביטלו את זה בסוף. לפחות יהיה אפשר להפוך לערפד כמו במשחקים הקודמים, ואני גם לא אתפלא אם ב DLC עתידי הם יוסיפו גם את האפשרות להפוך לאיש זאב (עדיף על שריון לסוס...).

פורסם

זה ידוע שיהיו אנשי זאב כמו שהיו בעבר במורווינד. העניין הוא שבהתחלה התכנון היה שגם אתה תוכל להפוך לאיש זאב (כמו שהיה במורווינד) אבל הם ביטלו את זה בסוף. לפחות יהיה אפשר להפוך לערפד כמו במשחקים הקודמים, ואני גם לא אתפלא אם ב DLC עתידי הם יוסיפו גם את האפשרות להפוך לאיש זאב (עדיף על שריון לסוס...).

איך אי אפשר להפוך לאיש זאב?

בסרטון הוא נלחם בתור אחד כזה..

פורסם

אולי זה רק חלק מה-Quest ?

פורסם

איך אי אפשר להפוך לאיש זאב?

בסרטון הוא נלחם בתור אחד כזה..

אה, לא רציתי לראות את הסרטון כי אני מעדיף להמנע מספוילרים כמה שאפשר. אני פשוט יודע שהם אמרו בפירוש שהם ירדו בסוף מהרעיון להכניס אנשי זאב למשחק (בתור אפשרות של השחקן) ורק שוקלים לעשות את זה בתור DLC עתידי:

http://www.gamebandits.com/news/the-elder-scrolls-5-skyrim-possible-werewolves-in-future-dlc-18936/

פורסם

אה, לא רציתי לראות את הסרטון כי אני מעדיף להמנע מספוילרים כמה שאפשר. אני פשוט יודע שהם אמרו בפירוש שהם ירדו בסוף מהרעיון להכניס אנשי זאב למשחק (בתור אפשרות של השחקן) ורק שוקלים לעשות את זה בתור DLC עתידי:

http://www.gamebandits.com/news/the-elder-scrolls-5-skyrim-possible-werewolves-in-future-dlc-18936/

בפוסט הוא רושם שבכלל אין אנשי זאב, בלי קשר לאפשרות של שחקן להפוך לאחד כזה..

בכל מקרה בסרטון רואים איש זאב וגם רואים את השחקן הופך לאיש זאב.

אולי זה באמת רק לקווסט מסויים.

פורסם

מה שרואים בסרטון זה שוב פעם באג ב AI שהוא נלחם בשומר או משהו כזה , וההוא תקוע בלי לעשות כלום מולו -כי יש איזה גדר או משהו.

פורסם

מה שרואים בסרטון זה שוב פעם באג ב AI שהוא נלחם בשומר או משהו כזה , וההוא תקוע בלי לעשות כלום מולו -כי יש איזה גדר או משהו.

נו אבל זו לא הנקודה \=

פורסם

יש אתר של wikia לטובת המשחק ובו יש התיחסות לנושא האפשרות ל"תפוס" את הנגיף Lycanthorpy שזו המחלה שגורמת לך להפוך לאיש זאב כמו שבאותה צורה אתה הופך לערפד , אני מוסיף קישור כדי לא להרוס למי שלא רוצה לדעת , יש שם התיחסות לקבוצות במשחק וליחסים על נושא אנשי זאב

אולי זה ישפוך אור , אני חושב שהאתר יחסית אמין . . .

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/The_Circle

פורסם

הנקודה זה שאני מחכה למשחק ומת לשחק בו

והדבר היחיד שנראה לי שיהרוס לי את החוויה זה AI בטטה. כבר קניתי כרטיס מסך חדש לכבודו....

אני אסתפק ב AI שהיה באובליביון , למעט ההתקדמות של האוייבים במקביל - שזה נפתר במשחק הנוכחי.

פורסם

הנקודה זה שאני מחכה למשחק ומת לשחק בו

והדבר היחיד שנראה לי שיהרוס לי את החוויה זה AI בטטה. כבר קניתי כרטיס מסך חדש לכבודו....

אני אסתפק ב AI שהיה באובליביון , למעט ההתקדמות של האוייבים במקביל - שזה נפתר במשחק הנוכחי.

אני קונה מחשב חדש לקראת המשחק אבל עדיין שאלתי הייתה לגבי אנשי זאב :)

אני באמת מקווה שאם יהיו בעיות שיפריעו למשחק - בת'סדה יוציאו פאטצ' מהר מאוד.

orila תודה, אני אקרא.

יש לי כישרון לדלג על דברים שאני לא רוצה לקרוא :yelclap:

פורסם

אני קונה מחשב חדש לקראת המשחק אבל עדיין שאלתי הייתה לגבי אנשי זאב :)

אני באמת מקווה שאם יהיו בעיות שיפריעו למשחק - בת'סדה יוציאו פאטצ' מהר מאוד.

orila תודה, אני אקרא.

יש לי כישרון לדלג על דברים שאני לא רוצה לקרוא :yelclap:

גם אני רכשתי לפני כחודש מחשב חדש רק בשביל המטרה הזו

שיהיה לנו בהצלחה לאזן את הזמן הפנוי שלנו אחרי ההוצאה ב11

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים