פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים שימו לב לזה-ספוילר*מי של רוצה שלא יצפה,למרות שזה די בולשיטסירטון הפתיחה של סקיירים!! http://www.youtube.com/watch?v=uIQ9hs4sKio&feature=player_embedded#!
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים Spoiler Alert ! 23 דקות ראשונות של המשחק ב-HD :yelclap: part 1: youtube.com/watch?v=7TlyIsGI0WE part 2: youtube.com/watch?v=F3UCCJYU59A
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים חיחיחי תודה רבה!הולך לראות עכשיו!אגב, לא נראה כאילו הגרפיקה על אולטרה..מישהו יודע במקרה מה ההגדרות של המשחק בסרטונים הללו של הבר מצווה?אופס זה על אקסבוקס. מעניין איך זה יראה על מחשב..
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים זה על ה-Xbox,אתה באמת לא שמת לב? ועל תצפה לראות-Dynamic soft shadows ברזולוצייה של 1024 פיקסלים על האקסבוקס בלי שהוא יתפוצץ חוץ מזה לא נראה לי יהיה הבדל גדול בין הגירסאות,הרי זה פורט מהאקסבוקס.אולי טקסטרות מפורטות יותר פה ושם ו-Draw distance גדול יותר אבל לא יותר מזה.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים בטוח שמת לב לעריכה שלי שכתבתי שזה מהבוקס.אני מאוד מקווה שגרסת המחשב היא לא פורט.אתה יודע שזה פורט או מנחש?
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים אני מתבסס על מה שהראו ועל ניסיון קודם.הם הראו את כל הדמואים\תמונות על ה-XBOX כמו כל המשחקים הקודמים שלהם,אני חושב שזה ברור שפלטפורמה המובילה היא האקס .
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים איזה נסיון קודם? את Oblivion הוציאו קודם ל PC לא?אם זה באמת פורט והוא לא יהיה איכותי למחשב אני לא אקנה בעתידמשחקים שלהם.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים חבר'ה אפשר להרגע - לכל דבר שאתם פחות אוהבים יצא מוד שישנה אותו לטעמכם. כמו בכל משחק של בת'סדה. לגבי הגרפיקה, ממליץ לכם לעבור על הגלריית תמונות של המוד Oblivion Graphics Extender. משחק מ2006 שניראה פשוט מדהים. אז.. אין מה לדאוג.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים פששש איזה מוד יפהפה! ממש קידמו את המשחק כמה שנים בגרפיקה..מישהו יודע אגב, למה לא מפרסמים שום גיימפלי מגרסת המחשב לסקיירים?
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים אז באיזו שעה בדיוק אפשר יהיה להתחיל לשחק באופן רשמי? יש גרסאות וזמני השקה נפרדים לארה"ב ואירופה?אם למישהו יש לינק למקור אמין אני אשמח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.