פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים שבוע טוב לכולםhttp://www.newegg.comחבר טס מחר לניו יורק,ואני רוצה לבצע הזמנה באתר ושישלחו את הפריטים לכתובת שלו.הוא יהיה שם שבוע,אז ככה שאני לא יודע אם זה יגיע בזמן הרצוי.יש פה מישהו שהזמין מישם ?אני מזמין מעבד I5 760 ,ולוח אם GA P55A-UD3.יוצא לי על שניהם 1084.לגבי זיכרונות אני לא סגור לבנתיים מאיפה לרכוש.אשמח לקבל תשובה בהקדם.תודה והמשך שבוע מהנה!
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים newegg בדרך כלל זולים בהכל אז אמליץ לך לרכוש משם גם את הזיכרונות..בכל מקרה באותו רמת מחיר הייתי הולך על זה :http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131634&cm_re=p7p55d-_-13-131-634-_-Productלגבי המעבד, אם יש אפשרות לקנות בmicrocenter(תבדוק עם חבר שלך אם הוא יכול להגיע לאחד הסניפים שלהם)המעבדים שם הכי זולים בארה"ב לפי מה שאני יודע : http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0341729אם לא.. גם NEWEGG זה בסדר.המשלוח בדרך כלל מגיע עד 4 ימים גג...המחשב שלי הוזמן מNEWEGG והגיע תוך יומיים לדודה של בניו ג'רזי..בכל מקרה ניואג מצויינים ומהירים.
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים מחבר בסוף החלטתי לרכוש את הלוח שהמלצת לי עוד אתמול אחרי ההמלצה של DJ מפורום כרטיסי מסך. לגבי המעבד אני רואה שיש הבדל חזק בן שני האתרים,אחד 205 דולר,והאתר השני 169 דולר ! בכל אופן כנראה שאני לא יסתכן לגבי החנות השניה למרות שהיא לא רעה לפי מה שאתה רושם. עדיף לבצע הזמנה מחנות אחת בלי לשבור את הראש בכל זאת אין מצב שאני יממש את האחריות במידה ויהיה לי פגם במוצר.. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.